RE: هیچ امیدی به ازدواج ندارم
بچه ها ممنون از توجهتون راستش بهار66 صبح اول کلی خندیدم به نوشتت بعد خواستم جوابتو بدم اما ....
فکر کردم دیدم من فیلم راز و حفظم همین طور صوتی های تکنولوزی فکرو تازه یه مدت ریلکس میکردم باعث شدی بهترین روزهای زندگیمو به یاد بیارم
اگه منتظری بارون بباره از همین الان گودال رو بکن تا وقتی بارون بارید پر از اب بشه.اگه منتظر ازدواجی اسبابش رو فراهم کن،درست مثل ادمی که یقین داره این اتفاق براش خواهد افتاد.
باشه گودال رو میکنم شاید بارون بباره ازت ممنونم
نقل قول:
باشه گودال رو میکنم شاید بارون بباره
نه دیگه نشد..شاید نداریم..وقتی گودال میکنی یعنی مطمئنی که بارون میباره.اگه نبارید یعنی یه جای کار ایراد داره باید بگردی پیداش کنی و رفعش کنی
وااااااااااااي يعني ازدواج اينقدر مهمه؟ كه بخاطرش افسرده بشي و غصه بخوري؟؟؟ ولش كن اين فكر ازدواج رو، رهاش كن و تمركزت رو ازش بردار تا بهترين نتيجه ها رو ببيني. تا وقتي كه ذهنت درگير باشه و ساز نااميدي بزني هيچ كاري پيش نميره. كار ازدواجتو دست خدا بسپار تا ببينيم چي برات ميخواد اما شما هم يه كارهايي رو انجام بده تا هم فكرت از ازدواج دور بشه و هم موقعيتت رو بالاتر ببري تا ازدواج موفقتري داشته باشي. ( :305: بيكاري افكار منفي رو با خودش واست مياره پس بيكار نباش و حتما به ادامه تحصيل و كار فكر كن.)
منم 26 سالمه ولي يكي مثل شما ازدواج واسش خيلي مهمه، يكي هم مثل من كه رسما به مامان و بابام ميگم من حالا حالاها هستم خدمتتون:227:!!!!!!!!! ( اينو گفتم كه بدوني من هم دقيقا زماني كه تازه فارغ التحصيل شده بودم، فكر مي كردم كه ديگه بعد از درس نوبت ازدواجه اما الان ميگم نه، ازدواج امريه كه خدا واسمون پيش مياره، حالا اكه ازدواج كرديم چه بهتر ولي اگه نكرديم بازم بهتر چون ميشه به جنبه هاي ديگه زندگي پرداخت ، همه چيز كه تو ازدواج خلاصه نميشه.)
بچه ها ازتون ممنونم به خاطر اینکه منو به خودم آوردین. لازم بود یکی این کار رو بکنه!
خواستم بگم به حالت عادی برگشتمو مشکلمو با خودم حل کردم.:310:
هر چی که خدا بخواد بدون ذره ای کم و کاست اتفاق می افته و من راضیم به رضای خدا.
خدایا کاری کن وقتی برمیگردم و به گذشته نگاه میکنم شکر گزارت باشم به خاطر اتفاقات بدی که منو از اونها دور کردی.
آمین:323: