http://www.hamdardi.net/printthread.php?tid=20740
دودل شدم به خاطر ظاهر نامزدم
این لینکی بود که گفتم خدمتتون
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.hamdardi.net/printthread.php?tid=20740
دودل شدم به خاطر ظاهر نامزدم
این لینکی بود که گفتم خدمتتون
ببخشید که خیلی رک صحبت میکنم
من با سینه های ایشون مشکلی ندارم، مشکل اینه که ایشون بدن پر مویی داره که اصلا باب میل من نیست، و مقداری هم شکم و رانهاش چاق هستند، و اینها دل من رو زده
نمیدونم چیکار کنم، میترسم بعد از عروسی به خاطر این مسائل زندگیمون دچار مشکل بشه
راه حل چیه؟ چیکار کنم؟
راستش گاهی وقتها به طلاق فکر میکنم، ولی از عواقبش و عذاب خدا میترسم ولی بعضی وقتها میگم اگه الآن جدا بشیم خیلی بهتره تا بعد از عروسی. چون هنوز اون خانوم دوشیزه هست و میتونه زندگی خوبی داشته باشه ولی بعدش چی؟
بعضی وقتها هم کلا قضیه رو بیخیال میشم، ولی این فکر هر چند وقت یکبار تو ذهن من میاد و من رو خیلی آزار میده
تو رو خدا کمکم کنید، دارم نابود میشم
ببین دوست عزیز این کاملا قابل قبوله که زن ازنظر جسمی و جنسی باید برای شوهرش جذاب باشه ولی هر کسی عیب و ایرادی داره.من نمیدونم شما اندام زنتو با زنهای توی کدوم فیلم قایسه میکنی اما اصلا اصلا رو حساب فیلمهایی که دیدی قضاوت نکن...اون ادما کارشون اینه و اصلا رو همین حساب برای این فیلما انتخاب میشن...
البته من فکر میکنم چون شما زود عقد کردید و بدون چادر هم ندیده بودیش خیال میکنی کمی سرت کلاه رفته...
خوب به فرض شما طلاق گرفتی نفر بعدی رو چطوری انتخاب میکنی؟یه دور کامل بی لباس زیارتش میکنی تا ببینی مورد پسندت هست یا نه؟چون بلاخره همه چیز از روی لباس معلوم نیست که.
از کجا مطمئنی نفربعدی عیب بزرگتری نداشته باشه.
ضمن اینکه اون الان زنته و شما مثلا شوهر و تکیه گاهش هستی.
اون افکار و تصوراتت رو بریز دور و به واقعیات فکر کن.
پرمویی قابل حله هم میشه با روشای مختلف مثل موم و اپی لیدی موقتا ازبین بردشون هم با لیزر کامل ازبین میرن.
شکم و رون هم که با ورزش درست میشه..انقد سخت نگیر همه دخترا یه کم شکم رو دارن.
روی این کم روییت هم با کمک مشاور کار کن..نمیدونم چرا ادمای کمرو ذهن خیالپرداز و تصویرساز قوی دارن
برادر عزیز
این که گفتی اصلا مشکلی نیستش که. :46:
از آقایون تالار عذر میخوام: ایشون چند جلسه اپیلاسیون کل بدن رو انجام بدهند، مشکل پرموییشون حل میشه. اپیلاسیون توی همه آرایشگاههای زنونه انجام میشه و هزینه اش هر جلسه واسه کل بدن حداکثر 20 هزار تومان هستش. این که اصلا مشکلی نیست.
در مورد چاقی شکم و ران هم که برادر گلم، دیگه الان همه میدونن که با رژیم و پیاده روی و ورزش به راحتی قابل حله. اگه توی شهرتون کلاس ایروبیک هستش که خیلی خوبه. بفرستینش کلاس.
یه چیز دیگه: به احتمال زیاد همسر گلتون یه مشکل هورمونی پیدا کردن که بهش میگن سندروم تخمدان پلی کیستیک. که اصلا چیز بدی نیستش و خیلی از خانومها دارن و یکی از علت هاش هم هورمون هایی هستش که به میوه ها و گوشت مرغ و این چیزا میزنن. این سندرم هم باعث چاقی میشه هم پرمویی هم گاهی جوش زدن. درمانش هم بسیار ساده هستش.
من خودم داشتم. خانومتون باید برن دکتر زنان، یه سونوگرافی بدن. تخمدان پلی کیستیک یعنی توی تخمدان کیست های کوچولو با تعداد زیاد وجود داره که باعث زیاد شدن هورمون مردونه میشه. اگه این مشکلو داشته باشن دکتر بهشون قرص LD و قرص اسپیرونولاکتون میده و درمانش حدودا 6 ماه طول میکشه و بسیار ساده درمان میشه.
در کنار درمان هورمونی همون اپیلاسیون رو هم باید انجام بدن.
اگه توانایی مالی دارید لیزر درمانی هم عالیه. کلا موهای بدنشون از بین میره. ولی هزینه اش سنگینه و در واقع نیازی هم به این کار نیست. چون همون اپیلاسیون معجزه میکنه.
یادتون باشه که بعد از هر نوبت اپیلاسیون، بلافاصله بعد از انجامش، روغن مورچه به نقاطی که اپیلاسیون شده بمالن، تاثیرش چند برابر میشه و عالیه.
روغن مورچه رو همه عطاری ها دارن و ارزون هم هستش.
تا موقعی که کاملا مشکل پرمویی حل بشه، توی این فاصله می تونید ازشون بخواهید که هر دفعه حتما موهای بدنشون رو با کرم یا پود موبر از بین ببرن و بعدش کرم مرطوب کننده بزنن و بعدش با کرم پودر پوست بدنشون رو کاملا صاف و زیبا کنن. اینطوری سوراخ سوراخ هایی که بعد از زدودن موها روی پوست دیده میشه، کاملا پوشانده میشه و هیچی دیده نمیشه.
بعد از اینکه چند نوبت اپیلاسیون کردن و دارو هاشونو مصرف کردن (البته اگه مشکل هورمونی پیدا کرده باشن)، دیگه نیازی به این کارها هم نیست. چون موها خیلی کم و نازک میشن و سوراخ سوراخ هم روی پوست به جا نمیذارن.
فقط یادتون باشه همه اینها رو با یه سیاستی بهشون انتقال بدین. یعنی نفهمن که شما از این مورد بدتون میاد. بلکه در حین اینکه از جذابیت های بدنش بهش میگید، بگید که چقدر پوستش روشن تر و شفاف تر و زیبا تر میشه اگه کم مو تر بشه و چقدر اینطوری جذاب تر میشه.
در مورد چاقی شون هم با همین ظرافت و لطافت باید بهشون بگید.
مثلا یه دامن کوتاه واسش بخرید بعد که پوشید ازش حسابی تعریف کنید بعدش بگید پاهای قشنگی داره و بگید راستی با دامن کوتاه اگه پاها یه کم باریکتر (نگید لاغرتر، بگید باریکتر) باشه خیلی سکسی تر میشه
این کارها رو بکنید. همه چی همونطور میشه که دوست دارید:310:
من هی می خوام اینجا ی چیزی بنویسم و هی منصرف می شوم ولی دیگه اومدم بنویسم چون حس میکنم واقعا لازمه ...
به نظرم این مشکل شما نه به پرمویی خانموتون برمی گرده و نه به شکم داشتنش و یا چاقی ران
از نظر من تنها ی مشکل وجود داره
همسر شما که ی خانم نجیب و با شخصیت و با حیاست و چادری هم هست
اصلا ممکنه همسر شما پرمو نباشه و بدن عادی داشته باشه مثل خانمهای دیگه ولی خوب روش نشده تا حالا بره اپیلاسیون ولی مطمئن باشید که بعد از ازدواج کم کم روش باز میشه و خودش میره یا خود شما می تونید ازش بخواین که بره...
تو سالن های اپیلاسیون واقعا افرادی که چادری باشن معدودن
اون هم اگر بیان معمولا یکی دوساله متاهلن نه تازه عقد کرده .....
خوب ی مورد دیگه هم اینکه نمی دونه چه جوری دل شما رو ببره و به قول معروف دل بری کنه
اگر ایشون یکمی وارد بود به ناز و عشوه و اینها
شما اصلا متوجه پرمویی و شکم و .... نمی شدید...همه چی بر می گرده به همون رفتارش ..
شما هم اگر دوست دارید شریک زندگی تون ی دختر نجیب و معصوم باشه ،ایشون رو همین جوری که هست دوست داشته باشید و بدونید که کم کم این مشکلات حل شدنی هستند کم کم یاد میگیره به خودش برسه بره اپیلاسیون و ورزش کنه و شکمش رو صاف کنه ..........
در ضمن اگر اضافه وزن زیادی نداره مطمئن باشید خیلی راحت و زود وزنش می اد پایین فقط کافیه بهش بگید برای حفظ سلامتی خودش و تناسب اندام بیشتر یکمی بیشتر حواسش به غذا خوردن و ورزش باشه.
دوست عزیز:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1362
به نظر من ظاهر خودتون باشه معیارتون. یعنی صادقانه جلو آیینه بایستید و از 1 تا 10 به خودتون
نمره ای بدهید. سپس با توجه به اولویتهای که دارید به همسرتون هم نمره بدهید اگر اختلاف
فاحشی بین نمره ها نبود این وسواس شماست که داره زندگی تون رو نابود می کنه.
نباید زن و مرد خیلی از لحاظ ظاهر تفاوت داشته باشند یعنی یکی خیلی زیباتر از دیگری باشه این
در آینده و در جامعه دردسر ساز می شود حتی برای فرزندانتان هم هضم این امر ساده نیست.
اگر تفاوت کمی داشتید با ورزش و نظافت و ..... مشکلات بعدی را از بین ببرید.
موفق باشید.:72:
برادر عزیز همسرتون رو با زنهای توی فیلماهای انچنانی و حتی فیلمهای مزخرف و ممعمولی هالیوودی مقایسه نکنید.
قطعا شما هم بدتون میاد مثلا زنتون در ذهنش شما رو با دیکاپریو و برد پیت و ...مقایسه کنه
شما این زن نجیب رو برای زندگی و مادر بچه های اینده ات انتخاب کردی...
اون زنا رو که میبینی هزاران عمل زیبایی انجام دادن
یه کاری کن.
تو گوگل بزن عکس زنان هالیوودی با و بدون ارایش
اون وقت عکسهایی میبینی که از تعجب واقعا دهنتون باز میمونه...
با سلام
از همه دوستان عزیز تشکر میکنم، خیلی از نظرات و پیشنهادهای شما استفاده کردم، ممنونم
چند نکته رو هم لازم میدونم که بگم:
اول اینکه من یک خواهر کوچک داشتم که تو سن 2 سالگی و قبل از به دنیا اومدن من فوت کرده، بیشتر که فکر میکنم شاید عدم وجود دختر تو خونه ما باعث خیلی از تفکرات و ذهنیات غلط من باشه
چون من خواهر نداشتم و همونطور که گفتم تا به حال با هیچ دختری رابطه نداشتم، حتی یک رابطه خیلی ساده
و هرجا هم که مهمونی رفتیم و یا مهمون به خونمون اومده مسلما دخترها به خودشون رسیده بودن و چیزی رو نشون نمیدادن
و یک سوال هم دارم که دوستان متأهل بیشتر میتونن کمکم کنن، راستش من الآن همسرم و زندگیم رو از دریچه سکس دارم نگاه میکنم و شاید به نکات دیگه توجه نداشته باشم، خداییش سکس چقدر تو زندگی نقش ایفا میکنه؟ آیا اولش همه اینطوری هستند که این مسائل بیش از حد براشون مهم باشه؟
بعدش من نمیتونم اون خانوم رو طلاق بدم، چون خیلی معصومه، خیلی پاکه، تا قبل از عقد اصلا آرایش نکرده بود، با هیچ پسری رابطه نداشته، حتی از سکس هم چیزی نمیدونست، حتی یک فیلم سکسی تو عمرش ندیده، چیزی که تو دخترهای امروزی به ندرت پیش میاد.
بعدش هم خیلی دختر نجیب و فهمیده ای هست، حتی وقتی با مادرش قصد بیرون رفتن داره از من اجازه میگیره، یه جورایی خیلی مطیع شوهره و خیلی به من احترام میذاره
البته ایشون تحصیلات دانشگاهی هم داره و فوق لبسانسش رو یک سال پیش تموم کرده
راستش رو بخواید این خصوصیات رو هم بعد از عقد متوجه شدم، یعنی بعد از عقد هم متوجه خصوصیات خوبش شدم و هم اونا که گفتم
فقط من میخوام بدونم که این چیزها عادیه؟ آیا دیگران هم این ذهنیات به سراغشون میاد یا نه فقط من دگیرش شدم؟
مریم جون قربونت برم دیگه نیازی به توهین نیست ما که نباید واسه متقاعد کردن این اقا دست به دامن توهین به این و اون بشیم به هر حال هر کشوری فرهنگی داره عزیزم و خوب هنرپیشه ها همه جا و تو همه کشورها به خودشون میرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
در ضمن این دوست ما باید عاقل باشه اگه نه که تو خیابون هم همین دخترهای کشور عزیزمون به تعداد فرراوان هستن که استین های مانتو رو زدن بالا و پوست تمیز و سفید رو میندازن بیرون یا اینکه مانتو تنگ و شلوار تنگ میپوشن و پاهای قلمی رو میندازن بیرون!!!به هر حال دختر خوشتیپ همه جا هست و مختص فیلمها نیست بلکه دوست ما باید عاقل باشه و ملاکهای خوبی که از زنش میخواست بیاره جلو چشمش و ببینه ارزش کدوم بیشتره ...
حالا باید گفت که شما دوست من چقدر براتون این مسئله مهم هست ؟؟؟یعنی حاضری همه چیو نادیده بگیری و اونهمه خصلت خوب و کمیاب رو ندید بگیری و فقط گیر بدی به یه پای قلمی که دوست داری داشته باشه؟؟؟