RE: پیشنهاد ازدواج یک دختر به من
سلام دوست من. من هم الان تقریبا تو موقعیت شما قرار دارم (از نظر درسی البته). یعنی نمیدونم امسال دکترا قبول میشم یا نه باید برم خارج. خلاصه واسه هردوش باید تلاش کنم. به نظر من، ازدواج ربطی به وضعیت درسی شما نداره. مخصوصا که این خانم خودش پیشنهاد داده و همو میشناسین کلیه ی شرایط شما رو به خوبی درک میکنه. شما ببین میخوای الان ازدواج کنی یا نه و آیا این دختر به نظرت کیس مناسبی هست یا نه. اگه ایران بمونی که خوب میشی یک دانشجوی دکترای متاهل. میتونید چند سال تو عقد باشید. الان خیلی از دوستای من هستن که تو این وضعیتن یعنی شوهراشون دانشجوی دکتران. اگر هم بری خارج خوب با خانمت میری. اتفاقا خیلی هم خوبه. من الان با بچه هایی که رفتن اونور ارتباط دارم. اکثرا مشکل تنهایی دارن و میگن اگه بشه با یک دوستی، همسری، کسی بیای بهتره تا تنها.
این بود نظر من!!!
آقای تسوکه من تقریبا شرایط دختر خانم مورد نظر شما دارم گفتم شاید بتونم کمک کنم البته پیشنهاد ار من نبود:311:
آقایی که به من پیشنهاد ازدواج داد شرایط شما رو داره اون ار همون جلسه اول که همدیگه دیدیم گفت که ببینید خانم...من آیندم مشخص نیست معلوم نیست دکترا ایران باشم یا برم خارج و شما واسه خارج رفتن مشکلی ندارید؟ و از این حرفا که چون ما یه علاقه قبلی داشتیم قبول کردم آشنا بشیم
ببین ذوست من به این آقا هم خیلی داره فشار میاد پستت خوندم یادش افتادم اون بنده خدا بعضی وقتا بدجور نگران میشه میره تو لاک خودش میگه آیندم مشخص نیست نمیدونم دکترام چطور میشه و... از طرفی هم علاقه زیاد ما بهم و این مدت زیاد آشنایی ...با اینکه خانوادش عکس من دیدن و قبول کردن و حتی بش گفتن خونه ما بیاد برای خاستگاری!!اما اون واقعا گیر و من میفهمم که اون خانم بعدها با وجود وابستگی و سر در گم بودن شما خیلی اذیت میشه پس اول تصمیم خودتونو بگیرید:305:
فکراتو بکن بعد اونو درگیر کن...بعضی وقتا فکر میکنم میگم با وجود خوبیهای اون کاش اصلا شروع نمیکردیم تا هر 2 اذیت نشیم!!:163:
ای بابا باز هم که یکی میگه برو جلو و یکی میگه نرو. بالاخره من چی کار کنم؟
در مورد حرف خانم Parmida joon، خب منم دلم می خواست که با همسرم برم اون ور. اما این یک ایده آل دست نیافتنی برای من است. در این مورد قبل از پیشنهاد این خانم فکر کرده ام و می دونم که نمی تونم متاهل برم اون ور. هزینه ی زندگی و تاهل و بیمه ی همسر و ... :302: در مورد تاهل در ایران هم که من میگم معلوم نیست که ایران بمونم. نمی تونم که دختر مردم را علاف خودم کنم و بگم که تو صبر کن تا 9 ماه دیگه تا من تصمیمم را بگیرم. اومدیم که تازه اون قبول کرد و بعد از 9 ماه رفتم و یکی از ما (چه من و چه ایشون) نپسندید. اون وقت 9 ماه ذهن هر دومون درگیر بوده و تو این فاصله ممکنه ایشون گزینه های خوبی را از دست بدهند.
در مورد dokhtare khaste، من هنوز نرفتم جلو این استرس را دارم حس میکنم. واقعا اپلای و دکترا خودش یک پروژه ی گنده است که باعث شده من بعضی وقتها ناهار نخورم. مادرم از دستم شاکیه که چرا این قدر به خودت فشار میاری. دیگه وارد فاز ازدواج و آشنایی شدن واقعا برام ترسناکه.
راستی آقای خارپشت من باز هم منظورتون را نفهمیدم. در ضمن من گفتم 10 درصد ممکنه ایران بمونم نه این که این خانم را 10 درصد مطابق معیارهای منه. من در مورد این که چقدر مطابق میل منه خیلی اطلاع ندارم آخه هنوز آشنایی برای ازدواج پیدا نکردیم.
باز هم دوستان نظر بدید. به کمکتون نیاز دارم.
آقای تسوکه چندگانگی آرا دوستان فکر می کنم به خاطر اینه که هر کس با توجه به مرد یا زن بودن یا با توجه به تجربه و دانشی که داشته به شما پاسخ داده. و البته نظرات دوستان به نظرم خیلی خوب بوده. خوب منم یک نکته ای به نظرم رسید که میگم.
من فکر می کنم از این مرحله از زندگیتون به بعد شما هر راهی رو که انتخاب کنید سختیهای خودش رو به همراه داره و در مقابل این سختیها شما دریافتهایی دارید. یعنی همون قضیه بده بستان. اگر بخواهید ازدواج کنید مشکلات خودش رو داره اگر نه باز هم مشکلات خودش رو داره. اگر همزمان دکتری بخونید در ایران و ازدواج باز مشکلات خودش رو داره اگر همزمان برای رفتن و ازدواج اقدام کنید باز هم مشکلات خودش رو داره .
بنابراین به نظرم الان همونطور که تصمیم گرفتید دکتری بخونید به هر قیمتی (ایران یا خارج) و دارید تمام سختیهاشو به جون میخرید، برای ازدواج هم بدون در نظر گرفتن درخواست ازدواج این خانم یکبار تصمیم بگیرید که ایا الان قصد ازدواج دارید یا نه . بعد اگر قصدشو داشتید سختیهاشو بپذیرید به عنوان یک مرحله از زندگی و اگر هم نه قصد ازدواج ندارید که کلا بیخیالش بشید. این مساله رو به خاطر این میگم که بعدا اگر با بعضی مشکلات برخورد کردید دچار تعارضات نشید چون تصمیمی بوده که قبلا گرفته اید.
یک نکته ای رو هم بکه ربطی به سوالتون نداره بگم ( احتمال زیاد خودتون میدونید) اینه که دکتری خوندن در خارج و همزمان مزدوج بودن اگر فاند داشته باشید مزیتش به ایران اینه که خوب برای درس خوندنتون پول میگیرید اما تو ایران برای درس خوندن پولی نمی گیرید و باید یک کار دوم داشته باشید .
tesoke جان قاطعانه رفتار كن!
الان تكليفت روشن نيست پس نذار ذهن اون بنده خدا بيشتر درگير بشه.
اگه واقعا به عنوان گزينه ازدواج مدنظرت بود حتما همون موقع باب آشنايي رو خودت باز ميكردي.
ولي الان كه اون اومده طرفت يه جوري قلقلكت ميده.اين حس واقعي نيست.
توي ايران هم پيشنهاد ازدواج زن به مرد اصلا رايج و عرف نيست.فردا هزارتا مشكل برات پيش مياد.شايد يه روز احساس كني كه انتخاب شدي نه اينكه انتخاب كردي.اين حس واسه ما پسراي ايروني حس بدي هست.
قاطع باش.خيلي راحت بگو "ببخشيد خانم... الان قصد و شرايط ازدواج رو ندارم.موفق باشيد .خداحافظ"
قضيه رو كش نده.نذار 1 ايميل بشه 100 تا ايميل.وقت و انرژي و احساسات جفتتون رو تلف نكن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
ای بابا باز هم که یکی میگه برو جلو و یکی میگه نرو. بالاخره من چی کار کنم؟
تو چیکار داری کی چی میگه ؟
همه پست ها و نظرات رو بخون و بهشون فکر کن
مثل اینکه برای شما خواستگار اومده ها نه برای ما:)
راستی آقای خارپشت من باز هم منظورتون را نفهمیدم. در ضمن من گفتم 10 درصد ممکنه ایران بمونم نه این که این خانم را 10 درصد مطابق معیارهای منه. من در مورد این که چقدر مطابق میل منه خیلی اطلاع ندارم آخه هنوز آشنایی برای ازدواج پیدا نکردیم.
من فقط یه توصیه برادرانه دارم
اگه احتمال میدی که احساسات ایشون هم در پیشنهاد ازدواجشون دخیل بوده(که حتما بوده) وسواس بیشتری در مورد رفتار و برخوردت داشته باش
به هیچ وجه سعی نکن ناخواسته اینطور القا کنی که شما هم به ازدواج با اون بی میل نیستی و فقط امادگیش رو نداری
چون ممکنه ایشون حساب دیگه ای بکنه
منظورم اینه که با احساساتش بازی نکن
مطمئنا همچین قصدی نداری ولی باید احتیاط کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
بنابراین به نظرم الان همونطور که تصمیم گرفتید دکتری بخونید به هر قیمتی (ایران یا خارج) و دارید تمام سختیهاشو به جون میخرید، برای ازدواج هم بدون در نظر گرفتن درخواست ازدواج این خانم یکبار تصمیم بگیرید که ایا الان قصد ازدواج دارید یا نه . بعد اگر قصدشو داشتید سختیهاشو بپذیرید به عنوان یک مرحله از زندگی و اگر هم نه قصد ازدواج ندارید که کلا بیخیالش بشید. این مساله رو به خاطر این میگم که بعدا اگر با بعضی مشکلات برخورد کردید دچار تعارضات نشید چون تصمیمی بوده که قبلا گرفته اید.
راستش من قصد ازدواج که دارم البته اگر کسی با شرایط من پیدا بشه. من دو ماه پیش به خانواده گفتم که اگر بتونید دختری را برام پیدا کنید که هم رشته ام باشه و باهام بیاد خارج که با هم درس هم بخونیم خیلی خوب میشه. اما اونها گفتند: زرشک. تو شهرستان ما معلوم نیست که دختری پیدا بشه که بخواد بیاد اون ور چه رسه به این که هم رشته ات هم باشه. این بود که من روی همین دلایل ازدواج را بی خیال شدم. اما حالا کیسی پیدا شده که هم رشته ام است و البته فکر میکنم که حاضره بیاد اون ور چون از قبل میدونست که من میخوام برم خارج. اگر هم که ایران بخونم که همون ترم اول می خوام ازدواج کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
یک نکته ای رو هم بکه ربطی به سوالتون نداره بگم ( احتمال زیاد خودتون میدونید) اینه که دکتری خوندن در خارج و همزمان مزدوج بودن اگر فاند داشته باشید مزیتش به ایران اینه که خوب برای درس خوندنتون پول میگیرید اما تو ایران برای درس خوندن پولی نمی گیرید و باید یک کار دوم داشته باشید .
آره اما فاند کافی گرفتن چندان راحت نیست. البته با این فشاری که من دارم کار میکنم امید دارم که فاند خوبی بگیرم. :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
الان تكليفت روشن نيست پس نذار ذهن اون بنده خدا بيشتر درگير بشه. اگه واقعا به عنوان گزينه ازدواج مدنظرت بود حتما همون موقع باب آشنايي رو خودت باز ميكردي. ولي الان كه اون اومده طرفت يه جوري قلقلكت ميده.اين حس واقعي نيست.
قبلا که نرفتم جلو، به خاطر این بود که می خواستم برم خارج. اگر میدونستم که حاضره بیاد اون ور شاید میرفتم جلو. شاید هم شما راست میگین و پیشنهاد اون داره منو قلقلک میده.
نقل قول:
توي ايران هم پيشنهاد ازدواج زن به مرد اصلا رايج و عرف نيست.فردا هزارتا مشكل برات پيش مياد.شايد يه روز احساس كني كه انتخاب شدي نه اينكه انتخاب كردي.اين حس واسه ما پسراي ايروني حس بدي هست. قاطع باش.خيلي راحت بگو "ببخشيد خانم... الان قصد و شرايط ازدواج رو ندارم.موفق باشيد .خداحافظ"
از این نظر فکر نکنم که مشکلی برام پیش بیاد چون من قبلا بهش فکر کرده بودم.
نقل قول:
قضيه رو كش نده.نذار 1 ايميل بشه 100 تا ايميل.وقت و انرژي و احساسات جفتتون رو تلف نكن.
ازش یکی دو روز وقت خواستم و گفتم می خوام یک جواب بدم که از روی فکر باشه و فقط احساسی نباشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
اگه احتمال میدی که احساسات ایشون هم در پیشنهاد ازدواجشون دخیل بوده(که حتما بوده) وسواس بیشتری در مورد رفتار و برخوردت داشته باش
فکر میکنم احساساتش درگیر شده. چون اون یک جورایی میاد توی این تالار. البته از اعضای تالار نیست و فقط میاد و اینجا و توی تالار سرک میکشه. توی این تالار هم دیده که من یکی را میخوام هم رشته که با هم ادامه بدیم. از طرفی تاپیک "خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم " را هم فهمیده بود که من اینجا تاسیس کرده ام :302: بنابراین من فکر میکنم که اون منو یک مرد رمانتیک میبینه که حاضر شده بیاد جلو. :163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
به هیچ وجه سعی نکن ناخواسته اینطور القا کنی که شما هم به ازدواج با اون بی میل نیستی و فقط امادگیش رو نداری چون ممکنه ایشون حساب دیگه ای بکنه. منظورم اینه که با احساساتش بازی نکن. مطمئنا همچین قصدی نداری ولی باید احتیاط کنی.
آره راست میگین. من خودم هم نمی خوام بی خودی دختر مردم را علاف خودم کنم.
