RE: برخورد صحیح در برابر همسرم چیست
سلام خزان1366 عزيز!
ميخواستم يه چيزو كه از تجربيات 7 سال زندگي مشترك و زندگيهاي ديگران ياد گرفتم بهت بگم.درسته كه مسائل مالي و مادي توي زندگي مشترك از اولويتهاي اصلي نيستن ولي وقتي در دوران نامزدي و عقد كه فقط عشق و علاقه بايد مطرح باشه و خيلي از مردا در اين دوران در باغ سبز نشون ميدن كه درآمدت مال خودت اصلا من بهش چشم ندارم هر طور خواستي خرج كن !!!!! اونوقت نامزد شما كارت حقوقتو ازت گرفته و براي پس گرفتنش يك ماه قهر و دعوا لازم شده!!!!!!!!!! بهتر به توصيه هاي bahar.shadi با دقت فكر كني.خيلي مهمه كه توي زندگي واقع بين باشي.
موفق باشي:323:
خزان عزیز
خیلی دقت کن
مهم نیست عروسیتون دیرتر شه
ببین الان نه تنها شوهرت مشکل داره,بلکه خانوادش هم مشکل دارن...
فکر نمیکنی بهتره اول مشکلت رو کامل حل کنی?
عزیزم خیلی حرفه که یک ماهه باهات قهره و خونوادش هم این قدر داحت برچسب میزنن
توی زندگی پس میخواد چی کار کنه؟
به نظر من باز هم خوب فکر کن وو عجله ای عروسی نگیرین بذار اول مشکلت کامل حل شه
خيلي دقت كن. اصلا عجله نكن. اول حسابي سنگات را وابكن. بعد عروسي كن . پات را سفت بگذار.
ببين اصلا نترس از اينكه پات را سفت بگذاري. هر چه تو جدي تر عمل كني و حق و حقوقت را بخواي اونا بيشتر حساب كار دستشون مي ياد.
کلی کلنجار رفتم که بگم این حرفو یا نه ....
ولی 110% بهت پیشنهاد میکنم برا ازدواج با این مرد تجدید نظر کنی !!! با این توصیفی که کردی اگه روزی زندگی مشترک خودتون رو شروع کردین فکر نکنم به این راحتی بتونین از حق خودتون دفاع کنین که آخرش هم به جدایی منتهی شه !
بی تاب بودن و با خودش درگیر بودن اصلا ملاک بر دوست داشتن شما نیست ...
خزان عزیز
راستش دو روزه دارم تاپیکتو می خونم و از دیدگاه خودت و همسرت سعی می کنم قضیه رو بررسی کنم. ولی با وجود اینکه خودم یک مرد هستم هنوزم خیلی سوال و ابعاد مبهم توی ذهنمه.
دوست من، هیچ وقت عشق و دوس داشتن رو مبالغه آمیز و اسطوره ای و افسانه ایش نکنید توی زندگیتون.
یعنی چی که کارتت پیش همسرت بوده؟ آیا کارت رو بزور ازت گرفته (مثلا اومده داد زده و کتکت زده و کارتو گرفته)؟ که بعید میدونم همچین چیزی باشه.
آیا توی یه مقطعی خواستی کمک مالی بهش بکنی و پولی بهش بدی؟ خب انتقال وجه و کارت به کارت و اینارو واسه چی گذاشتن؟ لزومی نداره شما کارتتو بدی دست همسرت (حتی اگه دیوانه وار دوستش داشته باشی).
پس من حسم اینه که شما خودت این کارو کردی و این جای تامل بیشتری داره.
آیا دوس داشتی با این کار عشق و علاقه تو بهش ثابت کنی؟ خب این راه ابراز عشق و علاقه نیست. این سنگ بنای نابود کردن عشق و علاقه اس.
می خوام بگم کارهای افسانه ای در حق هم نکنین که بعدا براتون دردسر بشه. عشقتون واقعی و قابل استمرار باشه بهم.
دوم اینکه همسرت تو رو تهدید کرده. عکس العمل تو چی بوده؟ اظهار ترس میکنی از اینکه نکنه تهدیدشو عملی کنه.
دوست من این عکس العمل اشتباهه. نشون دهنده ی ضعف و وابستگیه که برای عشق ویرانگره.
من اگه جای تو بودم در مقابل تهدید به همسرم می گفتم: عزیزم، ما زمانی با هم عروسی میکنیم و به زیر یک سقف خواهیم رفت، که تو به زندگیه با من و به بودن من توی زندگیت افتخار کنی و با تمام وجودت بخوایی این قضیه رو. من هم همین طور، یعنی من هم باید به تو افتخار کنم و با تمام وجود بخوامت. پس اینکه تو منو تهدید میکنی، نشون دهنده ی اینه که ما فعلا آمادگی زندگی با همدیگرو نداریم و شاید باید بیشتر فکر کنیم.
خزان جان بزار بدونه که تو یه موجود وابسته ی ضعیف النفسی نیستی که آویزونش شده و هر کاری بخواد می تونه بکنه.
