سلام
اقا مهرداد ما هم نگفتیم جایی شما نرو و عمل نکن.بلکه همه درصدد این هستیم تا دوستمون رو تا یکسال آینده از لحاظ روحی اماده کنیم تا به قولی هزینه عملش جور بشه و انشاالله مشکلش حل بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اقا مهرداد ما هم نگفتیم جایی شما نرو و عمل نکن.بلکه همه درصدد این هستیم تا دوستمون رو تا یکسال آینده از لحاظ روحی اماده کنیم تا به قولی هزینه عملش جور بشه و انشاالله مشکلش حل بشه
اول از مدیر تالار عذرخواهی میکنم چون میدونم بحثهای بین اعضا خلاف قوانین تالار هست و فقط باید به حل مشکل مراجع کننده پرداخته بشه ولی این مطالب هم در همون راستاست پس لطفا پاک نکنید
نازنین خانم عزیز اتفاقا من همیشه همه پستها رو با دقت میخونم و معمولا هم کمتر نظری میدم. یعنی بیشتر خواننده تالار هستم تا متکلم(به خاطر همین هم تعداد ارسالهام 200 تا هست و گرنه الان 20000 تا بود! )نظر شمارو هم خوندم بسیار کامل و خوب گفته بودید ولی فقط توی بند آخر به این مورد اشاره کردید. ببینید حرف من یک کلمه هست .وقتی مشکلی رو میشه راحت حل کرد چرا باید الکی از تلقینات ذهنی و روشهای افزایش اعتماد به نفس استفاده کرد.من میگم ما باید خودمون رو بذاریم جای مراجعه کننده و همینطوری بیرون گود نشینیم و بگیم لنگش کن! شما خودتون دختر هستید.بعضی چیزا ربطی خیلی راحت حل میشه.گاهی یک آرایش ساده میتونه روحیه یک دختر رو 10 برابر افزایش بده!
به نظر من بهترین چیز در برخورد با یک مشکل واقع گرا بودن هست یعنی مشکل رو بپذیریم و برای حلش اقدام کنیم نه اینکه از همون اول بگیم مشکلی در کار نیست و این تفکرات فقط ذهنی هست و شروع به روشهای تلقینات ذهنی کنیم(البته همونطور که گفتم ما ایشون رو ندیدیم و نمیدونیم آیا واقعا نیاز به عمل دارن یا نه)
این هم نمونه نظرات دوستان (که به همه نظرات احترام میذارم)که همه به نوعی میگن فقط مشکل طرف اعتماد به نفس هست و نباید عمل بشه:
*mona* :هرگز عمل زیبایی انجام نده
maryam 123:من اگر جای شما بودم با خودم میگفتم من حوری بهشتی هم باشم این مردم حرف درمیارن
پس بیخیال میشدم.
خارپشت:احتمالا ساده ترین و موقتی ترین پیشنهاد این هست که با عمل های زیبایی و احیانا ارایش های تند، سعی کنید زیبا جلوه کنین و شاید متفاوت.این یه راه حل دم دستیه، حتی ممکنه جواب بده، ممکنه حس خوبی داشته باشین.اما این حس واقعی نیست، دائمی نیست.
دانوب:فکر میکنم قبل از عمل زیبایی، شاید بخشی از تفکراتت در مورد خودت به جراحی نیاز داره.
------------------------------------
همه حرف من یک چیز هست اونم اینکه باید جرات و شهامت رودررو شدن با مشکلات و پذیرش اونها به اون شکلی که هستند رو داشته باشیم و بعد از پذیرش مشکل برای حلش اقدام کنیم.نه اینکه از ابتدا صورت مسله رو پاک کنیم.
بازم میگم اقای مهرداد من نگفتم عمل نکنید.گفتم در هر صورت مردم حرف در میارن.
اما هیچ جا نگفتم عمل نکنید
خواهشا کمی با دقت تر بخونید دیگه !!!
الته بذارید دوستمون بیاد.
برداشت ایشون خیلی مهم تر از برداشت منو شماست
چون ایشون فعلا مشکل داره نه من و شما
موفق باشید
سلام
من تازه عضو شدم و مطلب شمارو که خوندم خواستم نظر خودمو بگم
بجه ها خیلی خوب همه چیزو کفته بودن
من فقط میخواستم بهتون بکم آدم باید واسه خودش زندگی کنه نه برای دیگران
یکی از دوستای من صورتش از همان بچگی خراب بود مثل کسی که سوخته باشه سورتش
ولی اصلا اهمیت نمیداد راحت همه جا میرفت و اعتماد به نفس خیلی بالای داشت
ما دوستاشم دیگه بهش عادت کرده بودیم و بین همه اخلاقی داشت که همه دوستش داشن
صبر کن و اشاا... پول جور میشه و عمل میکنی و خوب میشی
فقط اصلا به دیگران اهمیت نده و فقط واسه خودت زندگی کن:72:
همه نظر دادن منم یه جور دیگه نظر بدم که بیشتر سعیم اینه بخنددی تا دلگیر بشی عزیزم
زشترین ادما زیبایی دارن که زیباترینها ندارن.
چرا فکر میکنی زشتی دماغت بد در امده که امده فدای سرت
عزیزم برو پیش همون دکتر بهش بگو خراب کردی باید درست کنی چرا خودتو ناراحت میکنی
مگه مشاوره قبل از عمل نداشتی که دچار مشگل شدی؟ مگه دماغت گوشتی بوده که خراب در امده یا دکترت ناشی؟
اینا همشون راه دارن.
از گفتن این جمله ها میخوام به اینجا برسم که عزیزم دختر گلم:
چشمات ابروهات لبت صورتت اینام مشکل دارن؟
چرا فقط به دماغ چسبیدی به زیبایییهای دیگت توجه کن
میدونستی که به هرچی گیر بدی و توجه کنی به چشم میاد پس اینقد به دماغت گیر نده حتی اگه درست نشه
بذار کارتو برات باز کنم که مثل چی میمونه
فکر کن یه سیب تو دستته و میخوای اونا با اینکه تو دستته از همه قایم کنی
چه حسی داری؟
فشار قایم شدن دروغ و ........
ولی وقتی که میذاری اون سیبو همه ببین دیگه راحتی نیازی به قایم کردنش نداری و براتم مهم نیست که دیده بشه
الان تو مثل قایم کردن اون سیبه با اینکه هست و تو میخوای نباشه ولی وقتی که قبول کنی و همه هم ببین دیگه راخت میشی و زندگیتو ادامه میدی
عزیزم
تا میتونی شیک پوش باش و خوش هیکل. این دخترهایی که مدل فشن هستنو دیدی؟ خیلی هاشون اصلا زیبا نیستن ولی بخاطر اندامشون و شیک پوشیشون واقعا جذابن.
اگه شرایط مالیشو داری سعی کن لباسای مارکدار خوش دوخت بپوشی. البته باید اولش یه کسی که خیلی خوش سلیقه هستش کمکت کنه. نمیدونی که خوش پوشی چه معجزه ای میکنه بخدا. :310:
بعدش تا میتونی به هیکلت برس. البته واست وسواس نشه ها.
یه چیز مهم: حتما برو دکتر پوست تا پوست لطیف و شفافی داشته باشی. حتما هم لازم نیست کرم خارجی بخری. من خودم رفتم دکتر پوست بهم کرم ایرانی داد بعد از 2 ماه صورتم عین ماه شده بود. شفاف و صاف :46:
یه چیز واقعا مهم: توی رفتار و حرف زدنت سعی کن ملاحت داشته باشی گلم. این دخترارو دیدی که عین پسرا یغور حرف میزنن؟ به نظر من هرچقدر هم که خوشکل باشن فایده نداره. تا دهنشونو باز میکنن آدم بدش میاد.:311:
طرز راه رفتن خانومانه و موقر، پوشیدن کفشهای پاشنه بلند کمکت میکنه بتونی موقر و زیبا راه بری.
طریقه نشستن و برخاستن که باید آروم و با ظرافت باشه
با صدای آروم و شمرده حرف زدن
استفاده از میمیک صورت هنگام حرف زدن و هنگام گوش دادن به صحبت طرف مقابل. منظورم اصلا اصلا عشوه نیستش. بلکه ملاحته
داشتن لبخند ملیح با دندونای سفید و مرتب :46:
حتما سعی کن همیییشه لبخند روی لبت باشه گلم و هنگام گوش کردن به صحبت دیگران با علاقه سر تکون بده و لبخند بزن و مشتاق باش
گلم. رو اینا کار کن ببین چقدرررررررر اعتماد به نفست میره بالا و چقدر جذاب میشی :227::227:
اینهایی که واست گفتمو من خودم عینا دیدم. کسیو میشناسم که اصلا زیبا نیست ولی این خصوصیاتو داره. به خدا آدم فقط دلش میخواد این زنو تماشا کنه، حرف زدنشو، لباساشو، راه رفتنشو، لبخندشو و ..... اصلا آدم متوجه نمیشه که این خانوم زیبا نیست بخدا :43:
یه جایی خوندم: همیشه لبخند به لب داشته باش. بگذار دیگران درعجب باشند که چه رازی است که تو را همیشه به خنده وا می دارد
سلام راهی عزیز!
شما که هنوز انگار به تالار سر نزدی ولی اینجا بین علما اختلاف افتاده!!!:311:
از آنجا که شاید شما هم مثل مهرداد عزیز متوجه منظور من نشوید، لازم میدونم درباره جمله ای که نوشتم توضیح بدم.
