RE: تو رو قرآن نظر کارشناسیتونو همه بهم بدین خواهش میکنم افسردگی شدید گفتم خواهش میکنمم
اصلا با حرفهای بهاران موافق نیستم
هر آدمی ممکنه تو زندگیش اشتباه کنه آیا باید اون اشتباه را به پای همه زندگیش نوشت!!!!!!!
پس در کشور های اروپایی که خیلی هاشون قبل ازدواج رابطه جنسی دارند هیچ کس نباید به هیچ کس اعتماد کنه و ازدواج کنن!!!!!!
تو جامعه کنونی ما این مسائل برای پسرهای مجرد زیاد پیش می اد مهم بعد نامزدیتونه که همسر شما داره با عشق و علاقه با شما زندگی می کنه و خیلی هم شما رو دوست داره
قدر عشق و دوست داشتن همسرتو بدون و سعی کن تو این یک ماه باقی مانده فقط خاطره خوب در کنار همسر عزیزت بسازی و ذهنت هم از این مسائل منفی خالی کن
RE: تو رو قرآن نظر کارشناسیتونو همه بهم بدین خواهش میکنم افسردگی شدید گفتم خواهش میکنمم
اقلیما عزیز من کوچیک تر از اونی هستم که بخام مشاوره قطعی بدم فقط میگم باید توی این شرایط هم منفی نگر باشی و هم مثبت .........در کنار خوبی ها یه نگاهی هم به عیوب و بدی ها باید بشه((در دوران عقد که هنوز فرصت تصمیم گیری دارد))
درسته هر انسانی میتونه توی زندگیش اشتباه کنه
ولی هر انسانی هم حق انتخاب داره
الان فقط ستاره باید تصمیم بگیره که آیا اینقد گذشت داره که بتونه بگذره
و اینقدر حافظه اش ضعیف هست که بتونه دیگه به این موضوع فکر نکنه و از تو ذهنش پاک کنه تا در آینده باعث تاثیری روی طرز تفکرش نصبت به همسرش نشه
بازم میگم تصمیم با ستاره اس
ستاره جان.
چند تا نکته و داستان و اینا هستش که شاید توی تصمیم گیری کمکت کنه.
1- یه آقایی توی یه شرکتی کار می کرده و به خاطر کم تجربگیش توی کار، اشتباه بزرگی مرتکب میشه و باعث میشه 100 میلیون تومن شرکت ضرر کنه. همون روز نامه ی استعفاش رو مینویسه و میبره برای مدیرش. آقای مدیر نگاهی به نامه میکنه و اونو پاره میکنه و بهش میگه شوخیتون گرفته؟ می خوایین از اینجا برین؟ من همین امروز 100 میلیون تومن هزینه کردم برای آموزش ما.
من خیلی این حکایت رو دوس دارم. خیلی پر معنیه.
ستاره جان هر اشتباهی که هر آدمی انجام میده، هزینه ایه که پرداخته برای یادگیریش. همسر تو هم یه اشتباه خیلی بزرگ کرده و به احتمال زیاد، درسش رو هم درست یاد گرفته. چون همون طور که میگی بعد از اینکه با تو بوده، به معنای واقعی باهات بوده و به فکر خیانت و اینا نبوده.
مگه کمن مردایی که توی دوران مجردی مثل پسر پیغمبر میمونن ولی بعد از ازدواج دریده میشن و میافتن توی این وادی ها؟
چه بهتر که همسر تو زمانی این تجربه رو داشته که چیزی بین شما نبوده.
2- فرض کن از همسرت به همین خاطر جدا شدی و با یکی دیگه ازدواج کردی. آیا میتونیی 100% مطمئن بشی که این فرد در گذشته خطایی نکرده؟ چه جوری می خوایی به این اطمینان برسی؟
من همیشه دوس دارم از یه واقعیتی ناراحت باشم، تا اینکه از یه دروغی خوشحال.
پس این شناختی رو که از همسرت به دست آوردی به راحتی از دست نده. چون برای هر کس دیگه ای هم باید همین مسیر رو بری و خدا میدونه به نتیجه ی مطلوبت میرسی یا نه.
خواهش می کنم هییییییییییییییییچ کس رو به خاطر گذشته ها محکوم نکنین. بیشتر به این فکر کنین که الان چیه و کیه.
ولی باز هم تصمیم گیری با خودته و باید اگه تصمیمی میگیری، به تصمیمت متعهد باشی. یعنی چی؟ یعنی اینکه اگه تصمیم گرفتی با این آدم زندگی کنی، هیچ وقته هیچ وقته هیچ وقت اسم این قضیه رو به میون نیاری و به روش نیاری که تو خطا کار بودی و من تورو بخشیدم و اینا.
اگه می خوایی همچنی کاری کنی، بهتره اصلا نبخشیش و زندگیی هم تشکیل نشه دوست من.