RE: تردید در ازدواچ با پسری که مشکل زود انزالی دارن
قیافه طرف مثلما باید تا حدودی مورد پسند باشه چون می خواین تا آخر عمر باهاش زندگی کنین ! پس اگه قیافه اش رو نپسندیدین بنظر من به زور خودتونو وادار به پذیرش طرف نکنین چون بعدا این احساس ها واقعا اذیتتون می کنه . در واقع نامزد سابق من هم قیافش در حد من نبود اما تا وقتی که از زبون دیگران نشنیدم اصلا حتی نفهمیدم که اینطوریه و واقعا قیافش برای من خیلی هم زیبا و دوست داشتنی بود پس به حرف مردم نباید توجه کرد و اصولا نباید این افراد به خودشون اجازه اظهار نظر در اینگونه موارد رو بدن چون وقتی دو طرف همدیگه رو پسندیدن به دیگران ربطی پیدا نمی کنه و من به شخصه ترجیح می دم اینگونه افراد نظرشونو برای خودشون نگه دارن .
اما تیپ و فرم لباس پوشیدن رو میشه تغییرش داد! می تونین کمکش کنین که تیپش به سلیقه شما نزدیک تر بشه و اکثرا هم دیدم که بعد ازدواج همینطور خواهد شد و طرفین روی همدیگه تاثیر می زارن.
در مورد مشکل زود انزالی هم باید دید مشکل ایشون در چه حده این خیلی مهمه. به پزشک مراجعه کردن ؟ با امکانات و علم امروز من فکر نمی کنم این مسئله اگه در حد معمول باشه چندان مشکل بزرگی ایجاد کنه و قابل حله .
سلام عزیزم
امیدوارم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری
لطفا در مورد چیزایی که میگم فکر+ یا - نکن فقط من اگه جای شما بودم به این چیزا فکر میکردم:
اینکه خودش صراحتا گفته خود ارضایی داشته.....خیلی درد دل خانمایی شنیدم که شوهرشون بعد از ازدواج هم خود ارضایی داشتن( یکی دوموردو خوندم که شوهرش بعد اینکه زنش میخوابید پای انتن.....که زنش مچشو گرفته بود)
نه اینکه از همون اول زندگی اینجور بوده ...نه ....بعد یکی دو سال دوباره اقا فیلشون.....
(البته من خودم به شخصه حتی اگه بدونم دیگه اینکار تکرار نمیشه باز هم نمیتونم چشمپوشی کنم)
خوب فکراتو بکن
عزیزم یه مورد دیگه رو هم میخوام بهت بگم که اینجا صلاح نیست واست پیغام خصوصی میذارم برو بخون:72:
سلام و ممنون همه کسانی که نظر دادن ...
ببخشید این قدر دیر جواب میدم.....خیلی فکر کردم که چه کار کنم. هر چی بیشتر فکر می کنم میبینم واقعا دوسش دارم به طوری که کاملا بش متعهدم. الان یه خواستگار جدید دارم و اصلا حاضر نیستم به اون فکر کنم و دوست دارم با همین اقا ازدواج کنم.
من از زندگیم فقط محبت می خوام..دوست دارم با کسی که عاشقشم و عاشقمه ازدواج کنم ...الان فکر میکنم خیلی به ایشون علاقه دارم .اما نمودنم عاشقش هستم یا نه. ولی حاضر نیستم ازش دل بکنم..
در جواب مریم 123 باید بگم که مشکل اصلی من الان مسئله زود انزالی هست. مریم جون متاسفانه ما با هم رابطه کامل داریم. الان 6 ماه میشه . نمودنم چرا این جوری شد اما شروع کننده اون بود ولی به هر حال منم مقصرم. هر دو مون دفعه اولمون بود.( ببخشید که از اول دروغ گفتم.) متاسفانه مشکل زود انزالی باعث شده که احساس ناکامی و رها شدن در نیمه راه داشته باشم ...اگه این مشکل حل بشه من دیگه هیج شکی در ازدواج با ایشون نمی کنم. الان دو یا سه بار در هفته رابطه داریم چون به هر حال همیشه که با هم نیستیم...فکر می کنین اگه بریم زیر یک سقف اوضاع بهتر میشه؟ چون من دوسش دارم چیزی بروش نیوردم.
خصوصیات خوب ایشون
خیلی به من توجه دارن و همیشه حمایتم میکنن
دوستم دارن
وفادارن
ادم باهوشی هستن و اینده شغلی درخشانی دارن. دانشجوی دکتری تو یک رشته مهندسی هستن
همسن هستیم. من تمایلی به ازدواج با بزرگتر از خودم ندارم چون قیافم خیلی کمتر میزنه.
رفتار اجتماعی خوبی دارن و همه ایشون را ادم خوبی می دونن
از نظر اعتقادی در یک سطح هستیم
اخلاقمون بهم میخوره
در اینده توافق داریم. هر دو قصد مهاجرت از ایران را داریم
خانواده هامون مثل همند (مالی و فرهنگی)
قدشون بلنده و از نظر جثه متوسط
از نظر عقلی و عاطفی میتونن مثل تکیه گاه برام باشن
کینه ای و بدبین نیستن..و روشن فکرن و بمن ازادی های لازم را میدن
از نظر زیبایی کاملا تعییدم میکنن مدام میگن خوشگلم..قشنگم..همه رنگا بت میاد ...چقدر این لباس بت میاد و ....
هر دو خانواده کاملا موافقند و همه منتظرند ما تا تاریخ عقد را تعیین کنیم
استقلال فکری داره ولی اهل مشورت هم هست با خانوادش و با من
خصوصیت منفی
مشکل زود انزالی اما تمایلات جنسیم در یک حد هست
اهل ورزش نیستن و کلا من بیشتر اهل ورزشم تا اون...مثلا تو کوهنوردی زودتر از من خسته میشه...اهل پیاده روی طولانی هم نیست و زود خسته میشه. من همیشه دوست داشتم شوهرم اهل ورزش باشه.
یکم زود عصبانی میشه ولی زود هم خوب میشه
از نظر ظاهری متوسط
فعلا که پس انداز نداره چون همش درس خونده اما من مهندس موفقی هستم و پس انداز قابل توجهی دارم حتی میتونم خونه بخرم
امیدوارم فکر نکنین من ادم مغروری هستم..به خدا برای هر چیزی که الان دارم خیلی زحمت کشیدم و از یک خانواده متوسط خودم را بالا کشیدم. دوست دارم تا الان که صبر کردم یه ازدواج خوب داشته باشم...در مورد رابطه جنسی هم میگم اشتباه کردم ولی خوب ادم متعهدی بودم و تقصیر اون بود که کارمون به اینجا کشید.
لطفا راهنمایی کنید که با توجه به شرایطمون این ازدواج منطقی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دلینا
سلام عزیزم
امیدوارم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری
لطفا در مورد چیزایی که میگم فکر+ یا - نکن فقط من اگه جای شما بودم به این چیزا فکر میکردم:
اینکه خودش صراحتا گفته خود ارضایی داشته.....خیلی درد دل خانمایی شنیدم که شوهرشون بعد از ازدواج هم خود ارضایی داشتن( یکی دوموردو خوندم که شوهرش بعد اینکه زنش میخوابید پای انتن.....که زنش مچشو گرفته بود)
نه اینکه از همون اول زندگی اینجور بوده ...نه ....بعد یکی دو سال دوباره اقا فیلشون.....
(البته من خودم به شخصه حتی اگه بدونم دیگه اینکار تکرار نمیشه باز هم نمیتونم چشمپوشی کنم)
خوب فکراتو بکن
عزیزم یه مورد دیگه رو هم میخوام بهت بگم که اینجا صلاح نیست واست پیغام خصوصی میذارم برو بخون:72:
ممنون از توجهت..من پیام خصوصی نگرفتم میشه یه جورایی همین جا بگی. مرسی
عزیزم
این آقا رسما از شما خواستگاری کرده؟
نظر خانوادتون چی بوده گلم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط باران2
عزیزم
این آقا رسما از شما خواستگاری کرده؟
نظر خانوادتون چی بوده گلم؟
باران جان
بله..مراحل خواستگاری طی شده...و قرار شده تاریخ عقد تعیین کنیم که فعلا
به خانواده ها گفتم میخوام فکر کنم...
خانوادم کاملا موافق هستند همین طور خانواده اون.
منتظر نظراتت هستم
خیلی ممنون
عزیزم
کاملا مطمئنی که فقط همینقدر خصوصیات منفی دارن؟
اگه فقط همین هاست که خیلی عالیه گلم
پس معطل چی هستی؟ :72:
من کاملا قبول دارم که روابط ج ن س ی بسیار مهم هستش. اگه طرفتون توی این رابطه به شما اهمیت میده و لذت شما واسش مهمه و تلاششو میکنه، که 70 درصد راهو رفتی:46:. بقیه اش هم تا اونجا که من میدونم هم درمان داره و هم تکنیک هایی هست که مشکلو کامل حل میکنه.
سربسته بگم: اول رابطه کامل نباشه و از راه دیگه زن ارضا بشه و بعد از اون مرد با رابطه کامل ارضا بشه
باران جان ممنون از نظرت..
تا الان که عیب دیگه ای پیدا نکردم با وجودی که ما ساعت های زیادی کنار هم بودیم...
تا چند ماه پیش فکر می کردم که ازدواج کنم باش که پدر مادرم راضی باشن. اگه نخواستم فوقش طلاق می گیرم و طلاق مسئله مهمی برام نبود. ولی الان دوست دارم برا همیشه با یک نفر زندگی کنم و فکر میکنم اگه وابسته باشم به کسی طلاق خیلی سخته..چون همین الان هم جدایی خیلی سخته واسم...کاملا دلبسته شدم...
از لحظات رضایت جنسی هم فکر میکنم زمان مجردیم اوضاع خیلی بهتر بود چون جلو خودم را می گرفتم که تحریک نشم...اما الان خیلی خیلی بدتر شدم و فشار بیشتری حس میکنم چون کاملا تحریک میشم اما...
سلام سیمین،
با توجه به پستهایی که گذاشتید به روشنی معلومه که شما بسیار احساساتی هستید و در حال حاضر در شرایط انتخاب
برای ازدواج قرار ندارید. واقعیت اینه که معیارهای شما برای ازدواج کافی نیست و به نظرم مهمترین دلیل شما برای ازدواج
با این فرد سن شما و از دست دادن موقعیت فردیتون هست که کافی نیست.
نه معیارهای قبولی ایشون کافیه و نه معیارهای مردود کردنشون.
شما باید یه خودشناسی نسبی قبل از ازدواج داشت باشید و به ثبات شخصیتی برسید. اینکه شما در تنهایی عاشقی دلباخته
هستید و در جمع ناراحتید و خجالت می کشید نشان از شخصیت احساسی شما داره که اصلا خوب نیست و شما ضربه
خواهید خورد.
البته یکی از نکاتی که بسیار اهمیت داره در ازدواج مورد قبول بودن فرد از نظر ظاهریه و اینکه بگیم ظاهر فرد اهمیتی نداره
حرف درستی نیست...
ظاهر و بعضی خصوصیتهای افراد شاید بهتر بشه یا اینکه تغییراتی ایشون داشته باشند اما هیچ کسی نمی تونه به شما بگه چقدر
و چگونه..
به نظر من از این ازدواج صرف نظر کنید
سوالی بود بپرسید
عزیزم
نظرات sci خیلی عالی بود.:72:
ببین توی خودت چی میبینی که میخوای ازدواج کنی؟
حالا جدا از این آقا، کلا فکر میکنی آمادگی ازدواج داری؟
شما چه ملاک مقیاسه ای دارین؟ اگه با فیلمهای پورنو مقایسه میکنین که کاملا اشتباه هاست. چون مردان و زنانی به اون کیفیت و قدرت س ک س ی هرگز پیدا نمیشه. مطمئن هستم اگه ایشون هم شما رو با زنهای فیلم پورنو مقایسه کنه شاکی میشه!!
به نظر من اگه شما اینقدر فکر میکنید که زیبا هستید و شرایط شما خوبه به ایشون فکر نکنین و منتظر باشین که کسیکه لایق شماست بیاد سمتتون. اگه با ایشون ازدواج کنین تا مدتها باید هم خودتون عذاب بکشین هم ایشون رو عذاب بدین.