سلام
خوبی دستم؟
میشه بگی مشکلت با اسم دوم یا مستعارت دقیقا چیه؟ من متوجه نشدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خوبی دستم؟
میشه بگی مشکلت با اسم دوم یا مستعارت دقیقا چیه؟ من متوجه نشدم.
سلام
الماس این مشکلی که داری حل شده است و خودت داری الکی برای خودت مشکل درست می کنی.
شما اسم شناسنامه ایت رو دوست نداری و از اون اسم خوشت نمی اد و دلیل منطقی هم داری چون هم می گی معنی خوبی نداره و هم تلفظ قشنگی نداره و طولانی هم هست...
در نتیجه ی اسم مستعار دوم برای خودت انتخاب کردی که بقیه هم با اون اسم شما رو می شناسن و اون اسم جا افتاده برای همه.
اگر کسی از شما اسمتون رو پرسید خوب اسم جدیدتون رو می گید و لزومی هم نداره توضیح دیگه ای بدید.
ولی اگر هم می خواین توضیح بدید می تونید بگید اسم تون تو شناسنامه چیز دیگه ای هست ولی همه با این اسم شما رو می شناسن
تو زمان ارائه هم می تونید اسم جدید تون رو بنوسید ،اصلا اون اسمی که دوست ندارید نگید هیج جا !
این به معنی فرار از هویت و شخصیت تون نیست
اگر واقعا اسم شما اسم خوبی نیست این کاری که میکنید درسته.
دیگران هم هیچ فکر بدی نمی کنند چون کاملا کار شما طبیعیه.
عزیزم من از جمله کسانی بودم که از اسمم متنفر بودم و همیشه هم احساسات شما رو داشتم. ترسناک ترین بخش هر رابطه برای من پرسیدن اسمم بود که داغ می کردم. هر چقدر هم که دیگران بگن که مهم نیست ولی برای دختر ها مهمه . اسم خواهرم سارا بود و اسم من یه اسم مزخرف عربی که حالمو بد می کرد. حتی یکی از فامیل های نزدیک من اسم دختر عقب افتادش هم نام من بود که من تو بچگی خیلی خجالت می کشیدم از این موضوع. من یه روز تصمیم گرفتم که دیگه با چیزهای بد زندگی نکنم . تصمیم گرفتم که اسممو عوض کنم. خدا رو شاهد می گیرم که خدا چنان کارهامو ردیف کرد که کل دوندگی من برای این قضیه نصف روز بود! میدونی هنوز هم بعضی از اطرافیان با اسم قبلیم صدام می کنن ولی دیگه مثل قبل برام عذاب آور نیست. چون خانواده شوهرم و محل کارم و کلا هر جایی که تو اجتماع میرم با اسم جدید میشناسنم و به جرأت می گم که اعتماد به نفسم زیاد شده. اسم جدیدم که خودم انتخاب کردم حس می کنم یه جورایی برای من نیست ولی کاملا معتقدم که کار درستی کردم. حداقل اعتماد به نفسم زیادتر از قبل شده. بهت این اطمینان رو می دم که حالت بهتر میشه بعد از اینکه شناسنامتو عوض کردی. اصلا نترس.