امیدوارم تصمیم درستی بگیرید
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم تصمیم درستی بگیرید
ببینید من در مورد رشته صحبت میکنم
به عنوان مثال من دانشگاه علوم پزشکی درس میخونم و خیلی کم با بیمارستان سر و کار دارم و اصلا کشیک ندارم...
در آینده هم مدرس دانشگاه خواهم شد.پس میبینید که همه ی رشته های تجربی که مربوط به گروه پزشکی میشن
کشیک و بیمارستان ندارند
نمونه هاش اینان:
که از لیسانس داره تا دکترا
بینایی سنجی،مدارک پزشکی،فیزیوتراپی،گفتار درمانی،شنوایی سنجی،روان شناسی بالینی وعمومی بهداشت محیط،بهداشت عمومی، بهداشت حرفه ای،تغذیه،علوم آزمایشگاهی،رادیولوژی،مدیر یت خدمات بهداشتی درمانی و...
مهندسی کشاورزی و زبان و... هم که مربوط به گروه علوم پزشکی نیستند و با رشته ی تجربی هم میشه واردشون شد...
در ضمن باید بگم انتخاب رشته شخصی هست و کاملا با علاقه باید انتخاب شه
شاید ایشون دوست داشته باشند پزشک یا پرستار یا ماما شن:305:و با روحیاتشون هم سازگاره
پس اگه شما سختتونه صبر کنید ببینید ایشون چه رشته ای رو انتخاب میکنن...
من خودم تجربه ازدواج رو نداشتم ... این هم اولین پست من توی این فروم است
اعتقاد خودم رو می گم:
به نظر من هیچگاه اختلاف سنی موجب ناسازگای نمی شه... من خودم افرادی رو می شناسم که حدود ده یازده سال به هم تفاوت سنی داشته اند و خوشبخت هم شده اند. اما چیزی که باید در نظر داشته باشیم تفاوت در عقاید است. نمی دونم آیا شما از نظر اعتقادات مذهبی قوی هستید یا نه و انتظار هم ندارم که به این سوال پایخ بدید ولی این رو در نظر داشته باشید که عدم تفاهم در اعتقادات به ویژه از نوع مذهبی باعث بروز خیلی از مسائل هست ، این رو من نمی گم بلکه افرادی می گن که سال ها توی این زمینه تحقیق کرده اند و به نتیجه رسیده اند. اولین کاری که باید در نظر داشته باشید این که عاقلانه قدم بردارید نه عاشقانه ... به قول یکی از استادام که خیلی دوستش دارم می گفت انتخاب عاقلانه و ادامه عاشقانه.... واقعا هم همین طوره ....
چیز دیگه ای هم که به ذهنم می رسه و گفتنش خالی از لطف نیست اینه که قبل از ازدواج طرفین نباید روی هم دیگه وسواس به خرج بدن....
امیدوارم که انتخاب صحیحی داشته باشید...
binahayat گرامی
به تالار همدردی خوش آمدید
امیدوارم همدردی محل خوبی برای آموختن و راهنمائیهای مفید شما باشد .
در راهنمایی شما اشکالات مهمی وجود دارد که هم نیاز است توجه کنید، و هم در نظر داشته باشید که مابا زندگی مراجعین سرو کار داریم یک راهنمایی اشتباه ممکنه زندگی ای را دچار مسئله کند . لذا این اشکالات را خدمت شما اشاره می کنم ، ان شاء الله با درایتی که دارید به آن توجه خواهید کرد .
خطای شناختی ، تعمیم ناروانقل قول:
نوشته اصلی توسط binahayat
توصیه شما دقیقاً عکس روند روانشناختی هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط binahayat
قبل از ازدواج باید چشمها کاملاً باز و نسبت به هرگونه تفاوتی حساس بود و بعد از ازدواج چشمها را با خیال راحت بست .
عضو عزیز و جدید همدردی در این زمینه پستهای زیر را مطالعه کنید
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-118987.html#pid118987
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-119005.html#pid119005
http://www.hamdardi.net/thread-12987-post-119116.html#pid119116
.
کاملا درست است :)
به هر حال من هم تو این فروم اومدم که کسب تجربه کنم.... از راهنمایی شما ممنون .... بله در جهانی که منطق فازی حاکم است گفتن کلامتی مثل هیچگاه ، هرگز ، بدون شک و .... نادرست است مگر این که روی ذات مقدس الهی بحث کنیم :)
سلام دوست عزیز
منم با دوستان موافقم این شمایید که برای ایشون شرط تعیین میکنید در حالی که باید ببینید ایشون با این شرایطی هست میخواید...نه اینکه برایش شرط تعیین کنید تا شما با اون ازدواج کنید...هر کس علاقه و خواسته های خود را دارد که باید برای آنها ارزش قائل شوید و آنها را با توجه به خواسته های خود بسنجید که آیا شرایط شما را دارد یا خیر؟؟؟هیچ وقت نباید به دنبال تغییر شخصیت و زندگی یک فرد نباشید.در مورد اختلاف سنیم باید بگم من تجربه ی خواستگار با تفاوت سنی 10 سال داشتم ولی بهتر بگم که همچین کاری نکنید شاید بین آدما استثنا باشه ولی با کوچکترین مسئله خیلی راحت حرمتا از بین میره.....
با سلام و تشکر از دوستان خوبم بابت راهنمایی هاشون
تک تک پست ها را مطالعه کردم و فکر ، ولی به نظرم کمتر کسی خواسته اصلی من از زدن این تاپیک و راهنمایی پیرامون اون موضوع رو متوجه شده باشه. خیلی از دوستان گفتن یک دختر 18 ساله آمادگی ازدواج نداره در صورتی که اصلا سوال من این نبود و بنا هم بر این نبود که این شخص در این سن ازدواج کنه. بلکه گفته بودم که حتی نظرم اینه ازدواج دو سال بعد صورت خواهد گرفت. یا برخی از دوستان گفته بودن که نشانه غرور رو در من میبینن که اونم بخاطر پول یا شهرت باشه. من خودم همون ابتدای کار گفتم برای دختر از ابتدای زندگیم چه اون زمانی که بی پول بودم چه حالا که ... غرور خاصی داشتم ، یعنی زیاد ناز طرف مقابلم رو نمیکشم ، خب شاید از نظر برخی این یک عیب باشه و به داشتن این هم افتخار نمیکنم ولی قبول کنید که هیچ کس کامل نیست و هر کسی در کنار مزایایی که داره معایبی هم مسلما داره.
در رابطه با مدرک گفتین ، من منظورم این نبود که ایشون بایددد رشته ای که من میخوام رو ادامه بده. نه اصلا ، ایشون میتونه اصلا این خواسته من رو قبول نکنه و منم ایشون رو. پس هیچ اجباری در اینجا وجود نداره. ولی برای بنده خانواده خیلی واجب تر از نوع رشته تحصیلی همسرم هستش و اگر بدونم این رشته در آینده میتونه مشکل ساز باشه به هیچ وجه زیر بارش نخواهم رفت اما با اصل موضوع که همان ادامه تحصیل و کار در فضای خارج از خانه هست هیچ گونه مشکلی ندارم.
جدای این بحث ها ، بحث اصلی من چیز دیگری بود که هنوز بهش نرسیدم و اون شناخت ذاتی و رفتاری یک دختر 18 ساله بود تا اون موقع بدونم با توجه به مسائل مطرح شده آیا میتونم با مسائل این دوران کنار بیام یا نه ، مثلا حساسیت های زیاد و نابجا ، احساسی برخورد کردن با تمام قضایا و نداشتن منطق و .... دلیلی هم که ابتدای بحثم عنوان کردم ترجیحا خانم ها نظر بدن به همین خاطر هست که اینا این دوران رو هم خودشون پشت سر گذاشتن و هم در افراد مختلف دیدن و به همین خاطر دید بیشتری میتونن به منی بدن که هیچ گونه شناخت و روان شناختی از این دوره ندارم.
باز هم ممنون بابت وقتی که جهت راهنمایی بنده میذارید
Zaferanieh گرامی
با توجه به توضیحاتی که داده اید ،به نظر می رسد شما با هم سنخیت ندارید و همچنین با توجه به ویژگیهایی که از دختر گفته ای و روحیات خود شما ، موضوع فاصله سنی و سن ایشون مهم هست و ....
اون شناخت دقیقی که مد نظر شماست نه از طریق این تالار می توانی بدست بیاوری و نه حالا . شما هر وقت رسماً اقدام به خواستگاری کردی بعد از آن زیر نظر هردو خانواده و به کمک یک مشاور می توانی بررسی های مورد نظرت را داشته باشی و بعد نتیجه منفی یا مثبتت را اعلام کنی .
اگر هم نظرت بر این هست که تا دوسال با اشیون ارتباط داشته و بشناسی و راهکار برای شناختن می خواهی ، ما صراحتاً خدمت شما عارضیم که همدردی در این خصوص مشاوره نمی دهد چون اکیداً با این روابط مخالف است .
موفق باشید
.