RE: پسری که دنبال تصاویر جنسی تو نت هست ممکنه مشکل درست کنه برای اطرافیانش؟
سلام بهار جون
عزیزم آدم های دور و بر ما معصوم نیستند، مطمئنا اگر به دنبال نقطه ضعف تو هر کس بگردی، یه چیزیایی پیدا میشه که نگرانت کنه!!!!!!!!!
حساسیت بیش از اندازه نشون نده، ایشون با شما که رفتار غیر محترمانه ای نداشته، داشته؟
اگر نداشته، پس شما هم تمرکز آنتن هات رو از روی ایشون بردار و به ایشون به عنوان یه کارفرما نگاه کن، همین و بس.
میدونم تجارب قبلیت ممکنه نگرانت کنه، اما این مقدار نگرانی لازم نیست!!!
فقط سنگین و جدی همون طوری که قبلا بودی رفتار کن.
با رفتار درست شما امکان اینکه برات مشکل ایجاد کنه خیلی کمه!!
برای آرامش خودت هم شده، دیگه روی ایشون زوم نکن!!!!!!
عزیزم در مورد لباس پوشیدن و نحوه ارایشتم سعی کن جوری باشه که هیچ فکر مریضی رو تو ذهن کارفرمات نیاره. البته می دونم خودت رعایت می کنی. ولی خوب ما خانم ها گاها نمی دونیم چه چیزهایی برای اینجور اقایون کارفرما می تونه تحریک کننده باشه.
من اصلا دنبال تقطه ضعف تو ایشون نبودم.گفتم که خیلی اتفاقی متوجه این موضوع شدم.چون گاهی از سیستم کامپیوتری مشترک استفاده می کنیم و خوب اتفاقی دیدم که دنبال همچین عکسایی توی نت بوده.
رفتارش با من محترمانه است همونطور که من باهاش با احترام برخورد میکنم اما دلم میخواد این رفتار محترمانه همینطور ادامه پیدا کنه .
درسته واقعا من یکی که نمیدونم چی ممکنه بقول شما تحریک کننده باشه اما الان خیلی رعایت میکنم مثلا قبلا موهامو رنگ میکردم اما الان اصلا اینکارو نمیکنم،به دوستام گفتم تو ساعت کاریم زیاد تلفن و اس ام اس بازی نداشته باشیم چون محل کار قبلیم با دوستم اس ام اس بازی زیاد داشتم اونا فکر کرده بودن دوست پسر دارم.
لباسام سنگین و پوشیده است و ارایشم خیلی خیلی معمولیه.
اصلا فكر نميكنم به شما ربط داشته باشه بهار جون
ايشون چون متاهلن و از همسرشون دورن اينكارو ميكنن
شايد ياد روابطشون با همسرشون ميفتن.
البته شما همچنان رعايت كني بهتره
بهار شما از کجا مطمئن هستی همون آقای کارفرما دنبال این تصاویر بوده؟
شاید همون طور که شما هم از اون سیستم استفاده کردی شخص دیگری هم از اون سیستم استفاده کرده باشه و این کار رو کرده باشه ....
به نظر من درسته باید محتاط باشی ولی دید منفی به اون آقا نداشته باش چون ممکنه واقعا کار اون نبوده باشه
بعد هم اینکه !
بهار منم فکر می کنم ممکن هست کسی که همچین سرچی کرده
حالا ذهن کثیفی هم نداشته باشه و ادم معمولی باشه مریض نباشه
و از روی کنجکاوی و سرگرمی همچین سرچی کرده باشه .
من در مورد غلط بودن این کار کاملا با بقیه هم عقیده هستم
ولی در مورد اینکه بگیم هرکی این سرچ رو کرده مریض هست یا حریص هست یا چشم بد به خانم های دیگه داره ...
موافق نیستم
چون محیط اینترنت طوری هست که ممکنه مثلا ادم ی سرچ خیلی عادی کنه ولی ی عکس خیلی بد براش باز شه
البته اگر فیلتر شکن باشه ..و
همون لحظه از رو کنجکاوی و اشتباه بره رو اون عکس کلیک کنه
و وارد اون سایت شه.
بعد نمیشه به این ادم گفت مریض!
ممکنه برای هرکسی پیش بیاد دیگه.