RE: چه کار کنم که اولین وتنها رابطه ام با جنس مخالف باعث ریختن آبرویم نشود؟
گلم
چرا بیخودی ترسیدی؟
اگه این آقا قصد مزاحمت داشت (که عمرا بیکار نیست بیاد واست دردسر درست کنه) دیوار حاشا بلنده
کاری نداره. ادعا کن دروغ میگه و حتما از کسی راجع به تو اطلاعات بدست آورده و حالا اومده ادعا میکنه با شما دوست بوده.
کاری نداره که. جرمی مرتکب نشدی، به کسی هم ضربه ای نزدی، پس اگه مصلحتی دروغ بگی، با توجه به اینکه اون آقا واست مزاحمت ایجاد کرده (اگه بکنه)، این دروغ گناهی نداره و مصلحتیه
باران2
ترسه من بیشتر از همه به خاطر اینه که خانوادم خیلی بهم اعتماد دارن و این مساله همه اعتمادشو نو نسبت به من سلب می کنه . :72:
این کار کنجکاوی هست که دختران در این سن با توجه به حال و هواشون زیاد انجام میدن.
شما باید خیلی احتیاط کنید .دادن شماره موبایل مخصوصا شماره اصلی اصولا کار خطرناکیه.
ولی نگران اون فرد نباشید .احتمالا ممکنه چند بار زنگ بزنه ولی نهایتا منصرف خواهد شد.
شما هم با کنار گذاشتن این کار و اشتغال به کارهای خودتون مطمئننا میتونید اعتماد خانواده رو به خودتون جلب کنید.
عزیزم
اگه این آقا واست مزاحمت ایجاد کرد، قبل از اینکه اون بخواد حرکتی بکنه خودت به خانوادت بگو که یه نفر مزاحمت شده و نمیدونی چطور از شرش خلاص بشی. بگو شماره ام رو هم گیر آورده.
یه طوری بگو که باور کنن تو هیچ تقصیری نداشتی و این آقا مزاحمت شده. اونوقت حتی اگه بر فرض محال هم این آقا خواست مثلا آبروتو ببره، همه فکر میکنن که دروغ میگه :227:
ای خدا منو ببخش. من نمیخوام تشویق به دروغ گویی کنم. ولی وقتی یه نفر میخواد مزاحمت ایجاد کنه و درضمن شما هم که گناهی مرتکب نشده بودی و اصلا مساله ای بینتون نبوده، این دروغ میشه دروغ مصلحتی گلم
دوست عزیزم
اصلا نیازی به دروغگویی نیست!:160:
من نمیدونم ما چرا عادت کردیم آبروی دیگران رو ببریم تا آبروی خودمون جلو خانواده و دوستان نره؟؟! :101:
فکر کن شاید بنده خدا پسره واقعا ادم بدی نباشه مثل خودت باشه پاک و پاکیزه :43:
هیچ حرفی در مورد این آقا به خانواده نزن آدرس خونتو که نداره چه جوری آبروتو ببره؟
اینجور مسائل اصلا درست نیست به خانواده گفته بشه چون بی جهت باعث بی اعتمادی اونا میشه به نظرم به خواهرت هم نباید میگفتی که با شما چنین رفتاری کنه :160: ایشون رو به خودت بدبین کردی!
خیلی عاقلانه و بالغانه خودت تمومش میکردی!
در ضمن به فرض محال اگر یه روز ایشون سروکلش پیدا شد راستشو بگو
بگو ایشون ازم خواستگاری کرد و اینا ولی من اعتماد نکردم چون نمیشناختمشون و قطع کردم به همین سادگی!
خیلی جالبه این دختر خانم به خاطر اشتباهی که خودشون هم به اندازه آقا پسر مقصرن میخوان کاری کنن ایشون مقصر تمام نشون داده بشه !!!!
دوستان دیگه هم دقیقا آبروبری رو یاد میدن.
اینکه نگران سلب اعتماد خانواده هستید، باید باشید و اگر هم اعتماد سلب بشه تاوان اشتباهی هست که کردید.
شاید بگید کار زیادی نکردید ولی شما توی پله 20 ام از اعتماد بودید و وقتی اشتباهی کوچولیی بکنید از پله 20 ام میفتید نه پله 2 .
به هر حال توکل کنید و به ستارالعیوب پناه ببرید. ان شالله که اتفاقی نمیفته
نکته:این نظر کارشناسی نبوده و نظر شخصی است
اول از همه ذهنت را از این همه ترس و افکار منفی رها کن .
پاسخی که باید دوستان می دادند داده شده و بیش از این صحبت کردن فقط دامن زدن بر تخیل و ترس است .
بله من هم با دروغگویی مخالف هستم . حتی اگر اعتماد خانواده شکسته بشه بهتر از این است که شهامت تو و اعتماد به نفست شکسته بشه .
تو این حقیقت را در نهایت به پدر و مادر خواهی گفت کسانی که دشمن تو نیستند . دوست تو هستند و دلشان برای سرنوشت تو می سوزد . کسی که در مقابل نزدیکترین اقوام خودش دست به دروغ و ترس بزند وای به بیرون از خانه .
فوق فوق این ترس ها چیست ؟
مادر و پدرت می فهمند . خوب ؟ داد می زنند و فریاد می کشند . دو روزی سرزنش می شوی . دو روزی محدود می شوی . بعدش ؟! بعدش چی میشه ؟! ( اینها همه بهای کار خودت خواهد بود پس بهای انتخاب خودت را یاد بگیر بپذیری نه اینکه مثل یک موجود ترسو از آن فرار کنی )
ممنون از دوستانی که نظردادن باید بگم منی که نگران آبروی خودمم مطمئن باشید حتی راضی نیستم آبروی دشمنمم بره .
در ضمن من اصلا نگفتم قصد دارم دروغ بگم یا آبروی کسی رو ببرم وفقط از خدامیخوام که من وببخشه وآبروم رو حفظ کنه .:323:
من که کاری به اون پسر ندارم که بعضی از عزیزان گفتن اما من می ترسم اون بامن وزندگیم کار داشته باشه .
وفکرمی کنم ریختن آبروم واقعا تاوان سنگینیه واز همین تاوان می ترسم .
اگر آدم بزرگی هستید و پلهای زندگی رو رفتید بالا پس باید بدونید :
یک نردبان رو فرض کنید کسی که از پله اول میفته دردی نداره هر چقدر پله ها بره بالاتر و بیفتید درد احساس می کنید.شما با این اوصاف توی پله 10-20 هستید. پس یه تکون ساده روی نردبان هر چقدر هم کوچیک باعث میشه آنچنان ضربه بخورید که اصلا انتظارش رو نداشتید.شاید اونی که روی پله اول هست تکان های بیشتر از این کاریش نکنه ولی برای شما یه تکون ساده مثل همین اشتباه بزرگ تموم میشه.
اینکه ایشون کاری با زندگی شما داشته باشند دست شما نیست.ولی اگه این کار رو بکنه شما فقط صادق باشید با خانواده.به هر حال پدر و مادر شما پدر و مادرتون هستند.اتفاقا اگر صداقت داشته باشید باعث میشه به اون مقداری که فکر می کنید سلب اعتماد میشه ضرر نکنید.
باز هم در آخر میگم چیزی که خودم بهش رسیدم به ستارالعیوب پناه ببرید.
نکته:این نظر کارشناسی نبوده و نظر شخصی است