بگو تا زمانی که من حس نکنم بودن با کسی امنیت رو برام به ارمغان میاره، چرا باید باهاش زندگی کنم.
خزان عزیز حس می کنم باید بیشتر به خودت بها بدی و عزت نفست رو زیاد کنی. تو به خودی خود و بدون وجود همسرت، آدم دوس داشتنی و خواستنی هستی. پس همسرت باید با تمام وجود تورو بخواد.
راستی اینا همش نظر شخصیه منه و شاید علمی و کارشناسانه نباشه.
خزان 1366 عزیز
هشدار کارشناسانه ما به شما این است که تا مسائلت را حل نکرده و به تفاهم توأم با رضایت نه اجبار نرسیده اید عروسی نگیرید .
شما هردو نیاز دارید نزد مشاور بروید ، اینکه ایشان از هم اکنون احساس می کند شما از او جلوتری ، آسیب زا هست و علتش می تواند ضعفهایی در او باشد و رفتارهایی در شما ، لذا شما به شدت نیاز دارید نزد مشاور رفته تا واکاوی شوید و بعد از رفع مسائلتان عروسی بگیرید .
ابتدا خود شما تنها نزد مشاور برو و در صورتی که مشاور نیاز به حضور همسر دید حتماً او را متقاعد کن و حتی شرط عروسی بگذار ، یعنی شرط کن تنها در صورتی حاضر به عروسی هستی که مشاوره بروید ، البته نیازه که قبل از آن وی با ظرافت به این نتیجه برسد که مشاوره برای آن است که یک زندگی خوب و شرین و بدون جنجال و همراه با آرامش را شروع کنید .
موفق باشید .
.
قبول دارم که من هم مقصر هستم ولی من خودم کارت حقوقم رو بهش ندادم یه روز رمزش رو ازم پرسید تفره رفتم گفت :خودخواهی وبا من یکی نیستی منم رمزشو گفتم روز بعد کارتم رو از توی کیفم برداشته بود و دیگه هم پس نداد می گفت برای زندگیمون خرج میکنه و من ادم ولخرجی هستم خلاصه کم کم اختلاف زیاد شد چون حاضر نبود برای من خرج کنه می گفت تو دوران عقد هستیم و بابات باید خرجیتو بده بارها خواستم یه حساب مخفی داشته باشم که از شانس بدم متوجه شد و متهمم کرد به دروغگویی
در مقابل تهدیداش هم اکثر اوقات سکوت کردم یه زمان هایی هم جواب دادم که به ناسزا منتهی شد به هر حال الان انتقاد اصلی شوهرم اینه که من تحقیرش کردم دروغگو هستم و کسی نبودم که اون فکر می کرده و از این حرفا
خزان جان اینا نشانه هشداره
حواست رو خیلی جمع کن
نجوایی است که بعدها تبدیل به فریاد میشه"به نقل از جناب مدیر"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خزان 1366
قبول دارم که من هم مقصر هستم ولی من خودم کارت حقوقم رو بهش ندادم یه روز رمزش رو ازم پرسید تفره رفتم گفت :خودخواهی وبا من یکی نیستی منم رمزشو گفتم روز بعد کارتم رو از توی کیفم برداشته بود و دیگه هم پس نداد می گفت برای زندگیمون خرج میکنه و من ادم ولخرجی هستم خلاصه کم کم اختلاف زیاد شد چون حاضر نبود برای من خرج کنه می گفت تو دوران عقد هستیم و بابات باید خرجیتو بده بارها خواستم یه حساب مخفی داشته باشم که از شانس بدم متوجه شد و متهمم کرد به دروغگویی
در مقابل تهدیداش هم اکثر اوقات سکوت کردم یه زمان هایی هم جواب دادم که به ناسزا منتهی شد به هر حال الان انتقاد اصلی شوهرم اینه که من تحقیرش کردم دروغگو هستم و کسی نبودم که اون فکر می کرده و از این حرفا
:33::33::33::33::33::33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خزان 1366
این نوع رفتار آنهم در دوران عقد قابل تأمل هست ، خوب دقیق شو اگر با معیارهایت نمی خواند تجدید نظر کن . حتماً مشاوره را دنبال کن . اگر حاضر نشد همراهی کند این هم خود یک فاکتور است که شما نیازه لیست کنی .
با شناخت در این مدت ، یک لیست از خصوصیت مثبت و منفی ایشان تهیه کرده و با مشاور درمیان بگذار . معیارهایت را دقیق لیست کرده و امتیاز هر بند از معیارهایت را مشخص کن و ببین ایشان چه نمره ای می آورد ( با توجه به شناختت تا کنون ) و بعد این نتیجه گیریها را با مشاور مطرح کن .
البته شما باید از اینکه ایشون خودش را به شما می شناساند همانگونه که هست خوشحال باشی
بهتر بود قبل از عقد مدتی را برای تعامل بیشتر جهت شناخت دقیقتر قرار می دادید .
ایشان به شما معرفی شده ، یا انتخاب خود شما بوده ؟ آیا رابطه دوستی پیش از خواستگاری داشته اید ؟ اگر آری در آن زمان چگونه رفتار می کرد ؟
.