RE: خواهش می کنم راهنمایی کنید من نمی دونم چه کار کنم؟(سیگار)
لعنت به کسی که سیگار رو اختراع کرد و خیلی ها رو توی این دام انداخت . گلپر جان من نمی تونم این کار رو بکنم چون شوهر من علنا این کار رو نمی کنه و مخفیانه هستش حتی اگر پدرش بدونه مطمئنا باهاش برخورد تندی می کنه و اون از پدرش در این مورد خیلی می ترسه . من دوست ندارم که اون در ملا عام این کار رو بکنه اگه این کار رو بکنم که دیگه هیچی اون وقت با دست خودم این کار رو علنی کردم فعلا چیزی بهش نمی گم ببینم چی می شه به هر حال از راهنماییت ممنونم.
از مدیر همدردی خواهش می کنم جواب سوال من رو بده ضمن اینکه که از همه دوستانی که لطف داشتن و من رو راهنمایی کردن متشکرم.
معذرت مي خوام رويا جون
شايد اشتباه كردم
به هر صورت بقيه پيشنهادهام فكر كنم خوب باشن
بايد بدونه برات مهمه
باز هم متاسفم
سلام عزيزم
پيشنهادمن به تواينكه بشيني وباهمسرت صحبت جدي كني بپرسي:1-نقص كارم چيه وآيادرزندگي دركنارمن احساس كمبودي مي كني 2-چرابهم دروغ مي گي
عزيزم هيچو قت شده ازخودت بپرسي چرا همسرت سيگاري شد چه زماني ودركجا ؟ يااينكه ازهمسرت بپرسي
گاهي وقتامردادرزندگيشون احساس كمبودي دارندكه به دلايلي مطرحش نمي كنندعزيزم بهترنيست به جاي اينكه مدام بهش بگي سيگار نكش اول شرايط بررسي كني ؟ دوست خوبم شرايط بررسي كن ببين به چه نتيجه اي مي رسي اولين گام ارزيابي موقعيت اميدوارم به نتايج مثبتي برسي
سلام.
به نظر منم اگه این کار علنی نشه بهتره چون اگه یه کار بد علنی انجام بشه دیگه قبیح بودن خودشو از دست می ده و تبدیل می شه به یه کار عادی.
متاسفانه کسانی که سیگاری بودن تا خودشون نخواستن نتونستن ترک کنن. شما باید انگیزه ترک کردن سیگار رو توی شوهرتون ایجاد کنید. این مشکل با مچ گیری و دعوا حل نمی شه و این کار فقط باعث می شه که شوهرتون از شما دورتر بشه و مسائل دیگه ای رو هم از شما پنهون کنه.
بهتره نه در نقش مادر باشید نه معلم و نه پلیس. در نقش یک دوست باشید:72: