RE: ازدواح با دختری که چند ماه ازم بزرگتره!
با تشکر از تمامی عزیزان این سایت که اینگونه دلسوزانه به یاری افرادی مثله من میشتابند:72:
1.لطفا از پايگاه و موقعيت اجتماعي خانواده خود و ايشان برايمان بيشتر بگوئيد ... بنظرم تقریبا هم سطح هستیم پدرش طلبه هست و مادرش خانه دار برادر کوچکتری دارد که مبل سازه خودشم در چند رشته نظیر خیاطی خطاطی و ...مدرک دارد ولی دقیقا نمیدونم لیسانسه چی هست چون فرصت نشد بیشتر بپرسم ولی تو حرفاش اصلن واسش تحصیلات من مهم نبود
والا سر تری چی بگم فکر میکنم سن و ظاهرم باشه البته تو فامیل هم خیلی خیلی اسمم خوب در رفته یعنی واقعا اهل هیچ برنامه ای نیستم رفیق بازی سیگاری خلاصه بچه + یه جورایی:163:
چند شب پیش اوکی دادن بریم خواستگار رسمی با خانوادم وقتشو ما تعیین میکنیم تو این هفته احتمالا هر روز که میگذره بیشتر مطمن میشم که این دختر زن زندگی من هست
مادرم که خیلی از دختره خوشش اومده
در موارد پایین بنده زیاد نمیتونم نظر بده بنظرم نمره 8 به ایشان 7 هم به خودم
میگفت در مواقع که نامزد بوده پسره هنوز از دوست دختراش و رفیقاش دست برنداشته و دیگه براش قابل تحمل نبود
در جلسه خواستگاری اگه رفتم باید بشستر دقت کنم مشه بگید اونجا باید چه چیزایی را مطرح کنم ولی باید قضیه نامزدشو دقیقا از خودش جویا شوم
سلام
با تشکر از پیدا ی عزیز . دقیقا به علت عنوان تکراری این تاپیک از نظر دور مانده بود .
من نظر شخصی خودم را می گم
از نگاه من این تفاوت ها آنچنان زیاد و مهم هست که باید دید علت انعطاف این خانم در مقابل شما با توجه به مسئله پیش آمده و سایر مسائل که واقعا جای تفکر داره واقعا چیست ؟
شاید این مسائل امروز مهم نباشد اما به مرور مهم و پررنگ و پررنگ تر می شوند .
به نظر من خیلی دقت کنید . و سعی کنید علت واقعی را پیدا کنید .
سلام برادر بزرگوار،
با تشکر از پیدا، که این تاپیک رو معرفی کردند.
نظر خانم آنی در پست 13 تایید می شه..
من اگر بخوام نظر شخصی ام رو بگم، این ازدواج رو به شما توصیه نمی کنم.
ضمن اینکه شناخت شما از ایشون به اندازه کافی نیست.
دقت کنید، شما می خواهید ازدواج کنید! مساله مهمی در پیش دارید و بحث، بحث یک عمر کامل زندگی است!
بسیار دقت کنید!
من هم با آقای sci و خانم آنی موافقم .
فکر می کنم بهتره که بیشتر تامل کنید و اینکه بزرگ بودن این خانم بعدها برای شما جای بحث دارد یا نه؟
خوب همانطور که الان می گویید شاید سن او و تحصیلات او برایتان زیاد مهم نباشد ولی بعد از اینکه همدیگر را بدست اوردید برایت اینها بحث برانگیز نمی شود!
البته بعضی زندگی ها هست که با این شرایط خوب کنار آمده و باهم زندگیه خوبی را شروع کردند واگر این سوال ها را پرسیدم برای اینکه به نوع خواسته های خود در زندگی و معیارهایتان بیشتر توجه کنید و بهتر تصمیم بگیرید..
و در مورد نامزد قبلیشان بیشتر پرس و جو کنید چون به هرحال یک عمر زندگیه!
پس اول معیارهای خود را بدون در نظر گرفتن این خانم در نظر بگیرید و بعد تحقیقات خود را تکمیل کنید مخصوصا درمورد مساله که دوستان عرض نمودند علت اینهمه انعطاف پذیریه این خانم!
:72: بازم تشکر
امروز زنگ زدند به پدر دختر فرمودند که پنج و جمعه و شنبه ایام فاطمیه هست و درست نیست در این ایام
یکشنبه به بعد هر وقت ما خواستیم امادگی دارند پدر خانم حاجاقا تشریف دارند:160:
خیلی فکر کردم به این نتیجه رسیدم که از همه لحاظ دختر مناسبی هست با توجه به فرموده های شما عزیزان بسیار هوشیار تر شدم:305:
تقریبا با شرایط من اشنا هستید بنظرتون از کجا باید فهمید دختر باکره هست پرسش باید چه جور باشد که گوشی دست طرف بیاد
برادر گرامی،
ani و sci کارشناسان افتخاری سایت هستند. یک بار دیگر نظراتشان را با دقت بخوان.
خیلی باید در مراحل خواستگاری و شناخت دقت کنید.
حتما باید از نامزد سابق تحقیق کنید تا علت جدایی دقیق برایتان روشن شود. هر کسی مساله را از نگاه و دید خودش برای شما تعریف می کند. بهتر است دلایل هر دو طرف را بشنوید و بعد تصمیم بگیرید.
در مورد بکارت هم فعلا زود است. قدم به قدم پیش بروید. اول سوال کنید که نامزدی قبلی در چه حد بوده است؟ آیا نامزد بوده اند یا عقد کرده اند؟
بپرسید که طلاقشان به چه شکلی بوده؟ توافقی؟ اگر مثلا مهریه کامل گرفته باشند احتمالا باکره نیستند.
اگر رسما عقد کرده باشند، برای طلاق در این حالت گواهی بکارت به دختر داده می شود ( اگر پزشکی قانونی تایید کند).
ولی شما فعلا مستقیم سراغ بکارت نروید. اول سوال کنید نامزدی و جدایی به چه شکلی بوده است.
در ضمن این را هم خودتان در نظر داشته باشید و هم برای آنها روشن کنید که این مراحل و جلسات برای شناخت است و نه شما و نه ایشان کار را تمام شده فرض نکنید.
فقط جهت بررسی ادامه بدهید و هر دو انتظار پاسخ منفی از طرف دیگر را، در کنار احتمال مثبت درنظر داشته باشید.
سلام دوست عزیز:72:
من نظرم اینه قبل از رسمی شدن خواستگاری چند جلسه ای باهم صحبت کنید .حتی بیرون بروید.
دختره که یک بار نامزد کرده وبرایش مشکل نیست بیرون آمدن.
ومن در عجبم!!!!!! چرا به راحتی شرایت شمارو قبول کردن.هم تحصیلاتت پایینتره هم چندماهی سنتون.
درخانه ای که دو دختر دم بخت وجود دارد .اگر خواستگار بیاد معمولا دختره بزرگتر رو به پسر نشان میدن.
ماجرای شماهم همینطوربوده.
دوست عزیز دختری که یک بار نامزد کرده نتونستن باهم کنار بیان وجداشدن .رو حتما حتما ریشه یابی کن حتی شده بگرد اون نامزدشو پیدا کن چندسوالی هم از اون بپرس هرچند شاید همه حرفهاش راست نباشه.
ولی اگر تجربه داشته باشی از رفتار ولحن صحبتهاش متوجه میشی که دروغ میگه یا درست.
شاید دختر ناسگار بوده.وشایدم پسر الوات بوده.حتما پیگیرش باش تا خدای نکرده به مشکل برنخوری.اول جوانی.
چهره.معمولا چهره زن بیشتراز سنش نشون میده مخصوصا چندتایی بچه بیاره.
بخاطره همین از قدیم میگفتن زن باید از مرد کوچکترباشه.
یه مثال:اومدو باهم ازدواج کردید چون همسن هستید.سن شما شد 60ساله اون وقت شما چون کارتون ساختمانی هست.کمر درد وقیره به سراغ شما میاد. و زن بچه داری میکنه میشوره میسابه اونم از پادرمیاد.
حالا کدومتون باید هم دیگر رو ترو خشک کنید .
زن که 60سالشه شماهم 60سالتونه.
زن اگر جوانتراز مرد باشه جونشو داره به داده پیری مرد برسه.
همیشه که مثل الا جوان وسر زنده نیسیم .چه بخواهیم چه نخواهیم پیر میشویم.
من پیگیر این تاپیک بودم ولی تا به حال پستی نزده بودم تو این تاپیک . اما الان دیگه نتونستم چیزی نگم.
دوستان عزیز آیا واقعا این که یه دختری حاضر شده با پسری که تحصیلاتش از خودش یه مقطع پایین تره برای ازدواج آشنا بشه اینقدر عجیبه؟!
برای من که خیلی جای تعجب داره که همه دوستان با بدبینی به این قضیه نگاه می کنند در حالی که همه می دونیم که با توجه به افزایش قبولی دختران در دانشگاه ، این که دختران با پسرانی که تحصیلات کمتر از خودشون دارند ازدواج کنند بسیار شایع شده.
دوست عزیز من منظورم این نیست که تحقیق نکنید و چشم و گوش بسته تصمیم بگیرید اما اینقدر هم بدبینانه نگاه نکنید. این احتمال رو بدین که این خانم ،نامزدی به هم خوردشون رو به عنوان یه نقطه منفی برای خودشون می بینند به همین دلیل سطح توقع شون رو یه مقداری پایین تر آوردند.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید.
آخرین مطلب که باید بهش اشاره کنم اینه که وقتی با خواهر کوچیکش برخورد کردم آشنا در اومد یعنی چند مااهی باش تلفنی دوست بود و یک بارم سینما باش رفتم روابط انچنانی باش نداشتم مثلا نشده که دستش بگیرم یا .. عرض کردم فقط اس بود گهگاهی که حوصلم سر میرفت بهش اس میدادم طریقه اشنایی اس بود البته شمارشو از کسی گرفته بود چند اس دادم جواب داد عکس خودمو براش سند کردم بدش نیمد چند ماهی هم تلفنی دوست بودیم بنظرتون اشکال پیش میاد
آقا رضا !!
برادر محترم !!
شما مشکل به این مهمی رو الان بیان میکنید؟!!
به هر حال شما با خواهر این خانوم ارتباط داشتین..
برای اینکه راحت تر موضوع رو بفهمید خودتون بذارید جای ایشون
شما 2 تا برادرید.برادر شما خواستگار خانومی رفته که زمانی با شما دوست بوده...عکس رد و بدل کردید و ...چه حسی بهتون دست میده؟
فکر نمیکنید خواهر کوچیک بعدها به خواهر بزرگ بگه و روی زندگیتون تاثیر منفی بذاره؟
و کلا دید همسرتونو به شما خراب کنه؟
شماره خواهر کوچیک رو از کی گرفتید/؟
یعنی شماره ایشون در اختیار کسان دیگری بوده؟