RE: خواستار پیشنهاد شما در مورد همسریابی برای ایرانیان خارج از کشور
با سلام دوباره خدمت دوستان. مدت تقریباً زیادی از زمان ایجاد این تاپیک می گذره. من سفر حدوداً یک ماهه به ایران داشتم و یک هفته پیش برگشتم کشوری که هستم. جای شما خالی دید و بازدید با خانواده و دوستان و اوقات خوشی بود و لازم به ذکره که این مدت کوتاه همانطور که از قبل می شد پیش بینی کرد زمانی نبود که بشه با شخصی برای هدف بسیار مهمی مثل ازدواج آشنا شد اگر چه وقتی جایی می رفتم دید دقیقی به محیط اطرافم داشتم تا ببینم آیا فرد مطلوبی رو دوروبرم می بینم یا نه. شرایط زندگی اینجا اجازه نمی داد مدت زمان طولانی تری رو ایران بمونم اما مادرم بهم گفت که تلاش داره بگرده و اگر کیس مناسبی پیدا کرد بهم معرفی کنه. اما نکته ای که می خواستم مطرح کنم و دیدگاه دوستان رو جویا بشم چیز دیگریست. به تازگی در فیس بوک با صفحه ی دختر خانمی ساکن ایران برخورد کردم که خیلی نظرم رو جلب کرد و عکس ایشون لا اقل خیلی نزدیک به ایده آل ذهنی من بود. تلاش کردم با ایشان سر صحبت را محترمانه باز کنم و البته از آنجایی که هیچ شناخت قبلی وجود نداشته طبعاً واکنش ایشان خیلی هم باز نبود اما خوشبختانه با سئوال ازشون متوجه شدم که متاهل نیستند. ایشون نشناختن من رو متذکر شدن و محترمانه گفتند که دلیل خاصی برای اعتماد به من نمی بینند. البته من هم نیت خودم رو توضیح دادم. ایشون در ابتدا اجازه ندادند ادشون کنم اما تا حالا جواب پیغام های من رو داده اند. فکر می کنم نظرشون منفی نباشه چون با وجود اینکه خانم خیلی زیبایی هستند و من هم براشون غریبه هستم باز جواب پیغام هام رو هر چند مختصر داده اند و اخیراً دلیل اصرار من به آشنایی با وجود عدم شناخت قبلی و اینکه چرا ایشون رو انتخاب کردم پرسیدند و من جوابشون رو دادم. با توجه به اینکه لااقل در ظاهر ایشون خیلی به ایده آل ذهنی من نزدیک هستند خیلی مایلم تلاشم رو برای جلب نظرشون ادامه بدم. اگرچه خودم تا حد زیادی واقفم که باید چه نکاتی رو مد نظر قرار بدم دوست دارم از خانم های تالار هم بپرسم آیا نکات دیگه به نظرشون می رسه تا به من بگن تا در جلب اعتماد و نظر این خانم که کاملاً با هم نا آشنا و غریبه ایم رعایت کنم؟ آیا به نظر شما همین که جواب می دن و هدف من رو می پرسند دلیل بر مثبت بودن نسبی نظرشون نیست. جالب اینجاست که ایشون حتی همشهری هم نیستند. ما اهل تهرانیم اما ایشون ساکن یک شهر خیلی دور از تهران. ممنون می شم از نظراتتون.
RE: خواستار پیشنهاد شما در مورد همسریابی برای ایرانیان خارج از کشور
سلام آقای شب شکن
فکر کنم نیاز باشه تاپیک دیگه ای بزنید چون سوالتون دیگه مرتبط با عنوان تاپیک نیست
من چند تا نکته به ذهنم رسید که بهتون میگم..امیدوارم کمکتون کنه:
1.نیت و تصمیم ایشون برای آینده
2.نداشتن ارتباط با شخص دیگری(صرفا متاهل نبودن به معنای عدم ارتباط با شخص دیگری نیست)
3.آمادگی جهت زندگی در خارج از کشور
4.دید و نگرش کلی خانواده این خانوم به آشنایی از طریق اینترنت(ممکنه شما همه حرفاتونم بزنید و همه چیز خوب پیش بره اما وقتی خانوادش طریقه آشنایی شما با ایشونو بفهمن مخالفت کنن)
5.ایشون غیر از چهره مناسب چه ویژگیهای مثبت دیگه ای دارن؟
6.ایشون از لحاظ سنی ..اعتقادی...مذهبی..فرهنگی و ..به شما میخوره؟
7.آیا غیر از شما با اقایون دیگه ای در فیس بوک ارتباط دارن؟
اما شما چه نکاتی رو باید رعایت کنید
کلا اینجور ارتباطات برای ازدواج خیلی منطقی به نظر نمیاد اما چون شما چاره ای ندارید فعلا همین رویه اما خیلی محتاط ادامه بدید
به نظر من یکی دو بار با ایشون از طریق نت صحبت کنید و فقط شناخت اولیه رو بدست بیارید..بعد از اون در ایران به مادر بگید تا اقدام کنن.
چون داشتن ارتباط طولانی ازین طریق فقط و فقط شما رو بهم وابسته میکنه و ایجاد رابطه عاطفی نادرست میشه که برای هر دو طرف مضره
بهتره در این یکی دوباری که با ایشون صحبت میکنید هدفتون رو واضح بیان کنید و از صحبت در مورد مسائل بیهوده و غیر مربوط بپرهیزید
ضمن اینکه به نظرم فکر نمیکنم صرفا جواب دادن ایشون دلیل بر مثبت بودن جوابشون باشه.ممکنه یه کنجکاوی ساده باشه و بس
شما تا جدی شدن موضوع خیلی به این جور مسائل فکر نکنید