در هر حال من بدم نمیاد که این کیس را بررسی کنم اما مسئله اینه که الان من درگیر اپلای و دکترا خوندن هستم. نمی تونم برم جلو، ذهنم خیلی درگیر میشه و از همه چی می افتم. ای کاش این مسئله 6 ماه دیگه رخ میداد. اون موقع من میرفتم جلو. اما نمی تونم تا اون 6 ماه یا 9 ماه اونو علاف خودم کنم. به نظرتون درسته که بگم بزار برای 6 ماه دیگه؟
یعنی ایشون میاد و این مطالب رو می خونه:163:
وای عجبا من که خیلی غافلگیر شدم از این که گفتین آقای تسوکه
آقای تسوکه یک چیزی بگم ناراحت نشیدا. ولی فکر کنم بعضی از نسل جدید مفهوم قصد ازدواج رو نمی دونند. خوب کدوم پسری بدش میاد یک دختر با تمام معیارها بذارن جلوش بگن این زنته بی هیچ دردسری. :305:
منظور از قصد ازدواج یعنی اینکه حاضرید برای پیدا کردن گزینه مناسب و به نتیجه رسیدن وقت بذارید. یعنی الان تصمیم دارید ازدواج کنید و تمام هزینه های مادی و روانیشو بپردازید.
خوب اگر اینجور باشه که شما دنبال چنین گزینه ای بودید و تصمیم بر ازدواج دارید (همونطور که به خانوادتون گفتید) و الان هم همان گزینه پیدا شده دیگه تردیدتان برای چیست؟ وقت بذارید. و صحبت کنید. شاید اصلا با هم به تفاهم نرسیدید. شاید به تفاهم رسیدید و تصمیم گرفتید تا 6 یا نه ماه دیگه عقد کنید. البته همه اینها هزینه هایی هست که باید بپردازید.
سلام اقای تسکوکه :)
از حرفاتون این جوری بر می اد که با خواستگاری کردن ایشون مشکلی ندارید،
با فرض اینکه :
اصلا با این موضوع که این پیشنهاد از طرف دختر به شما داده شده مشکلی ندارید ....از نظر من :
هدف اصلی خودتون رو مشخص کنید در حال حاضر چیست؟یعنی
به نظر من الان تو این شرایط ...با این اوصاف بهتره بشینید برای خودتون اولیت بندی کنید و به هر الویت نمره بدید ببنید به چه نتیجه ای می رسید ...مثلا
الویت اول شما:
1.شما حتما باید دکتری بخونید چه تو ایران چه در خارج از کشور ...یعنی باید مثلا
در یک بازه زمانی مثلا 6 ماه وضعیت دکترای شما مشخص شه..
پس تمام انرژی و هدفتون رو می زارید رو این پروژه و فعلا به ایشون می گید نمی تونید به مساله ازدواج فکر کنید تا وضعیت دکتراتون مشخص نشده
یااینکه نه!
الویت اول شما پیدا کردن شخص مناسب برای ازدواج هست،خوب در این صورت با انرژی کافی وقت تون رو بزارید و بررسی کنید به درد هم می خورید یا خیر ،و تصمیم گیری در مورد دکترا به بعد از مشخص کردن وضعیت ازدواجتون موکول کنید..
البته این هم بدونید اگر مثلا به ایشون درمورد ازدواج فکر کنید اصلا پروسه زمان بر و طولانی نیستش و مثلا می تونید خیلی زود به این نتیجه برسید که می خواین به هدف ازدواج با ایشون اشنا بشید یا خیر و اگر ایشون رو مناسب دیدید
مطمئنا به خاطر دکترا خوندن در خارج و هزینه های سنگین زندگی متاهلی ،ایشون رو کنار نمی زارید ...و این سختی ها رو به جون می خرید.
درضمن درسته که از نظر هزینه و مسئولیت راهتون سخت تر میشه ولی از نظر روحی به ارامش بیشتری می رسید جون یک بخش مهم از زندگی تون ،کامل شده و یک نفر همراه و همدم دارید که می تونید ازش انرژِی بگیرید برای درس خوندن و کار کردن :43:
حالا اگه این دو مورد هر دو به یک اندازه برای شما دارای اهمیت هست و به هر دو ارزش مساوی میدید
خوب!
یکمی به خودتون سختی بدید دیگه!هم به ازدواج فکر کنید هم به دکترا
ایشون در جریان تصمیمات خودتون بزارید
و بگید شاید ایران بمونیم شاید هم بریم
نه اینکه شاید ایران بمونیم و شاید برم (یعنی در صورت خارج رفتن با شما نمی رم و مجرد می رم)
خوب ادم باید برای رسیدن به خواسته هاش تلاش کنه و اگر این کیس رو مناسب می دونید و معیارهای مورد نظر شما رو داره ،بهتره وارد فاز اشنایی بشین...
از کجا معلوم هم به این نتیجه رسیدید که به درد هم می خورید شاید خیلی زود نظرتون منفی شد و تونستید با فراق بال فقط به دکترا برسید