ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
خب میل بزنید اگه ممکنه
خب پس چه جوری بفهمیم که این آقا پسر چند مرده حلاجه؟ خب فکر میکنم اینم 1 راهشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
خب میل بزنید اگه ممکنه
خب پس چه جوری بفهمیم که این آقا پسر چند مرده حلاجه؟ خب فکر میکنم اینم 1 راهشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
با این روش ؟ 700 میلیون پول نقد باید داشته باشه ؟ یا اون که 1500 زده ! یعنی 1 میلیارد و نیم باید نقد داشته باشه ؟ چیزی حدود 1 میلیون و 300 هزار دلار !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_v
چجوری حساب کردید ، یه ازدواج اینقدر ارزش داره ؟ ( ازدواجی که ارزش اون با پول سنجیده بشه البته )
امیدوارم ناراحت نشید ، ولی به نظرم اصلا برای ازدواج آماده نیستید ، معیار های غلطی دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
خواهر خوبم ، ابتدا عرض کنم که تبادل ایمیل در سایت همدردی ممنوع هست و من هم به این قانون احترام می گذارم
( نیازی هم واقعا به این کار نیست):72:
داوود حرف خوبی زد. معیار های ازدواج موفق ، غیر از تقبل مهریه بالا توسط اقای داماد هست
یه مرد منطقی و مسئول هیچ وقت نمیاد مهریه ای خارج از حد و غیر معقول را قبول کند که نمی تواند پرداخت کند
امید وارم با مشورت با پدر و مادر و خانواده و خود داماد تصمیم درستی با توجه به فرهنگ دو خانواده بگیرید
خب دوستان کسی نظری نداره ؟خب من چه کنم
حالا دیروز پشت تلفن این مهریه رو به خاستگارم گفتم حالا برام اساسی دعا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mah_v
دوست عزیز چرا سعی داری خواستگارت با 700سکه موافق باشه که برات دعا کنیم.
من برات دعامیکنم با مهریه معقول منسفانه بری سر زندگیت .
کلاس ملاسو بیخیال .:311:
ماکه طعم زندگی رو چشیدیم طعم جدایی روهم چشیدیم .سکه چیه آبجی بهش بسنده میکنی .زندگی خوب وشیرین انقدر پستی بلندی داره که نگو.
به قول آقا داود بین 100و200و300 یکیشو انتخاب کن.برو سر زندگیت انشاا.. زندگی خوبی داشته باشی.
سلام
انشاء الله خوشبخت بشی:323::72::72::72::72::72:
مجلس تصویب کرد فقط 110 تا سکه ضمانت اجرایی داره، 700 تا و بالاتر فرقی نداره با 110 تا
عزیزم منم برام مهم نیست اصلا اهل کلاس اینام نیستم ولی خانوادم به خاطره خاهرم که 1000 بوده میگم منم 1000 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط کبوتر
خیلی خیلی دعا کن فردا به توافق با آرامش برسیم
با سلام،
بحث های پیش آمده در این تاپیک به انجمن آزاد منتقل شدند.
ضمن اینکه انجمن های طرح مشکلات فردی جای مناسبی برای بحث های مربوط به مسائل اجتماعی نیستند، از دوستان تقاضا می کنیم تاپیک های مراجعین رو با این گونه بحث ها منحرف نکنند.
با تشکر.
mah عزیز
مهریه به هیچ وجه نمیتونه باعث خوشبختی شما بشه.متاسفانه تو اکثر مواقع برای نجات خودت مجبوری همه شو ببخشی. اگر شناخت کافی ازش به دست آوردین و به این نتیجه رسیدین که باهاش خوشبخت میشین یک مقدار معقول که عرف هست رو انتخاب کنین و روی موضعتون پافشاری کنید. شما باید خانوادتون رو قانع کنید که درست و منطقی نیست که چون مهریه خواهرتون 1000 تاهست مال شما هم حتما باید 1000 باشه.