سلام دوست عزيز
خوش آمدي
فكر كنم بد نباشه اين تاپيك رو بخوني.مربوط به انجمن لينكي هست يعني پر از لينك در مورد مشكل شما .كليك كنيد:
مديريت مالي خانواده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزيز
خوش آمدي
فكر كنم بد نباشه اين تاپيك رو بخوني.مربوط به انجمن لينكي هست يعني پر از لينك در مورد مشكل شما .كليك كنيد:
مديريت مالي خانواده
سلام طناز جون
ابراز علاقه و محبت و ويژگي خساست دو مقوله جداست كه به نظر من ربطي بهم نداره. اتفاقا بعضي از افراد خسيس حاضرن براي طرف جانشون را با كمال ميل بدهند اما ذره اي از ثروتشون كم نشه.
متاسفانه اصلاح ويژگي خسيس بودن كمي سخته. چون فرد خسيس براي توجيه اين ويژگي خودش كلي استدلال منطقي براي شما رديف مي كند و معمولا هميشه اين افراد به جاي اينكه ويژگي بد خود را قبول كنند، اين خصيصه را به حساب مقتصد بودن مي گذارند و اينكه فرد قانعي در زندگي هستند.
اما تمام مواردي را كه عرض كردم دليل بر اين نيست كه شما خودت رو از حق طبيعي خودت در زندگي مشترك محروم كنيد. زن و شوهر كه با هم تعارف ندارند وقتي كه ايشان به شما تعارف مي كنند شما كه نبايد مثل ايشان وانمود به تعارف بكنيد اگر واقعا نياز به آن كالا داريد به شوهرتون بگيد كه بله، اگه برام تهيه كني خيلي هم ممنون ميشم. من فقط همين را مي دانم كه اگر شما از همين الان در برابر هر تعارف ايشون سكوت كنيد و اعلام بي نيازي بكنيد بعدها در آينده ايشان همين تعارف را هم به شما نخواهند كرد.
من در اين زمينه تجربه اي ندارم و اميدوارم كه ساير دوستان به شما راهنمايي مفيدتري ارائه دهند.
مرسی از همتون که به من کمک کردین:46:
اما من به کمک بیشتری نیاز دارم . چرا هیچ کس کمکم نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟:302:
دوستا بیاین کمک دیگههههههه :72:
صنم جان ، گاهی اوقات که همسرم تعارف میکنه و من میگم بله لازم دارم ، میگه حتما میگیرم اما بمونه برای بعد !!!!!!!
که بعدا هم معمولا وجود نداره . البته من متوجه هستم که وضعیت مالی همسرم فعلا پستی و بلندی داره اما حرف من همون عادت کردن به این کاره .
راه کار عملی میخوام که دلش بزرگ بشه برای پول خرج کردن و اینقدر نگه باید برنامه ریزی کنیم !!!!!
کمکککککککککککککک
چرا کسی کمک نمیکنهههههههههههههههههههه :316::302:
طناز جون يه سوال دارم: آيا ايشون در همه موارد خسيس هستند يا نه؟ معمولا درجه خسيسي افراد با هم فرق مي كنه:
يكي هست كه در كل خسيسه يعني جونش در مياد كه بخواد حتي واسه خودش هم خرج كنه،:311:
يكي هست كه مثلا براي خوراكش خسيسه و مثلا در اين امر خسيسي به خرج ميده تا بتونه بهتر و شيكتر لباس بپوشه و يا به عبارتي اگه يه جا خسيسي مي كنه اما عوضش جاي ديگه جبران مي كنه و حسابي ولخرج ميشه.
يا يكي ديگه اتفاقا بر عكس واسه خورد و خوراك خانواده خيلي خرج مي كنه اما به پوشاك، به تعويض مبلمان منزل و .......... بي اهيته .
و ..................................................
و سوال ديگه اي هم دارم : آيا تا بحال از اين رفتار ايشون انتقاد كرديد؟ ايشون چه واكنش نسبت به انتقاد شما داشتند؟
فکر کنم 80% همیشه اینطوریه !!!! البته با قطعیت نمیتونم بگم که تو ذاتش خسیسیه . چون مثلا برای وسایلی که برای آشپزخونه لازمه میریم خرید ، من هرچی بردارم حرفی نمیزنه و خرید میکنیم اما تا من نگم میوه بخر ، نمیخره . یعنی ممکنه یه ماه خونه میوه نداشته باشیم و منم چیزی نگم ، اونم چیزی نمیگیره تا من بگم .
یکی دو بار که بهش انتقاد کردم و رک بهش گفتم خسیسی ، بهم گفت صبر کن وضع مالیم خوب بشه اون وقت میبینی.
اما من بهش میگم ، مثلا چیز هزار تومنی نیاز به وضع مالی خوب نداره اما اون همش میگه صبر کن .
احساس میکنم خیلی بد عادت شده .من از حقوق خودم بیشتر برای خودم خرج میکنم . چون حقوق دارم پولی بهم نمیده .
البته اگه ازش درخواست کنم پول خیلی کمی میده و میگه ببخشید فعلا همینو بگیر تا بعد !!!!!!!!!
بی صبرانه منتظر راهنمایی های کاربردی شما هستم
عزیزم این مساله رو باید به مرور حلش کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط طناز جون
امیدوارم این قسمت رو که پررنگ کردم هیچوقت به همسرت مستقیم یا غیر مستقیم نگفتی باشی.
کارهایی که اگر انجام بدی بعد از 2 سال همسرت بهتر میشه:
1- سعی کن هر وقت چیزی واقعا نیاز داری با قاطعیت (اما با مهربانی و لطافت زنانه) از همسرت بخواهی که برات بخره.
2- به شوهرت نشون بده که اگر چیزی لازم نداشته باشی و یا زیاد ضروری نباشه برای تهیه اش صبر می کنی و بهش در این مورد اعتماد داری.
3- اگر چیزی رو لارم داری به همسرت نشون بده که سعی می کنی به خاطر زندگیتون با قیمت پایین تری تهیه می کنی.
4- از هر چیز کوچکی که برات میخره تشکر کن و احساس خوبت رو از توجه همسرت نشون بده (یعنی نشون بده که به خاطر خریدی که همسرت برات کرده قدردانش هستی)
5- تا اونجا که می تونی با خودش خرید برو تا قیمت اجناس دستش بیاد و براش عادی بشه.(اینکار اولش سخته ولی اگر تحمل کنی نتایج خوبی داره)
سلام دوست خوبم
من دوتا احساس دارم:
1-یک سورپرایز بزرگ داره برای زندگیتون جور می کنه(خونه،ماشین خاصی و...) وبرای همین دست به عصا خرج می کنه،اونم خودت باید بفهمی یعنی اهل غافلگیر کردن و... بقیه مثلا با پیشرفت مالی یا غیره هست یا نه . هیچوقت از این حرفا می زنه مثلا فلانی چی خریده و...
2-خسیسه واقعا دلش نمی یاد خرج کنه،
حالا یک سوال وقتی ازدواج می کزدینم شما شاغل بودی و روی پول شما حساب می کرد یا نه؟
اگه الان بگی مثلا از کار کردن خسته شدم و...دیگه نمی خوام کار کنم چه واکنشی نشون میده یعنی خودشو در قبال نیاز مالی شما مسئول نمی دونه و توقع داره خودتون از حقوقتون لباس و لوازم وغیره برای خودتون بخرین.....
به نظرم با این بحث امتحانش کنید بد نباشه مثلا بگید از کار بیرون خسته شدم می خوام چند وقت استراحت کنم. شما یک زنید و وظیفه تامین نیاز مالی خونواده رو ندارید هیچوقت اینو فراموش نکنید. در ضمن طبق قانون ودین ما مرد باید نیاز های مالی زن رو در شان او تامین کنه. همون شانی که در خانه پدری داشته ونه در حد توان مالی خودش مگر با رضایت وتوافق اون.
اصلا اگه شما ماهی یک میلیاردم حقوق بگیری وظیفه شوهرته تمام خرج زندگی وشما همه نیازهات روبده در شان خونه پدریت وخودت این قانونه اینو باید خیلی از زنهای ما بفهمن .نه عذاب وجدان داره نه توبیخ نه ناراحتی شرع وقانونه این مملکته. شما هم مدتی طبق این قانون زندگی کن مطمئن باش راضی تر وخوشحالتری تا هم کار کنی خرج کنی وهم غصه بخوری. کار کن ولی پولتو تو خونه نیار بذار شوهرت همه خرجا رو بده هم خونه وهم شما قول میدم نتیجه بگیری .البته اگر بخوام کلی تر بگم شاید شما یا خیلی زنها هم اینجا مقصرند زن نباید خودشو خیلی درگیر مسائل مالی خونواده کنه یا بخواد بار مالی خونواده رو به دوش بگیره چون باعث توقع بیجا در بعضی مردا وفشار بر خودش میشه.
سعی کنین براش یک زن کامل باشین با زبون ومحبت وادارش کنین به خرج وهیچوقتم بیشتر از اون تو خرج برای کادو یا هیچ مسئله دیگه ای مایه نذارید آخه اون مرد شماست . تو زنونگی براش سنگ تموم بذار احترام محبت ناز و به خود رسیدن وتوجه به نیازاش ولی از نیاز های مالیت نگدر وبگذار وظیفه خودش بدونه . دیگه میوه وهزار تومن خرج کردن که بعدا نداره. اگه الان این مسئله رو حل نکنی بعدا که پای بچه وغیره بیاد وسط خیلی عذاب اورتر میشه.
یکبارم در این مورد براش کامل وبی ابهام صحبت کن وهمه توقعاتتو بگو که به نظر من همش معقوله. موفق باشی وخوش خبر برگردی
سلام دوستای خوبم
بعد یه مدت اومدم با یه مشکل تازه در مورد همین خساست همسرم !!!:316::316::316:
یه سری از راه کارایی که اینجا ارائه شده بود و انجام دادم و تا میخواستم نتیجه بگیرم ، همسرم به یه ماموریت کاری رفت و اقدامات من تقریبا بی نتیجه موند . به خاطر همین سفر کاری من مجبور شدم هزینه های زندگی رو تقریبااااااا تنهایی به دوش یکشم . چون حقوق همسرم خیلی کمتر شده (البته موقتیه و قراره درست بشه بعدا) . تو این مدت بدون چشم داشت حتی قسط های خودم و همسرم و اجاره خونه رو پرداخت کردم .حتی چک های همسرم رو !!!! و همه این مدت از صمیم قلب این کارا رو کردم چون موقعیت فعلی همسرم رو درک میکردم . تا اینکه این اواخر خیلی اتفاقی داشتم با داییم حرف میزدم که داییم بنده خدا با کلی خجالت بهم گفت که حسابشو مسدود کردن . چون ضامن یکی از وام های من بود و یه مدت بود به خاطر چک های همسرم قسط های خودمو نمیدادم .از خجالت آب شدم . دوست داشتم زمین باز میشد میرفتم توش .:302:
به همسرم زنگ زدم و خیلی با استرس و نگرانی موضوع رو گفتم .فکر میکنین جواب همسرم چی بود ؟
بهم گفت : خودت که وضعیتمون و خوب میدونی . من کاری نمیتونم بکنم !!!!!!!!
یه لحظه خشکم زد . دلم میخواست بگم اینقدر نمک نشناس نباشه و من به خاطر اون قسط هام عقب افتاده . اما باز خودمو نگه داشتم . گفتم خب از یکی قرض بگیر . گفت : من نمیتونم این کارو بکنم . یکی از طلاهاتو بفروش .
به خدا دیگه زبونم بند اومد و خداحافظی کردم . خیلی دلم شکست ازش . انتظار نداشتم اینطور برخورد کنه .
با خودم تصمیم گرفتم اگه حتی زندان هم انداختنش دیگه کمک مالی بهش نکنم .نمیدونم کارم درسته یا نه ؟؟؟؟؟
البته با اینکه همسرم همیشه به خاطر کمک های مالی من ازم تشکر کرده اما با این کارش .............
در ضمن این اواخر یه مراسمی داشتیم که عروسی درجه یکم من بود . ازش خواستم که برام لباس بگیره یا . . . .
اما اون هر بار میگه خودت که وضعیتمونو میبینی ! میدونم که پولی نداره و راست میگه اما اینو نمیدونم که این رفتاراش به خاطر عادت کردن به همون خسیسیه یا نه ؟؟؟
چیکار کنم ؟ خیلی دلم شکسته ؟؟؟؟
کمممممممممممممممممممممککک ککککککککککککککککککک:302::302::3 02::302:
به نظر من این رفتارش به دلیل خساست نیست.خسیس کسی که داره ولی نمیخواد خرج کنه.
شما که خودتون میگید شرایطشو درک میکنید پس حتما نداشته.
به نظر من رفتارهای ایشون به این علته که واقعا بلد نیست درست بگه خانم عزیز شرمنده ولی دستم خالیه، میگه خودت یه کاریش بکن طلاهاتو بفروش،....