منظور من از اینکه تفکراتت را در مورد خودت مورد بازبینی و تجدید نظر قرار بدی (به اصطلاح جراحی تفکر) این بود که زیبایی تمام و کمال درونی ست. شما اگر خودت رو موجود دوست داشتنی بدانی و عشق رو از دنیا طلب کنی، مسلما دوست داشته خواهی شد.
هیچ کس گزینه عمل زیبایی رو از روی میز برنداشته، اما من منظورم این است که اگر این اعتقاد (اعتماد به نفس و دوست داشتن خود) در شما نهادینه نشود، جراحی زیبایی برای شما حکم یک مسکن را خواهد داشت.
به صورت مقطعی آرامت میکنه، ولی باز هم در طول زندگیت این درد به سراغت خواهد آمد.
حرف من اینه: شما به راهی واقعی که زیر این برچسب ها و انگ های نازیبا بودن فراموش شده، فرصت بده، دوستش داشته باش، روی نقاط قوتش مانور بده و بهش میدان بده تا ابراز وجود کنه......
بعد به عمل زیبایی به عنوان یک گزینه برای بهبود شرایط روحیت فکر کن.
شاید جراحان پلاستیک در ظاهرت معجزه کنند، ولی عزت نفس و اعتماد به نفس حتما در کل زندگیت معجزه خواهد گرد.
سلام دوست عزیزم
همه دوستان نظرشونو گفتن . میشه گفت که جامع . کامل بود ولی منم گفتم شاید نظرم بتونه کمکی هرچند کوچیک بکنه:323:
ببین عزیزم روزی هزار که نه صدهزار بار خدا را شکر کن نه حتی خیلیییییییییییییییییی بیشتر که خدایی نکرده تو صورتت عیبی نیست مشکلی عیبی نشونه ای!!دیدم که میگم اون موقع چی خانم؟!!میدونی چقد بد؟!!!!
پس راهی خوشحال که که صورتش عیبی نداره...اما حالا:
ببین دوست عزیزم چند تا چیز کلی میگم:
1:خدا هیچ کس و زیبا و کامل نیافرید یکی چهره زیبایی نداره یکی قدش کوتاه یکی چاق یکی...پس اول رو خودت و اعتماد به نفست کار کن راهی زیباست خودش خودشو دوس داره:46::104:
2:پوست تو چهره نقش مهمی داره رو پوستت کار کن بش برس سالم و شائاب نگهش دار
3:آرایش ملایم کن رنگی که به چهرت بیاد ولی ملایم که خیلی شیک تره
4:اگه فک میکنی با اصلاح و ابرو برداشتن البتههههههههههههههههه دخترونه زیباییت بیشتر میشه این کار کن
5:هیکل نقش مهمی داره ورزش کن
6:لباسسسسسس خیلی مهم حتما سعی کن شیک بظوشی رنگای زیبا نه حتما مارک ولی خوب به تمیزی و به روز بودن لباسات اهمیت بده گلم
7:اخلاااااق فوق العاده رو چهره اثر داره خئنه مهربونی چهره خیلی دلچسب تر میکنه:72:
راهی زیباست و ما همه دوسش داریم:72::104::104::43:
دوستان عزیز
سلام
با تشکر از پیشنهادات خوبتون
در مورد عمل بینی من تصمیمم رو گرفتم که عمل را انجام بدم و چند تا دکتر را هم دیدم برای سال بعد که عمل را انجام بدم
راستش دکتر اولم هم دکتر خوبی بود و قبل از عمل هم گفته بود که بدلیل گوشتی بودن بافت بینی شاید نتیجه خوب نشه. چند تا دکتری که تا الان دیدم هم اکثرا میگن شما نباید انتظارت را زیاد بالا ببری و ما نمیتونیم مثل بینی های استخوانی و غضروفی روی بینی شما زیاد کار کنیم.
الان نگرانی عمده من اینه که این بار هم نتیجه خوب نشه و این خیلی خیلی برای من سخت خواهد بود. فقط یک دکتر هست که میگه من بینی شما را تا هفتاد درصد عوض میکنم نمیدونم چقدر می تونم بهش اعتماد کنم
چاره ای نیست باید توکل کنم و یکی را انتخاب کنم. در عین حال موافقم که اعتماد به نفسم کمه و اینکه بیش از حد به نظر دیگران اهمیت می دم و باید سعی کنم قوی تر باشم.
عزیزم
اگه تصمیمتو گرفتی واسه عمل بینی که خوب انجامش بده
اینکه میگی زیبا نیستی منظورت اینه که فقط بینیت مشکل داره؟
گلم
به پست 16 که من زدم خوب توجه کن. سرسری نگیر عزیزم:72: