RE: با توجه به شرایطم مدت عقدم چقدر باشه بهتره؟
هنوز که نگفته !!
اما اگر گفت به نظرم قبول نکنی بهتره.البته نه طوری که ناراحت بشه
چون ممکنه بیاد و آدم هول بشه..کاری کنه که باعث شرمندگی بشه
من هنوز بعد از 4 سال زندگی وقتی مادر شوهرم میاد تو اشپزخونه یه خراب کاری میکنم !!!
البته مادر شوهر من (خدا خیرش بده ) خیلی منو اذیت میکنه !!:310:
آهان.زدی به هدف !!!
مادر شوهرا معمولا عروس رو به دید دختراشون نگاه نمیکنن !!! دقت کن به این نکته
مثلا من اگر یه شب با همسرم بریم خونه پدر شوهرم بمونیم عمرا مادر شوهرم بذاره تو یه اتاق باشیم !!
اما وقتی دختراش میان به زور دختر و شوهرشو میکنه تو اتاق و درو میبنده !!
اینوم میخوام بهت بگم دید منفی به مادر شوهر نداشته باش اما مطمئن باش کمتر مادر شوهری پیدا میشه که عروس و دخترش رو یه اندازه دوست داشته باشه !!
کم کم راه میفتی..نترس.هرچی بترسی بدتر میشه
:72:
ایشالله که رابطه شما و مادرشوهرتونم خیلی بهتر بشه..
خیلی لطف کردین نظراتتونو بهم گفتین..
دوستان دیگه هم اگه نظر خودشون رو بگن ممنون میشم..
اینکه اگه جای من بودین چیکار میکردین..
:325:
راستی این رو هم بگم که من نیاز دارم که حتما معدل خوبی بیارم و پایان نامه خوبی انجام بدم سال بعد.
چون برای دکترا قراره برای خارج از کشور اقدام کنیم..
عقد مدت خواسی نداره.
مدتش به شناخت همدیگر بستگی داره.
یکی درمدت 6ماه با اخلاق وخصوصیات همسرش آشنا میشه .
یکی یک سالم هنوز با اخلاق همسرش آشنا نشده.
شما دوست عزیز باید رو شناخت همدیگر وخانواده بیشتر کار کنید.
بعد ازشناخت کامل وارده زندگی میشی.
بله درسته هم درس خووندن هم تحصیل.بازم خدا را شکر که هر دوتون ساکن یه شهرید.
هستن کسایی که از هم دورن خانم هم دانشجو و بچه هم داره تازه تو شهر پدر مادرش هم نیست که حداقل بچه رو بده دستشون تا کمک حالش باشن. دیدم که میگم. زندایی خودم بچه اش پیش مادربزرگم بود تو شهر 1 خودش شاغل تو شهر 2 و داییم هم شاغل شهر 3 اصلا مونده بودن کجا خونه بگیرن.
اینا رو گفتم که بدونی شرایطتون چندان سخت هم نیست فقط درس و خانه داری.
من بودم ازدواج میکردم. دکتر انوشه همیشه میگه مدت عقد 5 یا 6 ماهه بیش از اون دیگه میشه گرفتاری و ...
عقد طولانی واقعا مشکل زاست .سر من که اومد
بازم خودت بهتر میدونی
ممنون گلنوش و کبوتر که و قت گذاشتین
آقا یا خانوم کبوتر ما مشکلمون شناخت نیست یعنی از نظر شناخت به نظرمون به حد کافی بوده تا حالا عقدمون. یعنی نظرتون اینه که الان که شناخت کامل شده بهتره بریم سر خونه و زندگیمون؟
گلنوش خانوم میشه یکم بیشتر در مورد مشکلاتی که میگید با عقد طولانی پیش اومده توضیح بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط میثاق
ممنون گلنوش و کبوتر که و قت گذاشتین
آقا یا خانوم کبوتر ما مشکلمون شناخت نیست یعنی از نظر شناخت به نظرمون به حد کافی بوده تا حالا عقدمون. یعنی نظرتون اینه که الان که شناخت کامل شده بهتره بریم سر خونه و زندگیمون؟
گلنوش خانوم میشه یکم بیشتر در مورد مشکلاتی که میگید با عقد طولانی پیش اومده توضیح بدید؟
اگر واقعا شناخت کاملی ازهم دارید .وهیچ مشکلی ندارید.
اگر مشکلات مالی ندارید برای جشن عروسی وغیره.....
نظر شخصیم اینه که برید سر خونه زندگیتون.
البته اگر هنوز از نامزدبازی سیر نشدید.
آخه دوران نامزدی دوران شیرنیه ودل میدن قلوه میگیرن.گاهی هم دعواها.گاهی قهر ونازکشیدن همسر:311:
از قول دکتر انوشه میگم: (ایشونو میشناسین که)
ایشون میگن 5 یا 6 ماه برای عقد کافیه و بعد از این مدت باید زفت سر خونه زندگی وگرنه میشه شروع مامانت اینو گفتو بحث آینه و شمعدون و ...پیش میاد.
واقعا روزای اخر عروسیم از بس مادر شوهرم تو همه چی نظر میداد اعصاب هر دوتامون خرد میشد.کارت عروسیتو این مدل بگیر دسته گلتو مثل فلانی انتخاب کن
به ارایشگرت بگو...
. منم اولین مشکلاتم 6 ماه بعد عقد بود انگار دیگه شدی عضو ثابت و هر چی گفتن گوش بدی احساس میکنم تا 6 ماه اول یه جور دیگه هواتو دارن ولی بعدش انتظارات زیاد میشه.واقعا ادم میمونه به حرف خانواده خودش گوش کنه یا شوهرش.
با هم تو یه روز برنامه میذارن عقد هم هستی یا باید خونه خودتون باشین یا خونه شوهرت.به برنامه هر کدوم عمل کردی اون یکی ناراحت میشه.
ولی اگه تو خونه خودتون باشین یه خانواده مستقل هستین و کسی نمیتونه بهتون امر و نهی کنه .
بعد 6 ماه میخوان تو همه کارای عروسیت نظر بدن اینو بکن اونو نکن اینو بخر و ....
زود عروسی رو بگیرین راحت شین.
این نظر شخصی منه شما الان شرایطتو بسنج و با شوهرت مشورت کن و تصمیم بگیر
ایشالا که خوشبخت باشین:72: