رايحه مطمئن باش خانوادت از خوشي شماست كه خوشند پس اگر فكر مي كني دونفري بيشتر بهتون خوش مي گذره ترديد نكن.
نمایش نسخه قابل چاپ
رايحه مطمئن باش خانوادت از خوشي شماست كه خوشند پس اگر فكر مي كني دونفري بيشتر بهتون خوش مي گذره ترديد نكن.
سلام رایحه جان
اگر نظر من رو میخوای با هیچ کدوم نرید !!
خودتون برید..
اگر با خانواده شوهرت بری 1000 تا حرف درمیاد...فلانی اینکارو روکرد..اینو گفت...
خانواده خودت هم متقابل....
پس چرا آدم تعطیلاتش رو خراب کنه؟!
دور ی و دوستی !.
بچه ها آخه رو ما حساب کردن.دوست ندارم بزنم زیر حرفم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
ذهن خوانی ممنوع رایحه:305::305:
سلام رایحه عشق عزیز:
پیشاپیش عید شما مبارک و امیدوارم تعطیلات خوبی داشته باشید..
واقعا درک می کنم و بسیار موقعیت سختی است..
من حرف های دوستان را قبول دارم ولی کلا من معتقدم که این قضیه دو وجهه داره...
وجهه اول اینکه شما با توجه به اینکه حانواده همسر شما زودتر به شما نگفته اند در نتیجه شما برنامه ریزی کرده اید ..شما برنامه اولیه خود که مسافرت با خانواده خودتان است را دنبال کنید و سایر بازخوردها را هم شما و هم همسرتون بپذیرید..به قول دوستان رفتار جرات مندانه داشته باشید و نشان بدید که حرف شما با تغییرات محیطی تغییر نمی کند...من معتقدم که این طرز برخورد روی کاغذ خیلی قشنگ هست و نشان از قدرت شما داره ...ولی کلا من معتقدم بهترین درمان پیشگیری است....
البته این تجربه ای خواهد بود برای سالهای آینده شما.....
ولی در عمل ..شما با خانواده خود به مسافرت می روید..به قول دوستان بی خیال همه چیز می شوید و سعی می کنیدبه شما خوش بگذرد ولی وقتی باز می گردید گله گذاری ها شروع می شود و به اصطلاح از دماغ شما در می اید( خدای نکرده:163:)خب برای شما کدامیک اهمیت دارد..؟
و در نهایت ما شناختی از مادر همسر شما نداریم آیا ایشان کینه ایست؟منطقیست؟احساسیست؟همه این ها مهم هست در تصمیمی که شما می گیرید...
این شما هستید که در این زندگی هستید پس باید ببینید چه جیزی بهتر هست..راه حل روی کاغذ آیا به واقع برای شما اتفاق می افتد یا تنها یک سخن قشنگ می ماند و نهایتا به شما عید خوش نمی گذرد..
به نظر من بهترین کار مساوات هست...
1:بهتر بود شما و همسرتان برنامه عید را خودتان تنظیم می کردید و خود شما اگر به واقعا دوست داشتید با خانواده همسر بروید شما پیشنهاد می دادید که ما هم میایم..و اگر نه شما نگفتید آنها نگفتند و شما با خانواده خود قرار گذاشتید باز هم معقول نیست...اگر این امکان را دارید تعطیلات خود را نصف کنید...یک اپیزود با خانواده همسر باشید یک اپیزود با خانواده خود.این راه حل میانه است و اگر می خواهید خانواده همسر شما فکر نکننند که شما به خاطر رفتار ایشان نظر خود را تغییر داده اید شما پیش دستی کنید..بگید چون من نمی دونستم شما دوست دارید ما هم با شما بیایم حالا که فهمیدیم خیلی خوشحال شدیم پس با اجازه شما مثلا ... روز میریم پیش خانواده ام بعد میایم پیش شما....
حالا این راه نه ..می توانید نگذارید تا در دل مادر همسرتون بمونه..به هر حال ایشان بزرگتر شماست..شما خودتان قبل سفر برید پیششون و با ادب و احترام هم شما و همسرتون این موضوع را کامل باز کنید و ابراز خوشحالی کنید که به شما هم گفتند و شما بیان کنید مادر جون من دوست داشتم خیلی با شما بیام ولی وقتی گفتید جا نداریم نخواستیم مزاحمتون بشیم ولی الان که این طوره اگر شما دوست دارید ما چند روز جور می کنیم با شما هم بیایم چون ما هم دوست داریم..( حتما نشون بدید که دوست دارید)..حتما با همسرتون باشید چون ایشان پسر آن مادر هست و مطمئنا قلق ایشان را بهتر از هر کس می داند....
*** در نهایت من فکر می کنم نذارید این قضیه تو دل مادر شوهرتون بمونه..این نظر منه و اصلا کارشناسی نیست..تجربی ست...
به نظر من در زندگی مشترک مساوات بهترین کار هست...
امیدوارم بهترین تصمیم بگیرید...:72:
سارا بانوی عزیز به نظرت مساوات رعایت نشده همین تابستونی که گذشت با اونا رفته بودیم مشهد.تازه ما هم اصرار کردیم با ماشین ما بریم چون هنوز ماشین نخریده بودن.
حالا دوست داشتیم فرصت پیش بیاد بابام اینا رو ببریم به عنوان شیرینی ماشین(چون ماشینو تقریبا تازه خریدیم)
به نظرتون حرفام همش توجیهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما که کناره گودید بگید.من الان دارم چوب کارهای منفعلانمو می خورم.
هر چی اوایل کوتاه اومدم و برای خودم ارزش می دونستم حالا شده چماقی که به سرم کوبیده می شه.آخه من چه گناهی کردم؟.گناهم اینه که زبون ندارم.که چاپلوسیمو کنم بعد کاری که خودم دوست دارمو انجام بدم.تا کی بی انصافی.؟
با اجازه همگی تصمیم آخرم اینه که برنامه مو به هم نزنم.می خوام خوش بگذرونم.ان شاالله اگه عمری بود سیزده بدر رو با اونا می گذرونیم.والسلام نامه تمام
سلام:
دوست عزیزم امیدوارم عید بسیار خوبی داشته باشی..الان که تصمیم گرفته ای دیگه به هیچ چیز فکر نکن و با همه وجودت از عید لذت ببر...
منم برات آرزوی عیدی سرشاز ار شادی می کنم عزیزم...:43:
فقط یه موضوع یه تصمیمی دارم بگید درسته یا نه.
اصلا دلم نمی یاد عید با دلخوری همراه باشه.
می خوام فردا با مادر شوهرم رک صحبت کنم.می خوام بگم ما منتظر بودیم شما ازمون بخواین باهاتون بیایم سفر دیدیم خبری نشد تصمیم داشتیم خودمون بهتون بگیم که شما پیش قدم شدید و از ما معذرت خواستید که نمی تونید ما رو با خودتون ببرید چون جا نمی شه و ما تعجب کردیم که چرا نمی گید با ماشین خودتون بیاین؟.در نتیجه وقتی پدر و مادرم پیشنهاد سفر دادن قبول کردیم غافل ازین که چند شب دیگه شما به ما می گید با ما می یاین یا نه؟.من اصلا تحمل ندارم یه موقع دم عیدی ازمون ناراحت باشین.
بچه ها بگم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
پ ن:تو پست قبلی شاید لحنم تند بوده خواستم بگم من از دست خودم ناراحت بودم همین و بس:72:
سلام رايحه عشق،
نه به هيچ وجه نگيد اين حرفها رو! اصلا لزومي نداره توضيح بديد كه چرا مي خواهيد با افراد ديگري به مسافرت برويد و همون توضيح شوهر شما كفايت مي كنه و تمام! ماجرا رو كلا فراموش كنيد و حرفهاي منتقد دروني خودتون رو گوش نكنيد!
من هننوز سر پيشنهاد خودم هنستم و اون اينه كه حتما 2 روزي رو باهم باشيد.. و البته لازم نيست برنامه هاتون رو خراب كنيد، فقط دو روز رو اين وسط براي خودتون وقت بگذاريد، از جمع جدا بشيد به هتلي در نزديكي و يا در سايباني، به هر بهانه اي، يا بگذاريد بعد از سفر، هر طوري كه احساس بهتري داريد، بسيار عاليست كه با خانواده ها و جمع هاي زياد مسافرت بريد و چقدر خوش مي گذره! در اين جمع ها بخصوص و وبويژه در خانواده خودتون نكات زير رو رعايت كنيد:
1. رفتار جرات مندانه اي داشته باشيد يك كپي از مهارت رفتار جرات مندانه تهيه كنيد و يك دفتر كوچك، (تاپيك مهارت رفتار جرات مندانه آْقاي Baby يا چگونه منفعل نباشيم خانم سبكتكين مراجع خوبي هستند) در دفتر كوچكتان هر شب بنويسيد كجا جرات مندانه بر خورد كرديد و نتايج اين رفتار چه بوده. بالاهر هر صفحه يك تاريخ بزنيد.. سعي كنيد صفحه اي خالي نباشه... اين بهترين تمرينه
2. اولويت اول شما، اولويت اول شما، اولويت اول شما، در تمام شرايط، در تمام بهانه ها، در تمام مشكلات، در بدترين حالت ممكن، شوهر شماست! دقت كنيد كه هيچ بهانه اي قابل قبول نيست ! همينطور در مورد همسرتون!
3. اعتبار سازي كنيد در تمامي شرايط.
4. همدلي رو فراموش نكنيد. توجه كنيد در همدلي شما احساسات يك نفر رو تاييد مي كنيد نه كار خوب يا بدش رو. شما مي توانيد با يك قاتل يا جنايتكار هم همدلي كنيد/
5. سرزنش در تمام روزها ممنوع. سرزنش خط قرمز زندگي شماست.
6. انتقاد موثر و درخواست موثر رو فراموش نكنيد
7. به همسرتون بسيار احترام بگذاريد. ببينيد به شما چقدر احترام خواهند گذاشت... امتحان كنيد!
باز هم صحبت قبلي رو تكرار مي كنم، بهتره اگر وقت داريد چند روزي رو با هم باشيد.... 2 روز هم كافيه! تو هفته اول باشه ايده آله!
سوالي بود بپرسيد
سلام مجدد:
به نظر من هم به هیچ عنوان این ها را که نوشتی نگو..چون به نظر من قضیه بدتر میشه که بهتر نمیشه...
چیزهایی که من در پست قبلیم نوشتم و گفتم بگو نیاز به تبحر خاصی داره که فکر می کنم با توجه به بازخورد شما بهتره اصلا وارد این وادی نشید و همه چیز را بر عهده همسر خود بگذارید تا این موضوع را حل کنند....
شما بسیار نیاز به تمرین رفتار جرات مندانه دارید ..پس قدم به قدم در این راه گام بردارید....تا قبل از پیدا کردن تبحر لازم هر کار دیگه ای شما را بیشتر اذیت می کنه....
موفق باشید...