RE: یه رابطه عجیب! خواهش میکنم کمک کنید
این رابطه کجاش عجیبه؟! من نفهمیدم! ببین آقای myheavenstar شما سنتون کمه و بالطبع کم تجربه هستین.مخصوصا اینکه از سیزده چهارده سالگی به قول خودتون عشق به ایشون رو تجربه کردین.چهارده سالگی از نظر رشدعاطفی برای یه پسر سن کمیه. شما الان ایشون رو به هر قیمتی می خواین و دختردایی مامانتون اینو فهمیده.
اون فهمیده که شما چشمتون در مقابل بدی های ایشون کور،و گوشتون کر شده.و میدونه که امکان نداره شما رو از دست بده.
الان انگار دارین بهش باج میدین با فرستادن شارژ! انگار دارین میگین تو رو خدا با من بمون به هر قیمت ممکن.آقای عزیز مگه شما غیرت یا غرور نداری که میگی یازده شب میگه خوابم میاد،شب بخیر و دیگه جواب اس ام اس هاتون رو نمیده.ولی ساعت دو نصفه شب اس میده میگه شارژ لازم دارم!!!
و حتما هم داره با غزل خانوم،دوستش اس ام اس بازی میکنه ساعت دو نصفه شب!!!
چی بگم من آخه؟!!
آفرین!:104:
کار درست رو کردی.هر چند یه کم دیره ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست.
سعی کن برای کسی وقت و ارزش قائل بشی که اونم ارزش تو رو بدونه و با احترام باهات برخورد کنه.
هیچوقت نگو بدون اون نمی تونم.اون همه زندگیم بود.بدون اون نابود میشم...
این جمله ها فقط روحیه ت رو خراب تر میکنه. نمی تونم یعنی چی؟!
بگو اون لیاقت من رو نداشت.من تلاشم رو کردم ولی وقتی اون انقدر آدم کم ارزشیه که من رو پا در هوا نگه میداره،پس به چه دردی می خوره؟
وقتی از یه رابطه ای، شور زندگی، حس خوب، اعتماد به نفس، حس همدلی و همراهی و از همه مهمتر حس اعتماد رو نمیگیری، دگه اون رابطه به چه دردی می خوره؟
معلوم نیست چند روز زنده ایم.پس قدر زندگیتو بدون
و هیچوقت نگو من بدون فلان دختر میمیرم.چون انسان در نهایت تنهاست.پس بیشتر از همه،واسه خودت،واسه روحت و جسمت ارزش قائل باش.:305:
موفق باشی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گیسو
این رابطه کجاش عجیبه؟! من نفهمیدم! ببین آقای myheavenstar شما سنتون کمه و بالطبع کم تجربه هستین.مخصوصا اینکه از سیزده چهارده سالگی به قول خودتون عشق به ایشون رو تجربه کردین.چهارده سالگی از نظر رشدعاطفی برای یه پسر سن کمیه. شما الان ایشون رو به هر قیمتی می خواین و دختردایی مامانتون اینو فهمیده.
اون فهمیده که شما چشمتون در مقابل بدی های ایشون کور،و گوشتون کر شده.و میدونه که امکان نداره شما رو از دست بده.
الان انگار دارین بهش باج میدین با فرستادن شارژ! انگار دارین میگین تو رو خدا با من بمون به هر قیمت ممکن.آقای عزیز مگه شما غیرت یا غرور نداری که میگی یازده شب میگه خوابم میاد،شب بخیر و دیگه جواب اس ام اس هاتون رو نمیده.ولی ساعت دو نصفه شب اس میده میگه شارژ لازم دارم!!!
و حتما هم داره با غزل خانوم،دوستش اس ام اس بازی میکنه ساعت دو نصفه شب!!!
چی بگم من آخه؟!!
ممنون از نظرت دوست عزیز
اره باید بگم حرفهای شما رو تایید میکنم
من اونو به هر قیمتی میخوام اخه چند ساله دارم باعشقش زندگی میکنم شاید با یه عادت !
