RE: من مشکل دارم یا این آقا؟میترسم شکست بخورم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط scret
یعنی اینکه من تاریخ خواستگاریو بدونم بیجاست؟
یک بازه زمانی از طرف شما باید تعیین بشه و بگویید که اگر تا فلان مدت اقدام نمودی برای خواستگاری خب ، اگر نه شما را به خیر و ما را به سلامت و تا آن زمان هم هیچ ارتباطی نمی خواهم داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط scret
یا اینکه شرایطشو بدونم که قرار چی باشه؟
دانستن شرایط و دیگر موارد وقت خواستگاری به درد میخوره نه الآن
ایشون قبل از خواستگاری میخواد جدا با مامانم صحبت کنه ولی کی؟ توی این 15 روزه همه این اتفاقا می اوفته؟
اینو نه ما می توانیم بفهمیم نه شما چون نه علم غیب داریم و نه جای اون آقا هستیم . پس بهتره ذهنتون را درگیر اینجور کنجکاویها نکرده و بجاش رفتار و روش درست و همراه عزت نفس را در پیش بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط scret
پس چرا اون توقع داره که همه چیه منو بدونه؟ واسه کاراش خودشو موظف نمیدونه هیچ توضیحی به من بده
همه حرفاش سر بسته اس
ایشون هم اشتباه می کند که در مورد شما تا قبل از اقدام رسمی کنجکاوی می کند ، شما هم موظف به پاسخگویی نیستی . از ایشون هم انتظار اینکه همه چیز خود را به شما بگوید نداشته باشید . شما هیچ تعهد و وظیفه ای در رابطه با هم ندارید و اساساً این رابطه غلطه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط scret
خوب من چجوری رابطمو قطع کنم؟ چی بگم؟
خیلی جدی و محکم ، بگویید دیگه هیچ صحبت و رابطه ای با شما نخواهم داشت تا وقتی که رسماً خواستگاری نیایی ، بعد از آن زیر نظر خانواده و به کمک یک روانشناس مراحل شناخت سنخیتها و تطبیق معیارها را طی خواهیم کرد و اگر مناسب بودیم ازدواج اگر هم نه که ازدواج منتفی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط scret
راستش من توی آخرین دعوام گفتم که من نمیتونم خودمو بزنم به خریت و باهاش فقط در مورد آب و هوا حرف بزنم؟!!
اون فقط میگه صبر کن همه چی به موقش درست میشه اخلاقمم همینطور
آیا من عجولم؟یا اون خیلی خونسرده؟ میترسم توی ازدواجم ا.ن خیلی کارارو کنه و روح منم خبردار نشه
به هیچ وجه در این شرایط و به اینگونه شناخت درست از همدیگر پیدا نکرده و نخواهید کرد ، تنها وقتی رسمیت پیش آمد که نشان از جدی بودن قضیه خواهد بود و از یک روانشناس کمک گرفتید برای شناخت میزان سنخیتهای شخصیتی و روحیه و افکار و معیارها می توانید بگویید ایشون و شما در رابطه با هم چطور هستید و به درد هم می خورید یا خیر
.
راستش من میخوام برم مشاوره دنبال اینم که وقت بگیرم به نظر شما این آقاروهم با خودم ببرم؟
یا اینکه دیگه باهاش صحبت نکنم اگه اومد خواستگاری بعدش بریم؟؟
خودمم خسته شدم دوست دارم زودتر این قضیه به سر برسه
ما که گفتیم تا این آقا خواستگاری نیومده هرگونه ارتباط رو باهاش قطع کن .
خود شما نزد مشاور برید ، هم برای کسب آرامش ، هم برای شناخت بیشتر خودتون و تنظیم معیارهاتون برای انتخاب همسر
.
اگه اومد خواستگاری چی؟
اگه نیومد و تموم کردیم بگم منو ببره دکتر؟
گفتم که من توی دعوا گفتم که نیاد خواستگاری قبولش نمیکنم خیلی ام پافشاری کردم الان اگه دوباره بگم بیاد که خیلی کوچیک میشم
نظرتون چیه من برم مشاوره بعدش به اونم بگم بره یا با هم بریم؟
دختر خوب این آقا به احتمال بسیار زیاد داره شما رو می پیچونه و قصدش سو استفاده بوده و تا جایی که شما اجازه بدی ایشون هم به اینکار ادامه خواهد داد . پسرها می دونن که دخترها دنبال شوهرن و به این بهانه و هزار وعده و وعید می خوان به اهدافشون برسن . بعید می دونم این آقا خواستگاری بیاد . شما بازه زمانی رو هم که تعیین کردی و ایشون اقدامی نکرده . احتمالا می خواد تا جایی که بتونه قضیه رو کشش بده و استفاده هاشو از این رابطه ببره ....
اگه واقعا شما رو دوست داشته باشه خودش میاد خواستگاری .
هر چی شما بیشتر اصرار کنی بیشتر عقب می کشه پس دست از اصرار بردار و خودتو محتاج اون نشون نده !
خودت به مشاوره مراجعه کن و ازش کمک بگیر ... لزومی به بردن اون آدم نیست .
اگه رابطه ات با مادرت و یا خواهرت جوریه که بتونی مسئله رو بگی خیلی بهتره بنظرم، درسته که خیلی ناراحت می شن اما می تونن مسئله رو مدیریت کنن .
عزت نفس داشته باش و برای خودت ارزش قائل شو تا دیگران هم برات ارزش قائل بشن عزیزم . هیچ وقت خودتو نیازمند و محتاج کسی نکن. دنبالش نرو ! اگه بخواد تو رو خودش اقدام می کنه اونم از راه درستش
موفق باشی :72: