RE: راهنمایی در مورد ادامه رابطه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
سلام سعید،
می دونید اصلا کاری به زندگی مشترک شما با همسرتون ندارم، چون این مشکل شما، تقریبا هیچ ارتباطی با
زندگی شما با همسرتون نداره!
شما حتی اگر با همین خانمی که الان تلفنی صحبت می کنید، زندگی می کردید شاید الان با همسرتون ارتباط تلفنی داشتید!!! ( یعنی جای خانمها عوض می شد...) چون مشکل اصلا اون خانمها نیستند!!
باید عرض کنم که شما چند نوع خطا رو مرتکب شده اید که تنوع طلبی نبوده،
اول اینکه شما فیلتر می کنید زندگیتون رو
دوم شما متوجه عواطف خودتون نیستید، بسیار احساساتی هستید و این ممکنه ضربه های کاری به شما وارد کنه!
سوم، شما در زندگی منفعل بوده اید، و این بسیار بده!
شما نوشتید:
به دلایلی که نمیدونم چرا احساس کردم احساس سابق را به همسرم ندارم شاید هم احساس تنوع طلبی من باعث این قضیه شده باشد
خب می بینید چند تا نکته هست:
1. شما احساس قبلی رو به همسرتون ندارید! اما کدوم احساس؟ می خوام یک توضیح مفصل از احساس سابق خودتون نسبت به همسرتون تشریح بفرمائید!
2. چه احساسات منفی رو این روزها تجربه می کنید؟
3. احساس تنوع طلبی چیه دقیقا؟
4. چرا این رابطه جدید شما رو اذیت می کنه؟
5. چقدر خودتون و عواطف خودتون رو می شناسید؟
6. می تونید یه تعریف از زندگی مشترک بدید؟
7. چرا ازدواج کردید؟
سوالها رو جواب بدید و نگران نباشید
فعلا به خودتون فرصت بدهید تا بتوانید مشکلات شخصیتون رو حل کنید و مطمئن باشید که مشکل خاصی نیست! حل می شه
دوست عزیز با تشکر ازاینکه لطف کردین و برای بنده وقت صرف کردین و از اینکه اینقدر دقیق به قضیه نگاه میکنین متشکرم
سعی میکنم به اختصار جواب هایی که خواستین رو بدم:
احساسم به همسرم یه احساس شدید در دوران دانشجویی بود که به ازدواج ختم شد البته با مشکلات زیاد که باز هم منصرف نشدم اما الان حس میکنم اون رضایتمندی رو از زندگی شخصیم ندارم معتقدم مشکل از خودمه یه جورایی احساس هیجان تو زندگی رو دوست دارم این حرفایی که میزنم هیچکدوم تهیید کاری که انجام دادم نیست فقط میخوام بفهمین احساسم چیه وگرنه خودم معتقدم دارم اشتباه میکنم ولی دنبال دلیلشم
احساس تنوع طلبی هم که گفتم شاید یه جورایی به دلیل دنبال هیجان بودن من به وجودش آورده با وجود اینکه ازدواج کردم اما از داشتن ارتباط بدم نمیاد هرچند معتقدم اینکار غلطه اما این حسو دارم
در رابطه با این ارتباط جدیدم چون زندگی جدیدی رو این دختر خانم شروع کرده نمیخوام به شوهرش خیانت کرده باشم هرچند که خودم درواقع اینکارو با همسرم دارم انجام میدم اما این مشکل منه نمیخوام کس دیگه ای تاوانشو بده هرچند این ارتباط صرفاً تلفنی بود اما موجب ایجاد علاقه شده و با توجه به عقد کردنش ادامش صحیح نیست اما چیزی که هست این حس لعنتی منه که دست از سرم برنمیداره
در رابطه با سوالتون که چرا ازدواج کردم واسه احساس زیادی که به همسرم داشتم چون معتقد بودم باید تون سن 27-30 ازواج کنم اما 24سالگی ازدواج کردم نمیخواستم ازدستش بدم
حق دارین سردرگم بشین با حرفام چون خودمم حال بهتری ندارم اما از راهنمایی های دلسوزانه و منطقی شما بسیار استفاده میکنم
دوست عزیز
چرا بعضی ادمها برای مشکلات خودشون بقیه رو بازیچه می کنن؟ایا این توجیه مناسبیه که برای بهتر شدن حال خودتون در زندگی هم خودتون هم همسرتون و هم اون خانم رو بازیچه ی امیال خودتون کردید؟کاری به بحث اخلاقیه قضیه ندارم که فکر می کنم خودتون هم می دونید که چقدر کارتون اشتباهه اما جای تعجبه که ادم عاقل و بالغ با وجود اینکه می دونه کاری اشتباهه انجامش میده پس تنها همین موضوع دلیل کافیه ایه برای رفتن حضوری پیش مشاور تا روانکاوی بشید تا مشخص بشه چرا با وجود اینکه می دونید بازم انجامش میدید!
قطعا اون خانم هم مثل شما درای مشکلات بل قوه هستن که با این شرایط وارد همچین بازی ایی شدن.با این اطلاعات کلی از خودتون و زندگیتون کسی در اینجا نمی تونه کمکی به شما بکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_63
با توجه به علاقه ای که شکل گرفته تصمیم گیری برایم بسیار دشوار شده و نمیدونم که ادامه بدهم یا رابطه را قطع کنم هرچند که او هم به شدت وابسته شده و اصلاً دلم نمیخواهد با تصمیم نابجا و نسنجیده باعث لطمه زدن به او شوم چون بسیار روحیه حساسی دارد .
سوالتون خیلی جالبه !
نگران احساسات یک دختر .... که با مرد متاهل دوست می شود و از اون طرف هم نامزد دارد ( در شرف عقد یعنی نامزد دیگه ؟ ) هستید !!
جدی فقط تاپیک باز کردید که بگوییم چطور مواظب "چینی نازک دل " اون دختر باشید؟
دوستان عزیز
بهتره برای اینکه با این دست ادمها و دروغهاشون بیشتر اشنا بشید سری به ای لینک بزنید بد نیست!
http://www.hamdardi.net/thread-21799.html