ولی دیگه خسته شدم از بس غرورمو زیرپا گذاشتم
دوستان من خودمو معرفی نکردم ببخشید
محمد هستم دانشجوی رشته سخت افزار (دانشگاه پیام نور) و رشته مکانیک (دانشگاه آزاد) همزمان دوتا کارشناسی میخونم از نظر کامپیوتر و موبایل و رسیور اطلاعاتم خوبه با همه فامیل ارتباط زیادی دارم جز خانواده دایی مامانم و پیش اونا کاملا ساکتم اما توی بقیه جمع ها با همه بحث میکنم و خیلی از پیرمردای فامیل مث هم سن خودشون بهم احترام میزارن که خودم از رفتارشون خجالت میکشم
ادامه بحث :
من کلا دوستام همسن خودم نیستن همه بزرگتر از خودم هستن الان دوتاشون تازگیا شدن استاد دانشگاهم یا استاد مامانم !!
احساس میکنم از سن شناسنامه ایم چند سالی بزرگترم
فاطمه دختریه که خیلی ها بهش ابراز علاقه میکنن توی فامیل هم کم خاطر خواه نداره همین یکم مغرورش کرده
اما به این که فقط عاشق شدن منو باور داره اعتراف کرده و میگفت " کاش اونقد که تو دوسم داری منم دوست داشته باشم تا تکلیفم مشخص بشه "
نقل قول:
آفرین!:104:
کار درست رو کردی.هر چند یه کم دیره ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست.
سعی کن برای کسی وقت و ارزش قائل بشی که اونم ارزش تو رو بدونه و با احترام باهات برخورد کنه.
هیچوقت نگو بدون اون نمی تونم.اون همه زندگیم بود.بدون اون نابود میشم...
این جمله ها فقط روحیه ت رو خراب تر میکنه. نمی تونم یعنی چی؟!
بگو اون لیاقت من رو نداشت.من تلاشم رو کردم ولی وقتی اون انقدر آدم کم ارزشیه که من رو پا در هوا نگه میداره،پس به چه دردی می خوره؟
وقتی از یه رابطه ای، شور زندگی، حس خوب، اعتماد به نفس، حس همدلی و همراهی و از همه مهمتر حس اعتماد رو نمیگیری، دگه اون رابطه به چه دردی می خوره؟
معلوم نیست چند روز زنده ایم.پس قدر زندگیتو بدون
و هیچوقت نگو من بدون فلان دختر میمیرم.چون انسان در نهایت تنهاست.پس بیشتر از همه،واسه خودت،واسه روحت و جسمت ارزش قائل باش.:305:
موفق باشی:72:
اینو یادم رفت:
وقتی باهاش حرف زدم این بار نه بغض کردم نه گریه کردم و نه از حرف زدنم ناراحت بودم که نکنه ناراحت بشه خیلی راحت حرفامو زدم اما اون انگار تعجب کردهبود همش میخواست زودتر تلفنو تمومش کنه و خدافظی کنه انگار داشت تحقیر میشد
ببینید اون دخترخانوم غرور شما رو نادیده میگیره. این چیز کمی نیست.اون خوشکله؟ملکه زیباییه؟هزار هزااااااار خاطرخواه داره؟از همه نظر فوق العاده ست؟ باشه قبول. ولی این به هیچ عنوان دلیل نمیشه که شما خودتون رو به خاطرش نادیده بگیرین. دخترها اصولا از پسرایی خوششون میاد که کاریزما داشته باشن،قاطع باشن،زیاد دنبالشون نیفتن،به هر سازشون نرقصن...
اگه دختری ببینه که یکی خودشو واسش می کشه، بیشتر ناز میکنن.شما تا الان باید متوجه شده باشید.
بذارین یه مثال دز مورد خودم بگم.پسری بود که دو سال از من بزرگتر بود.همسایمون بود.وضع مالیشون فوق العاده بود. خوشتیپ بود.من دانشجو که بودم، چند بار بهم زنگ زد و گفت که عاشقم شده و شب و روز نداره.برام شعر می نوشت. شبا تا نزدیکیای صبخ تو کوچه مون قدم میزد.میومد پشت پنجره اتاق من وای میستاد. یه روز فقط به خاطر اینکه یه نظر منو ببینه کلی راه تا راه آهن اومده بود و به علت تاخیر مجبور شده بود از ساعت هشت شب تا چهار صبح تو اون سرما منتظر بمونه. می گفت من فقط می خوام تو باشی.
التماسم میکرد که صبح ها بهش صبح بخیر بگم با اس ام اس. نتیجه چی شد؟
نتونستم باهاش بمونم چون زیادی خودشو خورد کرد.شخصیت مردونه ش رو، قاطعیتش رو ندیدم
بفهم چی میگم
الان شما با این کارتون یه قدم در جهت مثبت برداشتین. اون الان شوکه شده و پیش خودش میگه یعنی چی شده که داره با من اینجوری رفتار میکنه؟ و مطمئن باش در درونش داره دنبال حل این مسئله میگرده حتی اگه به ظاهر بی تفاوت باشه.
الان هم غرور و شخصیت خودتون رو بالا بردین و هم اون به احتمال زیاد پشیمون شده.
اگه دفعه بعدی وجود داشته باشه صد در صد در رفتارش بازنگری می کنه
لطفا دیگه به اون دخترخانوم زنگ نزنید.اگه خودش بخواد حتما بر میگرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گیسو
ببینید اون دخترخانوم غرور شما رو نادیده میگیره. این چیز کمی نیست.اون خوشکله؟ملکه زیباییه؟هزار هزااااااار خاطرخواه داره؟از همه نظر فوق العاده ست؟ باشه قبول. ولی این به هیچ عنوان دلیل نمیشه که شما خودتون رو به خاطرش نادیده بگیرین. دخترها اصولا از پسرایی خوششون میاد که کاریزما داشته باشن،قاطع باشن،زیاد دنبالشون نیفتن،به هر سازشون نرقصن...
اگه دختری ببینه که یکی خودشو واسش می کشه، بیشتر ناز میکنن.شما تا الان باید متوجه شده باشید.
بذارین یه مثال دز مورد خودم بگم.پسری بود که دو سال از من بزرگتر بود.همسایمون بود.وضع مالیشون فوق العاده بود. خوشتیپ بود.من دانشجو که بودم، چند بار بهم زنگ زد و گفت که عاشقم شده و شب و روز نداره.برام شعر می نوشت. شبا تا نزدیکیای صبخ تو کوچه مون قدم میزد.میومد پشت پنجره اتاق من وای میستاد. یه روز فقط به خاطر اینکه یه نظر منو ببینه کلی راه تا راه آهن اومده بود و به علت تاخیر مجبور شده بود از ساعت هشت شب تا چهار صبح تو اون سرما منتظر بمونه. می گفت من فقط می خوام تو باشی.
التماسم میکرد که صبح ها بهش صبح بخیر بگم با اس ام اس. نتیجه چی شد؟
نتونستم باهاش بمونم چون زیادی خودشو خورد کرد.شخصیت مردونه ش رو، قاطعیتش رو ندیدم
بفهم چی میگم
الان شما با این کارتون یه قدم در جهت مثبت برداشتین. اون الان شوکه شده و پیش خودش میگه یعنی چی شده که داره با من اینجوری رفتار میکنه؟ و مطمئن باش در درونش داره دنبال حل این مسئله میگرده حتی اگه به ظاهر بی تفاوت باشه.
الان هم غرور و شخصیت خودتون رو بالا بردین و هم اون به احتمال زیاد پشیمون شده.
اگه دفعه بعدی وجود داشته باشه صد در صد در رفتارش بازنگری می کنه
قبلا یه بار دیگه با من قهر کرد که بعد از سه ماه برگشت و منم استقبال کردم یعنی از خدام بود اما هیچ فکر نکردم چرا برگشته و ازش نپرسیدم اما اون دفعه با التماس و گریه هم کارم درست نشد و قهر کرد تا سه ماه
این بار که مطمئنم بازم برمیگرده حالا به هر بهانه ای میخوام اون غرورشو زیر پا بذاره و یه دلیل بیاره که قانع بشم چرا برگشته وگرنه اگه بازم واسه برگشتنش هرشب گریه کنم و اون دلیل قانع کننده نداشته باشه قبول نمیکنم و همون تنهایی خودمو ترجیح میدم
راستی باید حق عضویت پرداخت کنم تا بتونم موضوع جدید باز کنم؟
می بینید؟! اون به شما احتیاج داره. شما به اون حس خاص بودن، حس برتر بودن میدین و این چیز کمی نیست که با آدم مثل ملکه ها رفتار بشه. ولی اون واقعا این توهم واسش ایجاد شده که واقعا ملکه ست و حق داره هر کاری با شما بکنه!
من این تصمیمتون رو تحسین میکنم.آفرین
بهترین تصمیم رو گرفتین به نظر من. اگر برگشت ازش دلیل بخواین. بگین من بازیچه تو نیستم که هر طور دلت خواست باهام رفتار کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گیسو
بله بله دیدم! خیلی خیلی ممنون از لطفتون دوست عزیز:72:
لطفا دیگه به اون دخترخانوم زنگ نزنید.اگه خودش بخواد حتما بر میگرده
بهش زنگ نمیزنم
راستی اون خیلی این کلمه رو استفاده میکنه " بله بله " دیونه این جملاتشم
البته میدونم یه روز به خودم میخندم که چرا اینطور رفتاری داشتم
فعلا خنده ام نمیاد چیز مضحکی وجود نداره الان از خودم بدم میاد و تقریبا حالم از خودم به هم میخوره
با این حال یه لبخند واقعی رو لبامه عوض اشکی که هرشب میریخت حالا حس آزادی و پرواز دارم که تونستم واسه یه لحظه رو حرف کسی که قبلا اگه میگفت نفس نکش نمیکشیدم حرف بزنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گیسو
راستی باید حق عضویت پرداخت کنم تا بتونم موضوع جدید باز کنم؟
می بینید؟! اون به شما احتیاج داره. شما به اون حس خاص بودن، حس برتر بودن میدین و این چیز کمی نیست که با آدم مثل ملکه ها رفتار بشه. ولی اون واقعا این توهم واسش ایجاد شده که واقعا ملکه ست و حق داره هر کاری با شما بکنه!
من این تصمیمتون رو تحسین میکنم.آفرین
بهترین تصمیم رو گرفتین به نظر من. اگر برگشت ازش دلیل بخواین. بگین من بازیچه تو نیستم که هر طور دلت خواست باهام رفتار کنی.
بعضی از انجمن های اینجا واسه کاربران عادی اجازه دسترسی ندارن که با پرداخت حق عضویت میشه ازشون استفاده کرد.
راجب موضوع بعدی :
من خیلی تحویلش میگرفتم اونقد که حتی اگه از دست یکی دیگه ناراحت بود اجازه میدادم سر من خالی کنه و درددلشو بگه حتی اگه فحش هم میداد بهش میگفتم مرسی و نظر لطفته تا بدتر بشه !!!
با هیچ کس مث من رفتار نمیکرد یعنی اگه با کسی دیگه این رفتارو داشت جوابشم میدید اما من نه، خودش هم میگفت تو با بقیه فرق داری هیچ وقت منو ناراحت نمیکنی و هیچ وقت ازت دروغ نشنیدم اما برعکس من خیلی ناراحتت میکنم
خاطره سازی نکنین! سعی کنین کمتر بهش فکر کنین. و فقط رو بدیهاش متمرکز بشین تا حداقل یه کم آتیش احساستون نسبت به ایشون کمتر بشه.
سعس کنین همیشه، حتی در مقابل اون دختری که می پرستیدش، با اقتدار رفتار کنید. غرورتون رو سر هیچ و پوچ نشکنید. الان ما تو یه جامعه واقعی زندگی میکنیم. نباید تو شعر و قصه و کلا ادبیات 1000سال پیش زندگی کرد. ما باید خودمون رو با شرایط تغییر بدیم. تغییر کن، پیش از آن که تعویض شوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گیسو
خاطره سازی نکنین! سعی کنین کمتر بهش فکر کنین. و فقط رو بدیهاش متمرکز بشین تا حداقل یه کم آتیش احساستون نسبت به ایشون کمتر بشه.
سعس کنین همیشه، حتی در مقابل اون دختری که می پرستیدش، با اقتدار رفتار کنید. غرورتون رو سر هیچ و پوچ نشکنید. الان ما تو یه جامعه واقعی زندگی میکنیم. نباید تو شعر و قصه و کلا ادبیات 1000سال پیش زندگی کرد. ما باید خودمون رو با شرایط تغییر بدیم. تغییر کن، پیش از آن که تعویض شوی
من هنوز عاشقشم پس سخته که فک کنم اون صفت بدی داره
تنها کاری که از دستم بر اومد تا اینجا همین بود بازم تلاش میکنم توکل بر خدا ببینم چی میشه
من میرم سراغ کارهام وقت بخیر شب برمیگردم
امیدوارم دوستان نظرات خوبی بدن منتظر هستم