RE: معرفی سایت به شخصی که باهاش مشکل داریم!
سلام نازنین عزیزم:72:
منم میگم معرفی نکن:160:
ببین از پست اول همه دارن میگن که نگو به استادت آدرس این جا رو
تازه بهش گفتی ،اصلا براش مهم نبوده که بیاد یه سر بزنه
تازشم اگه بیاد من فکر میکنم کانلا متوجه تو بشه....
یه کم به خودت زمان بده عزیزم
ذهمت به اون عادت کرده واسه همین نمیتونی به کس دیگه فکر کنی
رهاش کن و موضوع رو تمام شده بدون
میخوای دوباره تمام اون ناراحتی هایی که واست پیش آورده بود رو تکرار کنه:305:
به پسر عمت هم زمان بده به خودت هم همین طور...در کنار این ازدواج فامیلی و مشکلات ژنتیکی رو هم مد نظر داشته باش
(تو پرانتز :حالا نه به باره نه به داره من نسخه ی بچه هاتون رو هم با پسر عمت پیچیدم:311:)
کلا به هر خواستگاری که واست میاد اجازه بده آشناییت پیش بیاد.بیان خواستگاری تا کم کم ذهنت از استادت راحت شه و به سمت بقیه باز شه:72:
نازنین جان
دوست خوبم
من به عنوان کسی که روزی کسی رو دوست داشتم کامل درکت می کنم چون تازه فکر می کنم 4 ماهه نامزدیت
بهم خورده و هنوز زمان زیادی نگذشته اما محکم باش گلم!
من هم اوایل حس می کردم هیچ کس واسه من جای اون رو نمی گیره اما این احساسات 4 ماه دیگه کامل تعدیل
میشن بهت قول میدم! من نمی گم با احساساتت بجنگ اما نگذار احساساتت واست تصمیم بگیره!
در جواب ایمیل اون آقا من اصلا حس خوشایندی بهم دست نداد!
از نوشته هاش اینجور پیداست که انگار هیچی رو جدی نگرفته و خیلی هم گویا بهش سخت نگذشته!
من زیاد بوی خوبی به مشامم نمیرسه!
میدونم دوستش داری اما منطقی باش!
یادت که نرفته به چه دلایلی این ازدواج رو بهم زدی گلم؟ معذرت میخوام اما آدمهای دم دمی مزاج و بیش از حد
متعارف تنوع طلب زندگی رو جهنم می کنن!
گلم به خدا توکل کن و صبور باش!
وقتی می خوای تو رویا بری دلایل بهم زدن نامزدیت رو برای خودت یکبار دیگه مرور کن!
این فکر خوش خیال ماست که اگر کنارش بودیم خوشبخت می شدیم!
اما زندگی واقعی وقتی خودشو نشون میده همه چی عوض میشه!
وقتی عشق ها کمرنگ تر میشن تازه خودت رو تو یک دنیای واقعی می بینی!
از نوشتن احساساتت تو همدردی اصلا خجالت نکش! ما همه درکت می کنیم.
اما یادت باشه که با کسی ازدواج کن که تو رو همینجوری که هستی بخواد و ثبات شخصیت داشته باشه نه کسی
که اگر چاق شدی ، خدای نا کرده به خاطر بیماری ظاهرت زیبا نبود مثل اول و ... بخواد بگه من تو رو اونجوری دوست
داشتم!
دوست خوبم!
واسه همین بهت گفتم به ایمیل ها و اس ام اس هاش جواب نده!
چون باز آتیش زیر خاکستر شعله ور میشه گلم
دوست خوبم یکبار دیگه تاپیک های قدیمیت رو مرور کن!
بگذار احساست یکبار دیگه اون جملات رو بخونه!
کسی که به همه چیز بی توجه هست و سالها به این بی توجهی خو کرده زیاد فکر نکنم تغییری کنه!
تو احتمالا تو دلت امید تغییرش رو داری اما با خوندن مقالات همدردی کامل میدونی که با این فکر ازدواج کردن اشتباه
محضه!
تو هیچ ایرادی هم نداری! چون تو اونجور که اون می خواست خودت رو با خواستش مطابقت ندادی حتی تلاشی
نکرد واسه نگه داشتنت! چون نازنین رو همیجوری که هست نمیخواد! اونجوری میخواد که خودش می پسنده!
چرا دائم فکر می کنی ایراد داری؟
عزیزم تو هیچ چیز کم نداری! و اون رو نخواستی! و معلومه که به دلیل اینکه توقع نداشته از تو نه بشنوه بهت بگه ایراد داری!
چون تو خودت بودی و پای حرفت ایستادی! اگه ایرادی بود تا حالا گفته بود! رفتار این آقا مثل پسر بچه های احساساتیه که تا کم میارن
بزرگترها رو می فرستن جلو و به زمین پا می کوبن تا به خواستشون برسن! این رفتار های در شان یک مرد پخته و عاقل نیست!
به نظر من و تجربه من اینو میگه که هیچ چیز در اون آقا تغییر نکرده!
در مورد کمک هم بهترین کمک تو به خودت و اون صبر و سکوته! همین!
اون بره خودش به خودش کمک کنه! تو هیچ دخالتی نکن و به هیچ عنوان اینجا رو بهش معرفی نکن!
چون آدمها اگه کنجکاو بشن قطعا بیکار نمیشینن!
به حرف عقلت گوش بده نه احساست!
ازدواج دنیا و آخرت همه چیز ما رو تحت الشعاع قرار میده!
پس این 1 بار انتخاب رو با هوشمندی انجام بده!
مطمئن باش 1 سال دیگه به این فکر که من نمیتونم کس دیگه ای رو وست داشته باشم می خندی و وقتی با یک
آدم خوب و متعادل و نرمال آشنا بشی خدا رو شکر می کنی که درست ترین کار رو انجام دادی!
من میدونم خودت اونقدر عاقل هستی که بهترین تصمیم رو بگیری گل من
:72:
سلام
نازنین جان، منم با نظر بچه ها موافقم اصلا اصلا این کارو نکن.فکر نکن شناخته نمیشی.کافیه بیاد اینجا یه تاپیک باز کنه
مثلا بااین عناوین" دوست دارم همسرم هر روز یه تیپ جدید داشته باشه " یا اینکه "چیکار کنم من خیلی تنوع
طلبم"
نتیجه اینکه تو لینکهایی که بهش معرفی میشه لینک تاپیک شما هم هست و ...:300::300:
دلسوزی بیجا ممنوع ! مگر اینکه دل خودت هم براش تنگ شده باشه !
اگه به ما دروغ می گی ، به خودت دروغ نگو !
تنازنین جان فکر نمی کنم دیگه بحثی توی این باشه که اینجا را نباید معرفی کنی.
اما راجع به ایمیل زدن اون آقا و جواب شما و متعاقبا جواب ایشون:
ایشون یک بازی احساسی راه انداخته اند و تا اینجاش با جواب دادن شما مرحله اول را با پیروزی به پایان رساندند.
با توجه به روند این آقا شخصیت دوگانه و دورو ایشون کاملا برای همه آشکار شده در عین حال نمایشی.
در سخن گفتن 50 درصد و 100 درصد خیلی راحت هست و تصورات و خیال پردازی هم خوب به کمک این محاسبات متناقص می یاد اما عزیزم زندگی واقعی خیلی بی رحم تر از این حرف هاست و با ما رو در بایسی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
نازنین جان
چرا دائم فکر می کنی ایراد داری؟
:302:
بهار واقعا !!!! معلومه چنین حسی می کنم
باشه عزیزم اصلا به کل فراموش می کنم چنین ادمی وجود داشته!
اتفاقا تاپیک های قبلیم رو خوندم خیلی کمکم کرد به خصوص اینکه برام رفتار مادرش تو پس فرستادن ها دوباره زنده شد و رفتار خودش تو خونه خودشون که مثل حیوون بود، ببخشید واقعا از این لفظ استفاده می کنم چیز دیگه ای نمی تونم بگم...:302:
من دیگه جوابی ندادم براش اصلا دیگه مطمئنم چیزی هم ازش بیاد نمی خونم هرچی که باشه.
بهار من واقعا از ته قلبم دوستش ندارم یکم دلم براش می سوزه ،چون می دونم پسر بدی نیست و بد جنس نیست ولی ..خوب اصلا مهم نیست خوب یا بدش ،مهم اینکه به درد من نمی خورد.
اینجا رو هم بهش معرفی نمی کنم،اصلا نمی دونم چه فکری کردم که اینجارو بهش معرفی کنم. همون شبی که تصمیم گرفته بودم معرفی کن ،شبش خواب دیدم اومده تو سایت و یک تاپیکی زده! و توش نوشته که دچار دو جنسی گرایی هستش...نمی دونم چرا این خواب رو دیدم،البته مطمئنم اون بنده خدا ،بیچاره ،هر چی هم بود چنین مشکلاتی به هیچ وجه نداشت:311:
ولی تو خواب انقدر استرس داشتم و انقدر ناراحت بودم که داشتم می مردم ...
بیدار شدم گفتم حتما اصلا صلاح نیست که همچین خوابی هم دیدم.
شوکا جان در مورد پسر عمم هم فعلا هیچ فکری ندارم و زیاد از ازدواج فامیلی هم خوشم نمی اد.ممنونت ازت
بی نهایت ممنونم ازت شاید در حرف زدن راحته !ولی من واقعا هچنین حسی دارم.
در مورد اینکه،کلا دو تا زن و شوهر هم نباید با هم همزمان تو این سایت مشاوره بگیرن !خوب منطقیه که درست نباشه
چون ممکنه هم رو بشناسند و هرچی مشاوران بهشون می گن بر عکسش رو انجام بدن و از هم دلخوری شون بیشتر شه چون می فهمم پشت هم چی می گن
کلا منطقی هست که این درست نباشه.
به هر حال من دیگه مشکلی ندارم
از همتون ممنون:72:
نازنین عزیز سلام
دوستان همه گفتنی ها رو برات گفتن به نظر من جواب ایمیلش را نباید میدادی از شما بعید بود
در هر حال بهتره عملا از ذهن و ایمیلت بیرونش کنی
نازنین عزیزم راستش اصلا دوست ندارم ناراحتی های قبل برایت تکرار بشه
به امید بهترین ها برایت :72: