RE: این دو مورد در ازدواج مشکل به وجود نمیاره؟ تفاوت فرهنگی و قد کوتاه
[/color]
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saaaye
نیلوفر جان
نظر شخصی من : چیزی که الان باید برات مهم "نباشه" دیدگاههای بقیه است در مورد انتخاب خودت. نه انتخابت در برابر دیدگاههای بقیه.
جدای از درست یا نادرست بودن رابطه ی دوستی ، دارم به این فکر می کنم که اگه به خاطر قد یا لهجه جواب رد بدی ، این عکس العمل تو ، یه جورایی شبیه همون پسرایی میشه که با دختری دوست می شن و ادعاشونم میشه که دوستش دارن ، اما موقع ازدواج که میشه میگن نه خب! معیارای ما واسه ازدواج یه چیز دیگه است و دختره رو بی خیال میشن یا بهانه ای جور میکنن بالاخره. و ما به عنوان ناظر بیرونی میگیم پسرا نامردن و بی معرفتن و ... موقع ازدواج ترجیح می دن با کس دیگه ازدواج کنن.
اول از همه ممنونم ازت سایه عزیزم به خاطر وقتی که برای من گذاشتی. دوم اینکه بله در حالیکه اون از هر نظر معرفتشو به من ثابت کرده و با خیلی چیزا کنار اومده اگه من جواب رد بدم واقعا نامردیه. اون چون منو دوست داره از خیلی چیزا گذشته، البته منم گذشتم واقعا از خیلی چیزا ولی این دو مورد بعضی اوقات اذیتم میکنه. البته اخیرن. من الان اونو به قدری ناراحت کردم که سه روزه که هیچ تماسی با من نداره. جوابمو نمیده. چون دلشو شکستم. من میدونم که دیگه هیچکس اندازه ی اون منو دوست نخواهد داشت ولی با کارایی که کردم تقریبا از دست دادمش. این مشکل جدید منه
الان یه جواریی مفهوم "دوست داشتن" تو ماجرای تو برام جای سوال داره. اگه دوستش داری به نظرم لهجه و قد و اینها اصلن موارد ذاتن اذیت کننده ای نیستند. در مورد اختلاف فرهنگی هم ، یه مثال می زنم. خانواده ی من یه خانواده ی ارومن و همه طرفدار ارامش و بی سر و صدایی و ... از طرفی خانوم عموم ، که از یه فرهنگ دیگه است بسیار اهل بگو بخند و قهقهه زدن و هر حرفی زدن و ... مثلن صمیمی شدن و حرافی و ... اینها هست. یکسال بعد از وارد شدن این شخص به خونواده ی ما، بساطی راه افتاد که بیا و ببین. ایشون شاکی شده بود که ما چه قدر سرد هستیم!!!(نسبت به گرم بودن خودش) و تمام اون حرفها و اطلاعاتی که تو این یکسال از ما جمع کرده بود رو به بدترین شکل مطرح کرد و جنگ جهانی ای راه افتاد اساسی :دی نهایتن قطع رابطه شد!
هدفم از گفتن این موضوع این بود که اوکی تفاوت فرهنگی بود اما اگه ما می دونستیم ایشون از حرفهای ما سوء استفاده می کنه مسلمن در حد عادی بهش اعتماد می کردیم و واقعن کار به اینجا نمی کشید . به عبارتی یه وقتایی هست میشه رو تفاوت فرهنگی پا گذاشت. به شرط اینکه لااقل یکی از طرفین عاقلانه رفتار کنه. یعنی اگه شناخت باشه نسبت به تفاوت ها ، و "آگاهانه بپذیریم" ، مساله ی خاصی نخواهد بود.
ایا خانواده ی شما و خودت، با اختلافهایی که هست مساله ای ندارند و می تونن بپذیرن؟ (چون مسلمن خانواده ی اون اقا رو که نمیشه عوض کرد)
[color=#800000]من وقتی خودم تنها با خونواده ی اون و خودش هستم اصلا مشکلی ندارم، میتونم کنار بیام. ولی وقتی با کسی باشم و مثلا بگن چرا مادرش اینطوری حرف میزنه ناراحت میشم. ولی اگه نگن و تاییدم کنن زندگی خوبی دارم و راضیم. ولی باور کنید خیلی تلاش میکنم که این خصوصیت بدم رو از بین ببرم
راجع به دهن بینی هم باید بگم یک لحظه تصمیم بگیر و به خودت بگو حرف کسی برات مهم نخواهد بود و روی این تصمیمت بمون و اینقدر دیگران رو مهم نکن(باور کن میشه! من تا حد زیادی تونستم به این غلبه کنم. پس تو هم می تونی) مگه دیگران وقتی تصمیم می گیرن میان نظر ما رو بپرسن یا نظر ما رو مهم می دونن؟ (دیگران درجه 2و 3 رو میگم نه خونواده)
و اگه یه زمانی تصمیم به ازدواج با ایشون گرفتی ، به تصمیم خودت احترام بذار و با تمام قوا ازش دفاع کن (منظورم جواب دادن به اونا نیست که حالا بحث پیش بیاد. رفتار جدی هست جوری که اونا به خودشون اجازه ندن) . اگه دیگران جدیت تو رو ببینن از حرف و حدیث خسته میشن و راحتت میذارن. ضمنن دلیلی نداره با کسایی که آدمو ازار می دن رابطه ی چندانی باشه. می خوام بگم دیگران قابل حلن! اما مسلمن خانوادت نظرشون مهمه . ببین کنار میان با اختلاف فرهنگی هایی که گفتی .
سایه عزیزم بازم ازت ممنونم که اینقدر خوب و با حوصله راهنماییم میکنی. بله مشکل منم همینه که زیادی به دیگران بها میدم. مثلا حرفای دوستام برام خیلی مهمه. ولی میدونم که میتونم حل کنم این مشکلمو. یعنی باید بتونم
امیدوارم بتونی تصمیم خوبی بگیری گلم : )
ممنونم ازت دوست خوبم :72:
نیلوفر این خصوصیت یه تهدیده واسه زندگیت.منم یه جورائی این خصوصیاتو دارم مخصوصا بعد ازدواج.ببین عزیزم من تو این 2 سال مدام در پی جلب رضایت خانواده شوهرم بودم و خیلی مواقع از خواسته هام گذشتم ولی می دونی الان چی نصیبم شده؟؟از خودم بدم می یاد.اصلا حس خوبی ندارم وقتی به گذشته نگاه می کنم چون باب میل خودم زندگی نکردم.بد ترین حس دنیا اینه که آدم از دست خودش عصبانی باشه.
برای اصلاح این رفتارت از همون چیزای کوچیک شروع کن.من خودم شروع کردم.از همون لباس پوشیدن.ازین به بعد وقتی رفتی خرید به محض این که از چیزی خوشت اومد قبل از اینکه فکر اینکه آیا این لباس مورد تائید دیگران هست بخر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رایحه عشق
نیلوفر این خصوصیت یه تهدیده واسه زندگیت.منم یه جورائی این خصوصیاتو دارم مخصوصا بعد ازدواج.ببین عزیزم من تو این 2 سال مدام در پی جلب رضایت خانواده شوهرم بودم و خیلی مواقع از خواسته هام گذشتم ولی می دونی الان چی نصیبم شده؟؟از خودم بدم می یاد.اصلا حس خوبی ندارم وقتی به گذشته نگاه می کنم چون باب میل خودم زندگی نکردم.بد ترین حس دنیا اینه که آدم از دست خودش عصبانی باشه.
برای اصلاح این رفتارت از همون چیزای کوچیک شروع کن.من خودم شروع کردم.از همون لباس پوشیدن.ازین به بعد وقتی رفتی خرید به محض این که از چیزی خوشت اومد قبل از اینکه فکر اینکه آیا این لباس مورد تائید دیگران هست بخر
نه نه من اصلا از خواسته هام نمیگذرم . اتفاقا همیش سعی میکنم چیزی که میخوام رو بدست بیارم ولی مشکلم اینه که همیشه دوست دارم از طرقف دیگران تایید بشم.
نیلوفر جان
حالا که تایید دیگران برات خیلی مهمه لااقل کسایی رو گلچین کن که آدم های درست و مهربون و با اخلاقی باشند اونوقت تایید اونا ارزشمند میشه. به عبارتی مسلمن نظر هر کسی قابل پذیرش نیست .
وقتی دوستی آشنایی بر می گرده میگه لهجه ی مادر اون آقا چرا اینجوریه؟!!! نشون میده که این آدم یه سری چیزای بدیهی رو نمی دونه. کافی بود سرنوشت جور دیگری رقم می خورد و مثلن خود اون آدم اهل یه جایی میشد که الان براش عجیبه.... متاسفانه تو جامعه ی ما ملاک های عجیب و غریبی برای تعیین کلاس آدم ها ابداع شده.
پس به جای اینکه بگی اره راست میگه! باید بگی عجب حرف غیر منطقی ای می زنه نه اینکه بگی کاش تایید می کرد!
به نظر من اگه قراره کسی رو بالا ببریم باید به خاطر چیزهایی باشه که خودش به دست آورده و اگه زمانی خواستیم کسی رو پایین بیاریم (هر چند کار زشتیه) باز هم عادلانه این هستش که بابت چیزی که خود اون آدم مسببش بوده این کارو کنیم.
منم خودم گاهی یه نظرایی راجع به دیگران به ذهنم میاد که می دونم شایسته نیست واقعن! :161: اما سعی می کنم لااقل به زبون نیارم و توی ذوق کسی نزنم
خلاصه اش همت کنی ایشالله موفق می شی دوستم