RE: من کی ام؟ راه فرار از دو جنسه گرایی چیست؟
گیج گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
شما دچار اختلال گرایش جنسی هستید اما خودتون تقویتش می کنید . به راحتی می توانید که برخود مسلط شوید ، اما تقویت اراده نیاز دارید .
در هر حال در مورد مشکل جنسی بهتره به سایت زیر مراجعه کنید ، چون در همدردی ما به مسائل جنسی که نیاز به ذکر جزییات و شرح حال دارد نمی پردازیم و اساساً این نوع مراجعین را به مراجعه حضوری به روانشناس دعوت می کنیم و در فضای نت نیز به سایتی که لینکش در پی خواهد آمد .
http://tanzimekhanevadeh.com
اما در مورد مسائل شخصیتی که بنا به پستهایتان پیداست تعارضها و مشکلات شناختی دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گیج
نمیدانم شاید باید چشمانم را به روی همه چیز ببندم و به یکباره به خدا روی بیاورم. شاید بهتر باشه با دوستانم مدتی قطع رابطه کنم. تا هم از این فکر ها در بیام و روی خودم کار کنم و هم زندگی ام رو سر و سامون ببخشم. اینهمه با اونها بودم اما چه شد؟! فایده اش چه بود؟ جز اتلاف وقت و شنیدن صحبت های بیهوده و گناه پشت گناه پشت گناه... شاید راه فرار دست از دنیا کشیدن باشه... اما آیا با این همه افکار مغشوش و درهم میتونم؟ با وسوسه ها چه کنم؟ با فشار مشکلات زندگی ام چه کنم...من میتونم در برابر اینهمه مشکل پیروز بشم؟! جوگیر شدن و تند روی در دین شاید برای امثال من خوب باشد.چرا که یک انسان وقتی غرق میشه با تمام وجود تلاش میکنه که خودش رو به سطح آب برسونه و نفسی راحت بکشه،،من غرق گناهم غرق خوشی های زودگذر غرق بی فکری غرق بی برنامگی،غرق در سیگار و غرق در بی دینی!!!
می توانید یک تاپیک جدا باز کرده و راهنمایی بخواهید .
لازم به ذکر است که پستهای شما ویرایش و جزییات مسئله از آن حذف شد :160:.
.
RE: من کی ام؟ راه فرار از دو جنسه گرایی چیست؟
از راهنمایی های همتون متشکرم. مخصوصا maryam123:72::72::72:
معذرت میخوام اگه اشتباهی از من سر زد.اصلا نمیدانم چرا ولی خودم هم از اینکه جزییات رو نوشتم راحت نبودم.کار خوبی کردید ویرایش کردید.
در مورد وضعیت کارم و ارتباطم با خانواده ام و دوستام و... همان همان طور که فرشته ی مهربان گرامی گفتند بهتر است در تاپیکی جداگانه به آن بپردازیم...
ممنون از توجه همتون و وقتی که برام گذاشتید.:72::72::72:
خدا یار و نگهدارتون.