RE: مرخصی ام رو به اتمام است و نگهداری پسرم!
دوست گرامی
منهم شرایط شما رو داشتم .شرایطم از شما هم سخت تر بود .من جدا شده بودم .هم درس می خواندم و هم کار می کردم .منهم به هزار و یک دلیل دوست نداشتم بچم رو خانوادم نگر دارن .مادرم خودش مخالفتی نداشت اما خواهرم کنکوری بود و وجود بچه توی خونه اذیتشون می کرد مشکلات دیگه هم خیلی زیاد بود که یکیش تاثیر رفتارهای خانواده بر تربیت بچه بود .منهم همه این دغدغه ها رو داشتم خیلی بهش فکر کردم و در نهایت مادرم و خانواده خودم رو انتخاب کردم .با همه بدی هاش اونا تنها کسانی بودن که دلسوز واقعی من و بچم بودن .مادرم واقعا براش وقت می ذاشت برادرو پدر و خواهرمم همینطور .با اینکه من درک می کردم براشون سخته و از خیلی جنبه ها هم اصلا دلخواه من نبود و بچه لوس می شد ولی در نهایت خدا رو شاکر بودم که بچم پیش کسانی هست که دوستش دارن و دلسوزش هستن .الان هم پسر من عاشق خانواده منه .اونام همشون پسر منو یه طوری متفاوت از بقیه نوه ها دوست دارن .هنوز هم اون ارتباط نزدیک و صمیمانه رو دارن و پسر من دایی هاش رو به جای پدرش دوست داره .البته پسر من مهد هم می رفت اما بعد از سن سه تا چهار سالگی .زودتر از اون یکی دو سه روز گذاشتمش مهد دیدم اصلا به بچه توجهی نمیشه .حتی یه بار بچه پوشکش رو از صبح کثیف کرده بود تا عصر که من آوردمش عوضش نکرده بودن !تمام توی پای بچه تا یک هفته سوختگی شدید داشت .
هیچ کس مثل خانواده خود آدم نمی شن .حتی اگه با خودت هم ارتباطشون مشکل داشته باشه ولی بچه رو طوری دیگه می پذیرن .
موفق باشی .
خوب، مرخصی من چند روز دیگه تموم میشه!
تمام راه حلهای موجود رو با توجه به شرایط زندگیمون سبک سنگین کردم. علاوه بر راه حلهای اینجا، بابت چند تا گزینه تلفنی مشاوره گرفتم.
در مورد هر گزینه ای، شوهرم رو هم در جریان گذاشتم که خودش هم وارد گود بشه و از بیرون نگه لنگش کن.
بالاخره تصمیم گرفتم از موقعیت کاریم بگذرم. دومرتبه تقاضای یکسال مرخصی بدون حقوق البته تحصیلی کردم. (چون طبق قوانین حق این مرخصی را دارم.) البته می دونم با شرایطی که برام پیش اومده، بشدت از لحاظ موقعیت کاری متضرر می شم. (هرچند که تا الان اعلام موافقت نکردن!)
انتظار داشتم شوهرم هم اگه قدردانم نیست که بخاطر پسرمون از موقعیت کاریم، دارم می گذرم، بدونه که این تنها گزینه ای بود که می تونستیم داشته باشیم! (گزینه های دیگه رو خودش دید که منتفی شدن)
اما هم خودش و هم مادرش مدام دارن بهانه می گیرن که چرا من مرخصی بدون حقوق گرفتم! اخلاق شوهرم دو مرتبه بد شده!
مادرش نیش و کنایه هاش بیشتر شده!
عجب روزگاری من دارم!!!
blue sky عزیز
به نظر من تصمیم خوبی گرفته ای . نگران نیش و کنایه هم نباش . ب شوهرت مهربان باش و اهمیتی به بد قلقی های ناشی از مرخصی گرفتنت نده . مهم اینه که خودت از این تصمیم راضی باشی و از در منزل و کنار فرزندت بودن لذت ببری . به تحصیلت هم بیشتر میرسی .
موفق باشی
.
بالاخره بعد از یکماه رفت و آمد با مرخصی تحصیلی ام موافقت شد.
شوهرم دید که چقدر اذیت شدم. قانونا من مرخصی دارم ولی می دونم بعد از برگشتن حسابم با کرامالکاتبینه.
می دونید شوهرم دیروز چی بهم گفت؟!
می گفت از محل کارت بیرونت کردن!!!!!!!! :161:
چند وقت پیش رفته بودیم خونه مادرشوهرم، بگذریم که دوباره جماعت شده بودند برعلیه من؛
اونروز شوهرم به خواهرزاده ش می گه هروقت اذیتتون کرد بگو از کارش بیرونش کردن!
نمی دونم این جماعت وقیح رو من یه نفر دارم اذیت می کنم؟
از ته دل می گم که خدا شوهرم رو لعنت کنه!
مادرشوهرم اون اوایل که مرخصی نگرفته بودم، می گفت اگه می خوای نری سرِ کار باید بیایی اینجا ظرفهای منو بشوری! :316:
بخدا دارم دیوونه می شم از دستشون!
من از موقعیت اجتماعی ام گذشتم بخاطر زندگیم، اینم نتیجه اش.
سلام بلو اسکای عزیز
امیدوارم بتونید هرچه زودتر بر همه مشکلات فائق بیاید.
من این تاپیک رو الان دیدم.شاید برای پس گرفتن درخواست مرخصی دیر باشه ولی به نظر من شما میتونید در زمانی که در مرخصی هستید چند نفر رو به عنوان پرستار برای بچه تان محک بزنید اگر هر کدام مقبول بود با نصب دوربین مدار بسته در منزلتون از محل کار کنترل اوضاع رو داشته باشید یا در مواقع دیگه طرز رفتار پرستار رو با بچه بررسی کنید.
از این قبیل مشکلات در این مدل خانواده ها وجود داره معمولا جاهایی که خانواده شوهر سعی به اعمال قدرت دارن و همسر هم همراهیشون میکنه سر کار رفتن تا حدی به آدم قدرت میده و بعدش همه کمتر سعی به اعمال قدرت میکنن.به نظرم مواظب موقعیت کاریت باش بالاخره میشه راهی پیدا کرد که هم بچه زیاد اذیت نشه و هم شما موقعیتت حفظ بشه.البته شاید این حرفها به نظر مدیران سایت و خیلی از اعضا غلط باشه ولی من در اطرافم دیدم که وقتی زن موقعیت شغلی خوبی داشته باشه این مدل زورگویی ها به صفر میرسه.
موفق باشی:72: