-
RE: حج و محمد ابراهیمی
سلام دوستان
اقاي ابراهيمي اميدوارم نيايش هاي زيبايتان كنار بقيع وكعبه دلها مورد قبول واقع شده باشد و هر سال به اين سفر معنوي مشرف شويد:203::203::72::72::72::72:
من هم تابستان گذشته همراه كاروان دانشجويي به حج رفتم هيچ زمان روز حركتمان را فراموش نمي كنم لحظه اي كه شروع به حركت كرديم خانواده ام به جاي بدرقه ام مجبور شدند در تشيع جنازه پدر پزرگم شركت كنند واقعا لحظات خيلي بدي بود اميدوارم اين لحظه هات براي هيچ كس اتفاق نيفتد در يك ان هم خوشحالي وهم بي نهايت ناراحت...
قربان خدا برم كه به يكي فرصت ميده كه دوباره ادم شه و به يكي هم مي گويد فرصت تمام بيا ببينم چه كرده اي اما من تمام لحظه هاي كه در اين مكان مقدس بودم بياد پدر پزرگم بودم خدا بيامورزش:203:
-
سلام
ای رفته به حج،آمده از حج؛اثرت کو...؟
قبول باشه.
ان شاء الله همیشه همیشه حاجی باشید...
ما رو دعا بفرمایید.
-
سلام
زیارت شما قبول:72:
لطفاً هر چه در این سفر دیده اید برایمان تعریف کنید :72:
-
سلام محمد جان
اومدی
خدا را شکر که صحیح و سالم رسیدی حجت قبول باشه وبرامون سوغات چی اوردی منتظریم دو سه روزی خستگیت در بره بعد خاطرات سفرتو برامون بگو که منتظر شنیدن حرفهای قشنگت هستیم
-
سلام
آقای ابراهیمی زیارت قبول امیدوارم که بچه های تالار رو فراموش نکرده باشی زمانی که چشمهاتون به خونه خدا افتاد یا اینکه کنار قبرستان بقیع تکیه بر دیوار بقیع زده بودید و اشک در چشمانتون حلقه زده بود . و با خودتمون زمزمه می کردید ( خدایا مادرم را کجا می برید ...
یا غروب دلگیر مدینه کنار قبرستان بقیع قبرهای بی چراغ رو نگاه می کردی و دلت برای غریبی امام حسن ( ع ) می سوخت. یعنی اون لحظه یاد بچه ها بودی برای مشکلاتشون دعا کردی . انشا الله که همین طور
-
http://i30.tinypic.com/2ns2jv6.gif
سلام آقاي حاج محمد ابراهيمي زيارتتون قبول ما رو كه يادت نرفت دعا كني http://qsmile.com/qsimages/38.gif
-
بريد كنار بريد كنار :305:
.
.
.
.
آهان اومد
...
براي سلامتي حاج محمد ابراهيمي صلوات بلند ختم كن:103:
حاج اقا عنايت بفرماييد ميخام گوسفندو سر ببرم
:103:
زيارت قبول حاج محمد ابراهيمي:46::46::46::43::43::43::72:
-
سلام دوست من:72:
امیدوارم سفرتون پربار بوده باشه و حجتون مورد قبول حضرت حق :203:
و آرزو می کنم همیشه سلامت باشی .:203:
:72::72::72:
:72::72:
:72:
-
مدير همدردي تشكر و قدرداني مي كنم من به سفر حج عمره رفتم مدير همدردي و تمام اعضا تالار دعا كردم اميدوارم قسمت شود به سفر معنوي برويد:72::72::72: من در اين سفر خاطرات خوبي دارم و از اين سفر معنوي خيلي چيزها ياد گرفتم
-
آقای ابراهیمی عزیز
خوش به سعادتتون ، دوباره رفتین حج ؟؟
خب اگه هم نرفتید ایشاله مکرر قسمت شما وهمه اونائی که دلشون تو ایام حج اونجاست بشه.:72: