RE: شوهرم با من خیلی نا مهربونه و خیلی کم حوصله و بد اخلاق چه کنم
مرسی از دوستانی که نظر دادند
من این مشکل رو قبلا هم داشتم تولد دخترم هیچ تاثیری نداشته
من کارمندم شوهرم وسواس داره و رو این مسئله که خونه باید تمییز باشه و مرتب خیلی حساس من اگه نرسم و خونه نا مرتب که نه ولی اگه یه وسیله سرجای خودش نباشه قیامت به پا میشه
دلجو جان من همیشه تائیدش کردم همیشه بهش میگم که خیلی تواناست حتی موقع ازدواج با من اینقدر اعتماد به نفس پایین بود که دائما کلاه می ذاشت سرش(به خاطر ریزش موهاش)هی بهش گفتم این فکر آدمهاست که مهمه و از این حرفا تا الان اعتماد به نفسش بهتر شدهه
عزیزم شما میگی حوصله رابطه جنسی نداری ولی نه نمیگی. خوب شاید در ظاهر نشون ندی ولی این به همسرت منتقل میشه.
به نظرم سعی کن نه تنها خودت با حوصله و مشتاق باشی بلکه همسرت رو هم با شوخی و عشوه و طنازی سر حوصله بیاری.
در کل روی اداب گفتگو، مهارتهای رفتاری در ارتباط با همسرت و پذیرش همسرت با تمام خصوصیات گیر دادنها و وسواسش و احتمالا کمالگرا بودنش و با نشاط بودن و ارامش داشتن در ارتباط با خودت سعی کن بیشتر کار کنی تا به امید خدا مشکلت کم کم حل بشه. در این موادر هم مقالات در این سایت هست که می تونی پیدا کنی. اگر من هم پیدا کردم برات لینکشون رو می ذارم.
سارا جون شوهر منم وسواس داره. حتما باید خونه مرتب باشه. البته گاها پیش میات یه مدت بی خیال شه. خیلی هم کم حوصلس. همرو هم مقصر میدونه غیر خودش. نسبت به خیلی چیزا ی دیگه هم حساس. اتفاقا خودش شلختس. و خونوادشم همینطور . اما مرتب میگه :دوستت دارم.همه ی مناسبتا برام گل میخره. یه تایپیک باز کردم. به اسم" با شوهر بداخلاق ووسواسیو بهانه گیرم چه کنم تو فکر طلاقم. تو قسمت طرح مشکلات خانواده:ارتباط مراجعان و مشاوران بیا بخون تا بفهمی تنها نیستی. هستن کسایی که مشکل تو رو دارن. ما بچه نداریم ولی بخاطر همین بداخلاقیاش اصن دلم بچه نمیخات.
baharr جان به همدردی خوش امدی
برای ارسال پست توجه کن ، از ارسال آخرین پست بیشتر از دو هفته نگذشته باشه
موفق باشی