سلام خانم نازنین محترم برنامه ریزی کنید پدر به پارک استخر ورزش بدنسا زی سینما کنسرت موسیقی تتاتر برود برای روحیه پدر خوب است
پدر مسافرت خیلی خوب است کارهای هنری برای پدر خیلی خوب است کوه رفتن برای پدر خیلی خوب است
موفق و پیرو ز باشید:72::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خانم نازنین محترم برنامه ریزی کنید پدر به پارک استخر ورزش بدنسا زی سینما کنسرت موسیقی تتاتر برود برای روحیه پدر خوب است
پدر مسافرت خیلی خوب است کارهای هنری برای پدر خیلی خوب است کوه رفتن برای پدر خیلی خوب است
موفق و پیرو ز باشید:72::72::72::72:
نازنین جونم
اولش یه چیزی بگم خیلی ماهی که انقدر به فکر پدرت هستی امیدوارم همیشه این عشق و علاقه جریان داشته باشه.
خیلی خوشال شدم از اینکه برنامه ریزی کردی فقط پاش وایسیا !
میدونی پدر منم همین طوری بودن کلی طول کشید تا راضی شون کردم که صبحا با هم بریم پارک بدوییم و پیاده روی کنیم الان دیگه من تنبل شدم و بابام خودش تنها میره و کلی دوست پیدا کرده.
یه چیزی یادم امد گفتم بگم معمولا برا بازنشسته ها یه تسهیلاتی قرار میدن مثلا یه سری کارت های رفاه که خیلی خوبن و می تونی از باشگاها و سازمانای رفاهی و فرهنگی استفاده کنی حتی خودتم میتونی از اونا استفاده کنی
کلا خواستم بگم موقتیه و زودی تموم میشه به خصوص اینکه شما در کنار پدرتون هستید این خودش به ایشون ارامش میده.
موفق باشی گلم
سلام نازنین جان
بازنشستگی هم یک فاز جدید از زندگیه و پدر شما هم مثل همه آدمها که وقتی میخوان چیز جدیدی رو تجربه کنن دچار ترس شدن...
بعد از مدتی کنار میان ب این موضوع ولی شما هم تنها نذارینش
کارهایی رو که دوست داشته انجام بده ولی به علت مشغله کاری نتونسته در اولویت قرار بدین...
موفق باشی
سلام مریم جان
درسته بازنشستگی فاز جدیدی هست و برای همه هم هست ولی در مورد پدر من قبل از جریان بازنشستگیش هم من متوجه شده بودم یکمی روحیش تغییر کرده
حتی دیگران هم به ما گفته بودند که اخلاقش عوض شده و انگار افسرده شده.
و مثل سابق نیست.
ولی الان این موضوع بازنشستگی تشدید کرده افسردگیش رو.
مریم وبابل لنگ دراز
آره عزیزم خدمات رفاهی زیادی بهشون می دن ،حتما باید هولش بدم استفاده کنه.
مرسی عزیز دلم :46:
آقای ابراهیمی از شما هم خیلی ممنونم .:72:
اتفاقا استخر برای بیماریش هم خیلی خوبه.
پریماه جون اصلا نمی دونم چه برخوردی با پدرم داشته باشم ،وقتی به کسی می گیم که بازنشسته شده و اون شخص به پدرم زنگ می زنه و می گه مبارکه بازنشستگیت!!!!
عصبانی می شه
می گه چرا گفتید
من نمی دونم چرا عصبی میشه!می گه چرا گفتید
دیروز عمه ام زنگ زد گفت که مبارکه
یهو عصبی شد گفت هیچی مشخص نیست کی گفته و
بعدهم قطع کرد به مامانم گفت چرا رفتید همه جا گفتید من بازنشسته شدم
من و مامانم موندیم چی بگیم بهش !!!!
پریماه منم خیلی دوست دارم ببینمت اگر بشه عالی میشه من 12 تا 15 یزد هستم :46:
حالا شایدم شد
:46:
نازنین جون من به پیام خصوصی دسترسی ندارم اگه میتونی توی پیام خصوصی ایمیلتو بهم بده گلم ممنون