منم نفهمیدم بلاخره شما این مسائل رو مشکل میدونید یا نه؟یه بار میگید مشکله،یه بار دیگه میگی مشکل نیست و میپذیرم.ماشاا... دست به توجیه کردنت هم خیلی خوبه.نقل قول:
در کل من میخواهم باهاش زندگی کنم اما چند مشگل هست:
هنوزدوس شداره..چه تضمینی هست که بعد ازدواج دیگه رابطش رو با اون پسر قطع کنه و دیگه بهش فکر هم نکنه..اصلا دلی که به با چند نفر بودن عادت کرده از کجا معلوم بعد ازدواج فقط به تو اکتفا کنه؟نقل قول:
-بودن اون پسره که باهاش هست و هنوزم دوسش داره
به نظرت چرا میگن سن پسر باید بیشتر از دختر باشه؟چون مسئولیتهایی که روی دوش مرده و همینطور فیزیولوژی و بلوغ روانی و عاطفی مرد با زن فرق داره.نقل قول:
-او 2سال از من بزرگتر هست(البته اون یکی پسره هم هم سن من هست)
تازه ببین تو تو هر مورد خودتو با اون پسره مقایسه میکنی.فردا هزارتا فکر میاد تو سرت.ایا با این پسره هم سکس داشته؟چند بار داشته؟من بهترم یا اون؟نکنه باز به اون پسره فکر میکنه؟
ازدواج فقط پیوند دو نفر نیست پیوند دو تا خونواده است شما میخواین یه عمر با هم زندگی کنید صد در صد خونواده ها با هم سرو کار دارن و تفاوت بیش از اندازه بینتون مشکل ایجاد میکنه.نقل قول:
3-نوع رفتارهای خانواده هامان یکی نیست!
میشه هزار نفر رو دوست داشت مثه خواهر برادر پدر مادر دوست شوهر و...اما هر کدوم فقط یه جایگاه دارن.شوهر فقط یه دونه...دوست داری زنت همه توجه و عشقش فقط مال تو نباشه؟وقتی تو داری براش تلاش میکنی دلش و فکرش پیش نفر دوم باشه؟دوست داری و میتونی زنت رو با یه مرد دیگه قسمت کنی؟نقل قول:
نمیدونم میشه آدم 2نفر رو دوست داشته باشه یا نه! و اگه نه دوست داشتن من دروغ یا دوست داشتن اون یکی پسره
البته اصلا لازم نیست جواب منو اینجا بنویسی ولی فقط به حرفام فکر کن نه دنبال جواب بگرد.
نه اینکه دختری که قبلا با کسی بوده نباید تا اخر عمر عروسی کنه بلاخره همه ادما خطا و اشتباه میکنن ولی حداقل باید از رفتارای قبلش پشیمون شده باشه و روششو درست کنه نه اینکه راحت بگه من هر دوتون رو دوست دارم یعنی هنوز قبول نداره راهش اشتباهه
((میگه نمیتونه به خاطر من اونو بپیچونه.چون نامردیه))
پس هر کی اومد سراغش رو هم نمیتونه رد کنه چون دلش میشکنه
[/quote].اما میکه اگه با یکیمون ازدواج کنه یا هر کس دیگه.تمام گذشتشو پاک میکنه.به نظر شما میشه؟ واقعا دارم دیوانه میشم[quote]
مگه کامپیوتره که تا ازدواج کردین shift + del رو بزنه و همه چی پاک شه.
هنوز هیچی نشده این فکرا داره دیوونت میکنه وای به حال بعدا.
بازم میگم احتیاج نیست جوابمو بدی فقط یه کم اگه خواستی روشون فکر کن.