RE: تردید به خاطر ظاهر خواستگار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام خدمت دوستان
آقای حامد منظور از داشتن شرایط ازدواج همون معیارهای درست مشترکه.
الان مثلا در جامعه ما معیار شه چی؟شده رنگ پوست ! شده خونه دوبلکس تو جردن ! شده ماکسیما و پرادو ! شه فوق لیسانس و دکتری !
حالا فکر کنید پسری هست که اخلاقش خوبه دینداره وضعیت مالیش هم تا حدودی رو به راست...اما شرایط بالا رو نداره.
این خانوم هم الان میگه مدرک خواستگارش فوق لیسانسه...خوشتیپه...شرایط مالیش خوبه...شرایط کاریش خوب....خیلی هم ایشون رو دوست داره...اما فقط رنگ پوستش ایراد داره !
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو تا حدودی بدم
ممکنه رنگ پوست معیار یکی باشه یا خونه دوبلکس( من که خونه بابام سوبلکسه از نظر اسلام باید خونه همسرم سوبلکس باشه حالا اگه به دوبلکس راضی میشم یعنی کوتاهم اومدم)
نمیتونی توهین کنی به مراجع خلاف قوانین دوست عزیز(معیارهاشو زیر سوال ببری)
دینم گفته اگه پسندیدین !!! تازه نظر دختر تو همه شرایط ارجحه
وگرنه تو زمان پیامبر پدر تصمیم میگرفته راجع به دین و اخلاق و خانواده و اینا اما روایاتی داریم که گاهی دختر گفته نمیخوام پیامبرم گفته اگه دختر نمیخواد که هیچی!!!
البته من خیلی خودمونی گفتم
پس بهتره محتاط تر برخورد شه !!!
هر چند انگار همدردی ظاهر دین پسند و جمهوری اسلامی داره و پستهایی دینی حذف میشن اما وظیفه خودم میدونم بگم
RE: تردید به خاطر ظاهر خواستگار
راستش من هم در شرايط مشابه بودم......
خواستگار من شرايط شغليه خوبي داشت و از نظر خونوادگي زياد مورد پسند من نبود(يه آشنايي با ما داشتن و من شديدا مخالف اين موضوع هستم) ولي خوب بودن.اما چهرشون اصلا به دل من نمينشست و كاملا تو ذوقم مي زد و ميتونم بگم از نظر چهره و فقط از نظر چهره زيبا نبود. نمي خوام بگم من خيلي خوشگلم ولي اصلا زشت نيستم.
نميدونم آيا با اون شرايط تصميم من اشتباه بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
ميخوام نظر شخصيم رو هم بگم كه يادم رفت ولي الان ميگم:
به نظر من شرايطش كه خوبه طبق گفته شما و نكته مهم اينكه چهرش به دل شما نشسته همين كافيه دوست عزيز.
خوش باشيد و موفق.