RE: به این نمیشه گفت مشکل...ولی من حسابی درگیرشم
Fa moعزیزم ممنون که جوابمو دادی دیگه داشتم نا امید می شدم
برای خودم که خیلی مهمه چون دوست دام هر چیزی که همسرم میخاد در من ببینه اگه من یه کمبودی داشته باشم و اون هم اون چیز رو دوست داشته باشه میترسم باعث بشه افراد دیگه که این خصوصیات رو دارن نظر همسرمو به خودشون جلب کنن و همین منو میترسونه
برای ورزش من حدود دوسال ایروبیک کار کردم و یه چند ماه آخر هم رفتم بدنسازی اما خیلی خیلی کم تاثیر داشت ولی خب بازم بی تاثیر نبود
برای عمل جراحی باید بگم خیلی خیلی میترسم میدونم که کار سازه اما جرات نمیکنم برم زیر تیغ جراحی اونم جراحی زیبایی که اینقد دیدیم که چه خطراتی داره
نمیدونم.......
شما آدرس دکتر خوب برای جراحی رو دارین
اگه میشه لطف کنید بهم بگید شاید همین تصمیم و گرفتم
من ساکن اصفهانم دکتر خوب اینجا سراغ دارید
سلام
بهاران جان مگه همسرت از اول شما رو ندیده بود
شاید اصلا همسرت هر روز یه چیزی در مورد شما بخواد
یه روز مثلا بگه من زن چشم درشت دارم
و یا من می خوام پوستت سفید باشه
آیا همه اینها رو باید براورده کرد؟!!!!!!
آیا همسر شما باید به خاطر نداشته های شما به راه بد کشیده بشه؟!!!!!!!!!
نقل قول:
شما آدرس دکتر خوب برای جراحی رو دارین
اگه میشه لطف کنید بهم بگید شاید همین تصمیم و گرفتم
من ساکن اصفهانم دکتر خوب اینجا سراغ دارید
سلام.
جراحي!!!؟؟ خواهر عزيز اين ديگه چجور تصميمي هست!!؟ ميدونيد چه كار خطرناكيه !؟ تازه گيريم كه عمل با موفقيت هم انجام بشه ولي بازم آقا به دلش نشينه و بگه من فلانجور دوست داشتم بشه!اونوقت چي!؟
اگه شما مثلا به بيني شوهرتون ايراد بگيريد و بگيد كه برو درستش كن و عمل كن ،آيا او اين كار رو انجام ميده!؟ آيا عصباني نميشه!؟ آيا پرخاش نميكنه!؟ يه خورده اعتماد به نفست رو زياد كن!
نميدونم شما چند سالته ولي با بالا رفتن سن خانم ها خودبه خود افزايش وزن هم رخ ميده!
جالبه ،يكي گفته بود حامله شدن مشكل شما رو حل ميكنه!آره،شايد تا حدي درست باشه! ولي هدف از حامله شدن به دنيا آوردن يه فرزند هست،نه رسيدن به فرم بدني دلخواه شوهر محترم!! اين يعني قرباني كردن يه آدم بيگناه! پس مراقب باشيد بعد از ازدواج سريع دنبال بچه دار شدن نباشيد(صرفا واسه افزايش وزن!)
اينكه يه مرد به زنش بگه دلم ميخواد اندامت فلان جور باشه چيز بد و عجيبي نيست ولي اينكه به صراحت بگه من اندامت رو دوست ندارم، اونم توي دوران عقد ... يعني يه جاي كار ميلنگه!
تازه چاق شدن بيش از حد و افزايش توده هاي چربي بدن هزار و يك مشكل ديگه رو براتون به همراه خواهد داشت! مشكلات قلبي،گرفتگي رگها، بيماري هاي كبد،كاهش توانايي در انجام كارهاي روزمره،...پس به جاي افزايش توده هاي چربي بايد حجم عضلات اون ناحيه مورد نظر رو زياد كنيد.
به نظر من بهترين و سالمترين راه ورزش هست.
1. ابتدا بايد تا ميتونيد بدويد.توي باشگاه روي تردميل،تا همه چربي هاي اطراف بدنتون ،خصوصا ناحيه شكم آب بشه،اصلا نگران كاهش وزن و لاغر شدن در اين دوره نباشيد.هر روز بايد حركات دراز نشست و فيله كمر رو انجام بديد.حركت " مس گري" رو هم حتما زياد انجام بديد.
2.بعد بايد شروع به تقويت و حجم دادن به عضلات پايين تنه بكنيد.بهترين حركت"اسكات" هست! تمام حركات مربوط به عضلات سريني و ماهيچه هاي ران رو بايد مرتب انجام بديد
3.تغذيه خوب داشته باشيد.برنج و سيب زميني و ماكاروني رو كم كنيد،چون فقط باعث افزايش چربي شكمتون ميشه.مثلا فيله مرغ با نون...گوشت و سويا و حبوبات بيشتر مصرف كنيد(مواد پروتييني)
4.از اول با يك مربي خوب و كاربلد بدنسازي مشورت كنيد و زير نظر اون تمرين كنيد
انشااله كه نتيجه دلخواهتون رو بگيريد..ولي بازم ميگم،اعتماد به نفستون رو زياد كنيد، و در روابط خودتون و شوهرتون دقت كنيد و ببينيد كه نكنه مشكل از جاي ديگه باشه و اندام و هيكل فقط بهانه!:72:
ممنون مهرداد و اقلیما عزیز
اتفاقا من هم چند بار به بینیش ایراد گرفتم البته اولای عقدمون بود
الان نزدیک دوساله که عقدیم
من 21 سالمه
وقتی برای بینی بهش گفتم یه کم تو فکر رفت ولی بعدش به راحتی گفت نه من اصلا بینیمو دست کاری نمیکنم
این آخرا هم چون داریم نزدیک به عروسیمون میشیم خیلی ازش خواستم که بره باشگاه و سعی کنه هیکلش رو ماهیچه ای کنه
آخه از اون موقع که عقد کردیم یه کم اضافه وزن پیدا کرده باورتون نمیشه تا الان هزار بار بهش گفتم برو باشگاه ولی هر وقت که بعد از ظهر ها زنگ میزنم بهش میبینم خوابه گاهی اوقات فقط به خاطر دل من میره دوچرخه سواری که اونم زیاد رو اندامش تاثیری نداشته
خلاصه تا الان منم چندین بار به خاطر ظاهرش بهش ایراد گرفتم ولی اون هیچ اقدامی انجام نمیده
ولی خب بازم من میگم اون مرده و براش مهم نیست که چطور باشه
ولی ما خانوما....................
چقدر بد بختیم ما خاوما..................:302:
.......................................
................
فکر نکنم بهانه جویی باشه آخه مشکلی بینمون نیست
من سعی کردم تمام خواسته هاشو از لحاظ عاطفی و ج ن س ی بر آورده کنم
خیلی میترسم
واقعا مردا چقدر متنوع طلبا
میترسم نکنه بعد از عروسی چیز های جدید تری از من درخواست کنه و من هم از بر آورده کردن اون ها عاجز باشم
به نظرتون نسبت به خواسته هاش بی تفاوت باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baharann
ممنون مهرداد و اقلیما عزیز
اتفاقا من هم چند بار به بینیش ایراد گرفتم البته اولای عقدمون بود
الان نزدیک دوساله که عقدیم
من 21 سالمه
وقتی برای بینی بهش گفتم یه کم تو فکر رفت ولی بعدش به راحتی گفت نه من اصلا بینیمو دست کاری نمیکنم
این آخرا هم چون داریم نزدیک به عروسیمون میشیم خیلی ازش خواستم که بره باشگاه و سعی کنه هیکلش رو ماهیچه ای کنه
آخه از اون موقع که عقد کردیم یه کم اضافه وزن پیدا کرده باورتون نمیشه تا الان هزار بار بهش گفتم برو باشگاه ولی هر وقت که بعد از ظهر ها زنگ میزنم بهش میبینم خوابه گاهی اوقات فقط به خاطر دل من میره دوچرخه سواری که اونم زیاد رو اندامش تاثیری نداشته
خلاصه تا الان منم چندین بار به خاطر ظاهرش بهش ایراد گرفتم ولی اون هیچ اقدامی انجام نمیده
ولی خب بازم من میگم اون مرده و براش مهم نیست که چطور باشه
ولی ما خانوما....................
چقدر بد بختیم ما خاوما..................:302:
حالا به نظرتون اصلا به روی خودم نیارم یا نه بازم تلاشمو بکنم
ا
وای بهاران عزیز شاید با توجه به این حرفی که زدی همسرت چون تو انقدر بش گیر دادی داره بت گیر میده ؟؟؟
عزیزم اول همه مواردو بسنج ببین بهانه نباشه گیر دادنش گفتم اگه بهانه باشه بعدا یه چیز دیگه رو بهانه میکنه
دوم ورزش ایروبیک با بدنسازی کامل فرق داره اگه ایروبیک کار کردی بدنت کاملا آمادگی عضله سازیو داره مخصوصا پایین تنه زیر نظر مربی خوب و با تغذیه مناسب راحت جواب میگیری
پروتزم انقدر پیچیده نیس یه بیهوشیو یه جراحی سادس!!! من خودم دکتر خوب سراغ ندارم اما تو گوگل میتونی سرچ کنی و انجمن هایی هست که سوالتو بپرسی حتما جواب میگیری
اما بازم میگم اول ببین بهانه نباشه و همسرت واقعا بخواد و با توجه به اینکه اون راضی به خواسته های تو نمیشه کمی بیشتر فکر کن و دقت کن دووم ورزش در آخر اگه خیلی بحرانی شد پرتز و عمل زیبایی :72::72:
رو اعتماد به نفست کار کن ....
در ضمن یادت باشه ترس جاذب منفیه از هر چی بترسی جذبش میکنی پس رها کن تفکرات منفی رو
میدونم که از همون اولا اون شکل اندام و دوست داشت ولی بهم نمیگفت
ولی وقتی دید که من خواسته هامو بهش میگم اونم تصمیم گرفت که بگه
دوست ندارم جوری باشم که منو تحمل کنه
پس سعی خودم و میکنم
من حتما حتما به صورت جدی باشگاه و ادامه میدم
ممنونم دوستان عزیز که راهنماییم کردین فقط تو دو راهی مونده بودم خیلی حالا فکرم آزاد تر شده
راستی یه چیزی من واقعا اعتماد به نفسم ضعیفه
همیشه هم وقتی سر یه مسیله ای با همکارهام بحثی پیش میاد من سریع گریم میگیره
یه وقتی یه انتقادی از یه کسی میشنوم سریع خودم و می بازم تا یه مدت از خودم نا امید میشم
خیلی هم خودم و دست کم میگیرم
میتونین کمکم کنید تا بتونم اعتماد به نفسم و بالا ببرم
بهاران جان برای مشکل اعتماد به نفست باید تاپیک جدا باز کنی
و ی چیز دیگه ام بگم افرادی که ی اون حالت به اصطلاح گلابی رو دارن ..
این رو ی مشکل می دونند و سعی می کنند پایین تنه شون رو لاغر کنند
هرکسی هرچی هست فکر می کنه طور دیگه بود بهتر بود.
به نظر من اهمیت نده همسرت ی چیزی گفته ،باورزش هم تغییرات جزئی ممکنه ایجاد شه ولی به اون فرم هیچ وقت نمی رسی چون سیستم هیکلت همینه
همون طور که کسی که پایین تنه پری داره هرچی همه رژیم بگیره و ورزش کنه بازهم پایین تنه اش زیاد لاغر نمیشه و اون فرم رو حفظ می کنه.
والا ما همه مدلشودیده بودیم این چه انتظاریه .
خوب روزه خواستگاری چشماشو باز میکرد .حالا که کار از کار گذشه اومده از شما اندام ایده الشو میخواد.
مگه زن خمیره که هر مردی هرشکلی دوست داره درش بیاره. خدا شمارو اینجوری خلق کرده .
اون خانمهای که به شکل گلابی هستن. بیشترشون زانو درد کمردرد .اووووه هزارو یک درد مفاصل میگیرن.
بهاران جان،
این که خانمهای گلابی اندام مریض می شن یا بد هیکلن یا مشکل دارن یا ... راه حل مساله شما نیست. هر ایرادی که به این اندام هست یا نیست، همسر شما اون را می پسنده.
اگر الان که عقد هستید از این ایرادها بگیره، چند سال بعد ؟؟
با ورزش هم شاید بتونید کمی عضلاتتون را سفت کنید و فرم بدهید و احتمالا برجسته کنید ( ولی کلا کار سختی است چون عضله آوری در خانمها کار آسونی نیست ). برای پی بردن به صحت حرفم هم به مربی بدنسازیتون نگاه کنید. چقدر از فرم بدنش به خاطر ورزش است؟
به هر حال با ورزش نمی تونید گلابی شکل بشید. فقط می تونید تا حدودی هیکلتون را مناسب نگه دارید و البته جسم و روحتون را شاداب تر و سالم تر نگه دارید.
اگر بدنسازی را شروع کردی حتما با مربی با تجربه کار کن و خییییییلی دقت کن که با وزنه های سنگین و ... به ستون فقراتت آسیب نرسونی.
شاید بد نباشه یک مشاوره دو نفره برید و در این زمینه بی پرده صحبتهاتون را بکنید و به کمک مشاور حلش کنید.
دوست عزیز
یعنی چی؟؟؟ :300:مگه شما عروسکی؟! ببخشیدا ولی شما شوهرتونو پررو کردید.
دختر خوب، واسه خودت ارزش قائل باش و به خودت بگو من همینم که هستم.:227:
حالا اگه هیکلت عیبی داشت، یه چیزی. ولی وقتی متناسبی خیلی مسخره است که همچین درخواستی ازت بکنه و از اون بدتر اینکه شما به این درخواست توجه کنی و فکرتو درگیر کنی.:324:
از هیکل گلابی خوشش میاد که بیاد، تو هم از خیلی چیزا خوشت میاد. معنی نداره!:300: