RE: اصلا نمیدونم میخوام ازدواج کنم یا نه؟
آقای محسن خواستگار ها رو به خاطر بدبینی و ترسم رد میکنم. جالب اینه که دور و برم کسی خیانت نکرده و پدر و مادرمم برای خودشون لیلی و مجنونن!
فقط تو دوران مدرسه همکلاسیامو میدیدم که از دست دوست پسراشون عذاب میکشن و این باعث شد بترسم.
در مورد خواهرم هم چون دوست داره ازدواج کنه فکر میکنم اگه برای من خواستگار بیاد و من رد کنم. اون راحت تر میتونه اعلام کنه که خواستگار داره.
چون من هنوز گیجم نمیدونم که میخوام ازدواج کنم یا نه؟
همون طور که گفته شد عزیزم حتما اجازه بده خواستگار بیاد.از همین آخری شروع کن
سلام
همونطور که فرهنگ گفت ، ترس شما ار روی نا آگاهی از واقعیات هست
سعی کنید نیازتان را به ازدواج پیش خودتان مشخص کنید
این مقایسه ای که بین دوستی های دوران نوجوانی با ازدواج در دوران بلوغ فکری کردید اشتباه هست
گل یخ عزیز
در ازدواج هم مثل هر تصمیم بزرگی که تو زندگی گرفته میشه یه مقداری ریسک وجود داره.پس احتیاط کردن شرطه عقله ولی اینکه کلا قید ازدواجو بزنی درست نیست عزیزم.:305:
سعی کن با چشمان باز و بعد از تحقیقات کافی همسرتو انتخاب کنی. خواستگارانت رو ندیده و نشناخته رد نکن بررسی شون کن اگر با چیزی که میخوای خیلی فاصله داشتن اون موقع با اطمینان از این که باهاشون خوشبخت نمیشی می تونی ردشون کنی.ضمنا حتما تو ذهنت برای خودت تصویری از همسر ایده آلت ساختی مطمئن باش اگه کسی که ایده آل هات رو داره در مسیرت زندگیت قرار بگیره ترست هم به خودی خود از بین میره.:46::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط goleyakh1
آقای محسن خواستگار ها رو به خاطر بدبینی و ترسم رد میکنم. جالب اینه که دور و برم کسی خیانت نکرده و پدر و مادرمم برای خودشون لیلی و مجنونن!
فقط تو دوران مدرسه همکلاسیامو میدیدم که از دست دوست پسراشون عذاب میکشن و این باعث شد بترسم.
در مورد خواهرم هم چون دوست داره ازدواج کنه فکر میکنم اگه برای من خواستگار بیاد و من رد کنم. اون راحت تر میتونه اعلام کنه که خواستگار داره.
چون من هنوز گیجم نمیدونم که میخوام ازدواج کنم یا نه؟
[align=justify]پس ظاهرا اتفاقاتی که برای دوستاتون افتاده بوده شما رو نسبت به جنس پسرهای این دوره زمونه بدبین کرده
یه عده از پسرها متاسفانه از همون جنسی هستند که شما فکرشو میکنید و این عده بقیه رو هم بدنام کردن!
خوشبختانه همه پسرها اینطور نیستند و درواقع پسرهای خوب کم هم نیستند
راههای شناخت مختلفی هم وجود داره. از طریق خانواده، دوستان و همسایه ها و اطرافیان و همچنین خود شما در جلسات خواستگاری میتونین شناختی نسبی به دست بیارین. البته این انتخاب که بخواین ازدواج کنین یانه با خود شماست، اما اگر دلیلش صرفا اینه که فکر می کنید همه پسرها بد و غیرقابل اعتمادن درست نیست. در اطراف خودتون میتونید ازدواجهای موفقی رو که دوستانتون داشتند نام ببرید؟[/align]
[quote=mohsenazizi]
در اطراف خودتون میتونید ازدواجهای موفقی رو که دوستانتون داشتند نام ببرید؟[/align][/size][/color]
اقا محسن ممنون از توجهتون راستش دوران دبیرستان 2 تا دوست داشتم که یکی سه بار ازدواج منجر به طلاق داشته و دومی مثل خودم مجرده.
تو دانشگاه هم دوستام همه 4-5 سالی از من کوچیک تر بودن و خوب هیچ کس ازدواج نکرده بود پس واقعا از دوستانمثال موفقی دور و برم ندیدم.
[align=justify]خواهش میکنم
پس به نظر میرسه که اتفاقات دوروبرتون روی نظرتون تاثیر گذاشته. مورد مثبت پدر و مادر خودتونم چون مربوط به قدیم میشه و شاید قابل قیاس با امروز نباشه روی شما تاثیر مثبت کافی نگذاشته و بدبینی در شما ایجاد شده
دوستتون که سه ازدواج کرده و سه بار طلاق گرفته، به نظرتون مشکل از کجا ناشی شده؟
از اون سه نفر؟ یا از دوست شما؟ یا دلایل دیگه؟
دلیلش رو میدونید؟[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenazizi
[align=justify]خواهش میکنم
پس به نظر میرسه که اتفاقات دوروبرتون روی نظرتون تاثیر گذاشته. مورد مثبت پدر و مادر خودتونم چون مربوط به قدیم میشه و شاید قابل قیاس با امروز نباشه روی شما تاثیر مثبت کافی نگذاشته و بدبینی در شما ایجاد شده
دوستتون که سه ازدواج کرده و سه بار طلاق گرفته، به نظرتون مشکل از کجا ناشی شده؟
از اون سه نفر؟ یا از دوست شما؟ یا دلایل دیگه؟
دلیلش رو میدونید؟[/align]
راستش این دوستم دفعه اول عاشق شد و به حرف من کوش نکرد
اگه به حرفای من بدبین توجه میکرد شاید هرگز این طوری نمیشد شوهر اولش رو من میشناختم اصلا در شان دوستم نبود تا جایی پیشرفت که به من تهمت زدن و من هم ولشو ن کردم بعد از طلاق اولش رابطه امون دوباره جور شد
دفعه دوم با یه مردی از امریکا ازدواج کرد که به خیال خودش اشتباهشو جبران کنه و باز نخواست بیشتر فکر کنه
دفعه سوم هم هوو تشریف داشتن
البته به خاطر تاثیر روانی خیلییییییی بدی که رو من داشت ارتباطمو 3 ساله باهاش قطع کردم و نمیدونم الان مجرده یا متاهل؟
یه چیز با مزه از وقتی اسم خواستگار اومده پدرم با من قهره!
حالا به فرض محال هم که بالاخره این خواستگاره اومد.
هر چی فکر میکنم میبینم حال لباس خریدن ندارم .
دوست ندارم بلوز و دامن و شلوار و از این چیزا بپوشم راحت نیستم معذب میشم.اشکالی داره مانتو و شلوار بپوشم؟
بسیارخب
چه جالب. احتمالا پدرتون خیلی دخترشون رو دوست دارند و براشون دل کندن از دختر سخته
نه مشکلی نیست با هر لباسی راحت ترید. البته اگر خلاف عرفتون نباشه
کی قراره بیان خواستگاری؟
خودتون رو آماده کردین چه سوالاتی بپرسین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenazizi
کی قراره بیان خواستگاری؟
خودتون رو آماده کردین چه سوالاتی بپرسین؟
راستش نمیدونم کی میان یعنی اول قرار بود خانمها بیان اما مثل اینکه پسره خیلی ذوق داره منو ببینه !میخوان دفعه اول رسما بیان، من گفتم بعد خونه تکونی بیان.
فقط فکر میکنم یه چیزی پیدا کنم که منطقی باشه ردشون کنم....
سوال برای جلسه خواستگاری زیاد دارم بپرسم اما راستش نمیدونم چی باید بپرسم! امیدوارم نخوان با پسره حرف بزنم من نمیتونم!