RE: به شدت به کمکتون نیاز دارم .
دوستان ممنون میشم یک بار دیگه با راهنماییهاتون بهم کمک کنید.
حقیقتا من میخام پنج شنبه به این خانم بگم که من شاید تا یکی دو سال دیگه امکان ازدواج را نداشته باشم یعنی از جانب خودم میگم که تو همه شرایطت خوبه ولی من آمادگی سرپرستی یک خانواده را ندارم ( که اونم ناراحت نشه ) و بعد میگم چون اگه با هم در ارتباط باشیم ممکنه خیلی وابسته بشیم و آسیب ببینیم پس بهتره ارتباطمونم کمتر بشه .
به نظرتون این نوع گفتن مناسبه ؟
و اگه اون ناراحت بشه که قطعا میشه من چی کار کنم و چی بهش بگم ؟
با تشکر
فقط بگو ادامه رابطه باعث وابستگی و آسیب عاطفیمون می شه.بعد هم رابطه رو قطع کن.
گاهی لازمه به استقبال درد بریم تا در آینده مجبور نباشیم درد بیشتری تحمل کنیم.
میبخشید کمی دیر شد ولی فکر کنم این عنوان خوبه :
قطع ارتباط به علت عدم ازدواج ؟
دوستان کسی دیگه نمیتونه به من کمک و راهنمایی برسونه ؟ پنج شنبه میخام برم باهاش صحبت کنم . اون روحیه لطیفی داره اگه حرف از عدم ازدواج و قطع ارتباط بزنم و بخوره تو ذوقش چی کار کنم ؟ جدا عکس اعملم چی باید باشه ؟
RE: قطع ارتباط به علت عدم ازدواج؟ (به شدت به کمکتون نیاز دارم)
دوستان من تو این مدت از راهنماییهاتون استفاده کردم اما بازم به کمکتون احنیاج دارم .
دیروز با این خانم قرار داشتم و با هم رفتیم بیرون تا حرف هام رو بهش بزنم .
نمیخواستم مستقیما بهش بگم ، به خاطر همین گفتم من تا دو سه سال شرایط ازدواج را ندارم و اگه تو این مدت با هم باشیم چون خیلی وابسته میشیم و بعد ضربه میخوریم بهتره که یه مقدار ارتباطمون کمتر بشه تا وابسته نشیم .
ولی همین حرفام باعث شد که اون خانم ازم بپرسه که چه طور به این نتایج رسیدم و آیا من به عنوان یه پسر از انتخابم پشیمون شدم یا نه .
یه مقدار ازم ناراحت شد و منم به خاطر اینکه ناراحت نشه گفتم که هنوز اتفاقی نیوفتاده فقط الان من شرایط ازدواج را ندارم .
اونم توی حرف هاش گفت که اگه بدونم تو هدفت ازدواج نیست و میخای همین جوری با هم دوست باشیم اصلا باهات نمیمونم .
بعد به عنوان سوال آخر ازم پرسید : آیا من اون خانم را صد در صد برای ازدواج انتخاب کردم یا نه ؟ منم در جواب گفتم اصلا الان نمیتونم بگم آره یا نه چون کامل نشناختمت .
خلاصه واقعا نمیدونم چی کار کنم بد جوری گیر کردم .
ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنید .
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m-123
یه مقدار ازم ناراحت شد و منم به خاطر اینکه ناراحت نشه گفتم که هنوز اتفاقی نیوفتاده فقط الان من شرایط ازدواج را ندارم .
دوست عزیز:72:
چرا اینقدر لقمه را می پیچی؟!؟!(اگر واقعاً تصمیم به جدایی داری؟!)
مرد و مردونه بگو الان شرایط ازدواج ندارم و نه به شما و نه به هیچکس دیگه فعلاً
فکر نمی کنم. امیدوارم شرایطم مناسب بشه تا بتونم در آینده تصمیم جدی بگیرم.
پس این رابطه از نظر من تموم شده است.
امیدوارم خوشبخت بشید.:72:
قرار نیست موضوع رو کشش بدی و چند جلسه خداحافظی بذاری (مگر اینکه هنوز تکلیفتون با خودتون مشخص نباشه؟!؟)
مطمئن باشید آسیبی که این خانم حالا می بینه صدها بار کمتر از زمانیکه بعد از یک سال یا دوسال دیگه بخواهید بذاریدش کنار و یا
با شما وارد رابطه ای بشه که شما در اون خوشحال نیستید.؟!
موفق باشی.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m-123
چرا اینقدر لقمه را می پیچی؟!؟!(اگر واقعاً تصمیم به جدایی داری؟!)
مرد و مردونه بگو الان شرایط ازدواج ندارم و نه به شما و نه به هیچکس دیگه فعلاً
فکر نمی کنم. امیدوارم شرایطم مناسب بشه تا بتونم در آینده تصمیم جدی بگیرم.
پس این رابطه از نظر من تموم شده است.
امیدوارم خوشبخت بشید.:72:
قرار نیست موضوع رو کشش بدی و چند جلسه خداحافظی بذاری (مگر اینکه هنوز تکلیفتون با خودتون مشخص نباشه؟!؟)
مطمئن باشید آسیبی که این خانم حالا می بینه صدها بار کمتر از زمانیکه بعد از یک سال یا دوسال دیگه بخواهید بذاریدش کنار و یا
با شما وارد رابطه ای بشه که شما در اون خوشحال نیستید.؟!
موفق باشی.:72:
مرسی از راهنماییتون
ولی مشکل من اینجاست که من بهش خیلی واضح گفتم که واقعا الان اصلا شرایط ازدواج را ندارم و شاید تا دو سه سال آینده هم نتونم این شرایط را فراهم کنم .
ولی اون گفتش که تو الان این شرایط رو نداری ولی اگه تلاش کنی میتونی بدست بیاری . بعد ازم پرسید که آیا میخای تلاش کنی این شرایط و بدست بیاری یا نمیخای . ؟ منم در جواب گفتم ایجاد این شرایط دو سه سال زمان میخاد .
حالا سوالم اینه وقتی من واضح بهش گفتم که الان شرایط ازدواج را ندارم اون خودش نباید متوجه بشه که منظوره من قطع رابطه هست ؟
واقعا نمیدونم چه جوری برم رک بهش بگم که میخام این رابطه قطع بشه ؟ به خدا فقط از این میترسم که اون دختر چه فکری میخاد در رابطه با من بکنه و چه ضربه ایی بهش ممکنه بخوره .
آقای m-123 عزیز
اینطور که معلومه این خانم نسبت به شما وابستگی عاطفی پیدا کردن . شما گفتین که دختر پاکی هستن و قبلا با کسی ارتباط نداشتن، به نظر من این خانم احساساتی هستن و از اونجایی که شما اولین مردی هستین که باهاتون وارد رابطه شدن از نظر عاطفی خیلی درگیر شدن. این توقع که میخوان باهاش تماس برقرار کنین و شب بخیر و صبح بخیر بگین هم احتمالا علتش اینه.
برادر عزیز اگر تصمیم قطعی برای قطع رابطه دارین بهتره ایشونو در وضعیت معلق قرار ندید مرگ یک بار ، شیونم یه بار. لازم هم نیست حتما همدیگه رو ببینین و مراسم خداحافظی راه بندازین .تلفنی ، اس ام اسی یا با یه نامه از طریق ایمیل هم میتونین حرفاتونو بزنین و ارتباطو تموم کنین. مطمئن باشین اگه اینجوری کشش بدین هر دوتون بیشتر اذیت میشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parvane123
آقای m-123 عزیز
اینطور که معلومه این خانم نسبت به شما وابستگی عاطفی پیدا کردن . شما گفتین که دختر پاکی هستن و قبلا با کسی ارتباط نداشتن، به نظر من این خانم احساساتی هستن و از اونجایی که شما اولین مردی هستین که باهاتون وارد رابطه شدن از نظر عاطفی خیلی درگیر شدن. این توقع که میخوان باهاش تماس برقرار کنین و شب بخیر و صبح بخیر بگین هم احتمالا علتش اینه.
برادر عزیز اگر تصمیم قطعی برای قطع رابطه دارین بهتره ایشونو در وضعیت معلق قرار ندید مرگ یک بار ، شیونم یه بار. لازم هم نیست حتما همدیگه رو ببینین و مراسم خداحافظی راه بندازین .تلفنی ، اس ام اسی یا با یه نامه از طریق ایمیل هم میتونین حرفاتونو بزنین و ارتباطو تموم کنین. مطمئن باشین اگه اینجوری کشش بدین هر دوتون بیشتر اذیت میشین.
دقیقا همین طوره .
بخدا دارم دیوونه میشم . امروز بعد از ظهر بهش زنگ زدم و نیم ساعتی با هم حرف زدیم . میدونم که اون منو دوست داره و خب منم دوستش دارم ولی هر جوری حساب میکنم با این حال که دختر خوبیه ولی میدونم که نمیتونم باهاش ازدواج کنم .
از نظر مالی با خانواده ما در تظاد هستند و از نظر فرهنگی هم به هم نمیخوریم . به خاطر همین میدونم اگه ازدواج کنیم به مشکل میخوریم .
باور کنید بدجوری گیج شدم .
امروز به خودم گفتم بعد از عید باهاش کات کنم تا حداقل سال نو اش خراب نشه از یه طرف هم میگم تو همین چند روزه برم باهاش کات کنم . باور کنید من خودم چون تا حالا با کسی نبودم اصلا نمیتونم ببینم دلش میشکنه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m-123
بخدا دارم دیوونه میشم .
امروز بعد از ظهر بهش زنگ زدم
و نیم ساعتی با هم حرف زدیم .
میدونم که اون منو دوست داره و خب منم دوستش دارم ولی هر جوری حساب میکنم با این حال که دختر خوبیه ولی میدونم که نمیتونم باهاش ازدواج کنم .
از نظر مالی با خانواده ما در تظاد هستند و از نظر فرهنگی هم به هم نمیخوریم . به خاطر همین میدونم اگه ازدواج کنیم به مشکل میخوریم .
باور کنید بدجوری گیج شدم .
امروز به خودم گفتم بعد از عید باهاش کات کنم تا حداقل سال نو اش خراب نشه از یه طرف هم میگم تو همین چند روزه برم باهاش کات کنم . باور کنید من خودم چون تا حالا با کسی نبودم اصلا نمیتونم ببینم دلش میشکنه .
شما با نیت ازدواج جلو رفتید و گفتید که این دختر اهل دوست پسر نیست و نیتش ازدواج است مصمئن باشید خیلی از لحاظ احساسی به شما وابسته شده
ولی نمی دونه که شما تصمیم برای ازدواج ندارید. خیلی آسیب از این اعتمادش به شما می بینه.
لطفاً منو ببخشید که میخوام تند صحبت کنم
شما خیلی خیلی ................ کار بدی کردید که امروز تماس گرفتید
و نیم ساعت صحبت کردید. شما که نمی خواین با ایشون ازدواج کنید
به چه حقی به خودتون اجازه میدید روز به روز با دیداراتون و تماساتون
این دختر رو به خودتون وابسته و دلبسته کنید.
لطفاً بخودتون بیاید نگاهی به وجدان و کار غیر اخلاقی بکنید که با روح و روان و احساس این دختر می کنید.
اگر واقعاً قصد ازدواج ندارید خییلی کار نادرستی هست که موضو ع رو دارید مرتب کش
می دید تا ایام عید تمام بش؟!؟ این حرفا چیه؟؟؟؟؟ این توجیه های غیر منطقی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:
مرد و مردونه این رابطه بی سرو ته ای که شروع کردید با یک اس ام اس یا ایمیل تموم کنید
وگرنه مطمئن باشین در وابستگی احساسی ایشون شما مقصرید هرروز که تاخیر کنید و بعد ازدواجی در
کارنباشه شما سهم بزرگی دارید و وجداناً مسئولید و گناهکار؟! :324:
اگر ایشون هم تماس گرفت هیچ پاسخی ندید.(اگر واقعآً قصدتون ازدواج نیست.)
موفق باشید.:72:
هر چی بیشتر قضیه رو کش بدین ایشون هم بیشتر صدمه می خورن . چه بسا الان هزار تا فکر و خیالم بکنن ...
بنظر من تا این خانوم بیشتر از این درگیر نشده رک و روراست مسئله رو بگین و خلاص ... الان دلش بشکنه بهتر از اینه که بعدا بیشتر صدمه بخوره ...