[font=Tahomسلام نوشين جان
من تازه عضو تالار شدم.بعد از خوندن شرح مشكلت يه سوال برام پيش اومد شوهرتون كلا با بچه دار شدن مخالفن؟ يا موضوع را به زمان ديگه اي موكول كردن؟[size=xx-small]
نمایش نسخه قابل چاپ
[font=Tahomسلام نوشين جان
من تازه عضو تالار شدم.بعد از خوندن شرح مشكلت يه سوال برام پيش اومد شوهرتون كلا با بچه دار شدن مخالفن؟ يا موضوع را به زمان ديگه اي موكول كردن؟[size=xx-small]
کلا بخاطر یه سری مشکلات که توی هرزندگی هست فعلا نمیخواست بچه دار بشیم و میگفت در یک زمان مناسب ولی بعضی وقتها هم میگفت بچه به درد نمیخوره جز دردسر چیزی نیست من آخر سر نفهمیدم که واقعا میخواد یانه، ولی من بخاطر سنم تصمیم به اینکار گرفتم. چون اصلا درک نمیکنه که زنها تا یه سنی میتونن بچه دار بشن. آخه چرا مردا اینطوری هستن؟؟
ميشه بگين چند سالي هست كه ازدواج كردين؟ و دلايل شوهرتون براي بچه دار نشدن چيه؟
ما چهارسال و نیم هست که ازدواج کردیم. بیشتر بخاطر اختلاف نظرهایی که داریم فکر میکنم بچه نمیخواد. ولی قبل از این بهش گفتم بیا بچه دار بشیم همیشه میگه به موقع اش من نمیدونم موقع اش کی هستش. بعد گفتم اگه از من بچه نمیخوائی ولی بچه دوست داری من حرفی ندارم ازت جدا میشم ، گفت من اگه بچه بخوام فقط با تو میخوام ولی الان نه. ولی درک نمیکنه که من میخوام یه مادر جوان باشم نه یک مادر مسن.:316:
اينكه شما تصميم گرفتين (هر چند به تنهايي) كه بچه دار بشين نشون ميده كه واقعا به كاري كه كردين ايمان دارين و پاي مسئوليت و عواقبش وايسادين. اولين مسئوليتي كه اون كوچولو براي شما آورده اينه كه آرامش خودتو حفظ كني و يه مادر سالم هم از نظر جسمي و هم از نظر روحي باشي.بعد از اين كار با حفظ خونسردي و در كمال آرامش موضوع را دوباره با همسرت مطرح كن و به نظر من بهتره وانمود كني كه خودتم تا چند روز پيش بي اطلاع بودي حتي اگه ايشون عصباني شدن بايد خونسرديتو كاملا حفظ كني و بگي بالاخره يه روز وقتش ميشد چه بهتر كه خود خدا هم براي تصميم گيري كمكمون كرده.موفق باشين.:323:
من از صبح حالم خیلی بده ، خیلی استرس دارم. فکر میکنم بهتره برم بچه رو از بین ببرم. از مشاورای محترم میخوان که منو راهنمایی کنن. اگه شوهرم از این قضیه ناراحت بشه چیکار کنم؟؟ چه اشتباهی کردم:302:
خواهشا یکی از آقایون به من بگه اگه زنی اینکارو با شوهرش بکنه مردا چیکار میکنن؟؟
نوشین گرامی شما هنوز قضیه رومطرح نکرده زود دارین قضاوت میکنین.اگر به ایشون گفتین و واقعا ناراحت شدندبعد بیاین از این حرفهای ناامیدکننده بزنید.:324:
عزیزم شوهر شما که نگفتن اصلا بچه نمیخوان که!!! گفتن به موقعش و همچنین گفتن که اگرهم بچه بخوام فقطو فقط از تو میخوام.اینها نکات مثبتی هستند برای شما .چرا دقت نمی کنید؟؟:305:
اگرهم چنانچه گفتید و ایشون اولش مخالفت کردند باز هم نگران نباشید مطمئن باشید که راههای زیادی برای جلب رضایت ایشون وجودداره و موارد اینچنینی مثل شما زیادبوده و هست و ختم بخیر هم شده پس درقدم اول این استرس و نگرانی بی مورد رو بزار کنارعزیزم و ازاینکه این سعادت شامل حال شما شده و میخوای مادر بشی خوشحال باش و سعی کن از الان قوی باشی و کم نیاری تا بتونی فردا از عهده ی تربیت صحیح فرزندت بربیای.
مادر شدن و چگونه یه مادر خوب بودن و مادری کردن برای فرزند کم هنری نیست.
درضمن آقا یا خانم khoshkhabar توی پستشون حرفهای بسیارخوبی زدند حتما به اونها عمل کنید وحتمامنتظرمشاورویاکارشناس ان سایت نباشید که بیان و نظربدن. چه بسا نظراتی که همین اعضای عادی میدن که بسیارمفید بوده و مشکلی رو حل کرده پس نظرات اعضای عادی روهم جدی بگیرید...
:72:
ممنون بهار جان یعنی شما دیدید کسی رو مثل من که این کاررو کرده؟ من فکر میکنم فقط من این خطا رو کردم. خیلی ناراحتم:302:
بله عزیزم دیدم شبیه شما .اون هم اولش همچین فکری رو میکرد ولی بعد فهمید که اشتباه کرده و هیچ ناراحتی هم نداشته بلکه هردو کاملا شاد و خوشحال بودند.
پس اصلا نگران نباش خواهر گلم و همون حرفهایی رو به شوهرت بزنی که khoshkhabar عزیز گفتن.
موفق باشی عزیزدلم:72: