RE: شوهرم میخواد جدا بشه اما من میخوام زندگیمو حفظ کنم
سلام عزیزم.ما رو هم تو اندوه خودت شریک بدون
چند تا نکته رو میخواستم بهت بگم.
نقل قول:
با وجود اینکه شدیدا افسرده شدم
اول ازهمه به فکر رفع افسردگیت باش.میدونم افسردگی و مشکلت بهم ربط دارن اما تو اگه بتونی یه منبع انرژی تو خودت پیدا کنی اون وقته که میتونی به زندگی مشترکت هم انرژی بدی.
شنیدی میگن خوشبختی یه یه حس درونیه.یعنی تا تو حس خوشبختی رو تو وجود خودت پیدا نکنی هیچ وقت احساس خوشبختی نمیکنی
حتی اگه رابطت با شوهرت خوب بشه.اونوقت هم یه مورد دیگه پیدا میکنی برای غصه خوردن و همینطور الی اخر.
دوم اینکه هیچ اتفاقی یه دفعه ای نمیفته.خونه ای که موریانه زده و یه دفعه از هم میپاشه ماهها و شاید سالها از درون در حال پوسیدن بوده.پس ازت خواهش میکنم کاملا منصفانه به گذشته برگرد و همه چی رو دوباره مرور کن.
اینجا دادگاه نیست و قرار نیست تو یا شوهرت محکوم بشید.قراره فقط ریشه مشکلتونو پیدا کنی.
شوهرت تحت فشار مالی بوده.20 میلیون بدهی کافی بوده تا انگیزه و اعتماد به نفسش رو از دست بده.
نقل قول:
2سال با عذاب وجدان شدید از من مخفی کرده و قسط میداده ما خیلی مشکل مالی داشتیم این پول توی زندگی ما خیلی از مشکلاتو میتونس برطرف کنه واسه همین ناراحت بوده
این جمله خیلی معنا داره.عذاب وجدان یه مرد در برابر خونوادش خیلی براش سنگینه.
بارها و بارها از خودت بپرس چرا پرداخت قسط رو از تو مخفی کرده؟ازت میترسیده؟خجالت میکشیده؟فکر میکرده بهش غر میزنی؟مشکلش رو درک نمیکنی؟اقتدارش رو پیشت از دست میده؟
(دعواهای تو و خونوادش هم مشکلات رو حادتر میکرده)
جواب سوال رو منصفانه پیدا کن.
و وقتی خودت رو شارژ روحی کردی کمر همتتو محکم کن و برو ریشه این دلخوریهایی که قبلا کوچیک بودن و رو هم تلنبار شدن و حالا بزرگ شدن رو ازبین ببر.
بهار جان خیلی ممنون از توجهت
راستش نمیدونم از کجا انگیزه خوشبختی پیدا کنم از بس از درون ناراحت و غصه دارم البته ظاهرمو خیلی حفظ میکنم
راست میگی من نباید عجول باشم که بخوام زود مشکلم حل بشه
تمام جواب هایی که در مورد نگفتن کارش گفتی درسته ما خیلی مشکل مالی داشتیم وهمیشه ناراحت بود که نمیتونه به من برسه و خیلی هم قدر میدونس که من صرفه جو و قانع هستم
نباید این کارو میکرد حالا که کرده دیگه باید به خودش بیاد و فراموش کنه
مگه نه اینگه طرف میلیاردر بوده ورشکست میشه دوباره بلند میشه
بهار جان فهمیدم که مشکلم با صبر وبه قول شما حل کردن مواردی که باعث این وضعیت شده حل میشه
فقط نگرانم که اون حسش به من درست نشه ودوباره زندگی عاشقانه ای نداشته باشم میترسم این همه تلاش بی نتیجه بمونه
مریم جان
چی بگم ....هفته پیش خیلی اذیتم کرد یا دیر میومد و میرفت میخوابید یا زود میومد و تا شب میخوابید بعد اخرشب بیدار میشد و دیگه تا صبح پای اینترنت بود
شام هم نمیخورد
اما از جمعه تا حالا شام میخوره و اگه سوالی بپرسم بهتر از قبل جواب میده
رابطه ....... هم بیشتر شده که برام خیلی عجیبه
اما تا امیدوار میشم یهو یه روز بیش از حد تو خودش میره گیج شدم نمیدونم به خاطر اینکه از لحاظ رابطه گرمتر شده خوشحال باشم یا نه
سلام
اره خانومی
خوشحال باش که رابطه بیشتر شده
چرا شام نمیخورد؟
به قول معروف میره تو غار خودش..اینجور مواقع نباید سر به سرش بذلری
بذار کمی تنها باشه و شما هم از این وضعیت ناراحت نباش
همه مردها اینجوری هستن
موفق باشی
چطور خوشحال باشم مریم جان وقتی شبی که پیشنهاد جدایی داد هم این کارو کرد پس این غریزه هست نه سعی برای بهتر شدن رابطه
2هفته هست که هیچ کاری ندارم بهش نه میگم چرا دیر اومدی نه میگم چرا زود میخوابی سعی کردم ارامش داشته باشه
اما باز هم فرجی نمیشه
تو روخدا برام دعا کنین
الان که دارم اینارو مینویسم دارم گریه میکنمدیشب ونه نیومد گفت میخواد تنها باشه گفت تنها خونه نمون
صبح اومده خونه و خوابید
الان هم ظهره
همش میترسم دوباره بخواد همون حرفای قبلشو بزنه
دوست عزیزم نه اشتباه نکن
اگر صحبتهای اقای دهنوی رو گوش داده باشی میگفت یکی از نشانه های سرگرم بودن مرد به جایی دیگه همین نداشتن رابطه جنسی هستش
خانومی
چرا دیشب نیمونده خونه؟کجا میره؟
حرف حسابش چی؟
چرا بعضی وقتا شام میخوره بعضی وقتا نمیخوره؟
خواهشا به سوالا جواب بده
تو پست قبلی هم جواب ندادی
سلام خواستم یه چیزی رو بدونی مردها قبل از طلاق به خصوص شب قبل از طلاق به شدت خواهان این هستن که با همسرشون رابطه داشته باشن.یعنی حتی اگر همه قرارها رو گذاشته باشن که صبح طلاق بگیرن هیچ بعید نیست که مرد شب بیاد با همسرش رابطه بگیره و صبح طلاقش بده.همون طور که خودت گفتی اینکه میاد باهات رابطه داره و میره به این مساله هم برمیگرده
.
دوست خوبم سلام
میدونم روزهای خیلی خیلی بدیو میگذرونی . می فهممت چون بدتر از اون رو خودم گذروندم اینقدر بد که هنوز که بیش از 1 سال ازش گذشته تازه دارم درد میکشم و فشار بهم میاد
ولی میگذره شک نکن
شاید الان یه برهه ای که باید بی خیال ناراحتی و غرور و ... بشی اگه بخوای زندگیت و حفظ کنی
فقط و فقط فکر روابطت با همسرت باش
ولی ولی ولی گیر نده بهانه نگیر گدایی محبت هم نکن
عادیه عادی سرت به زندگیت باشه نزار احساس کنه پژمرده شدی نزار حس کنه بدون اون هیچی
و خودتم مطمین باش بدون اون یا با اون تو باید سالم باشی شاد باشی و زندگی کنی مطمین باش هیچ زنی بدون شوهر توی دنیا نه میمونه نه میمیره پس اعتماد به نفست و ببر بالا عزت نفس داشته باش با زرنگی زندگیت و نجات بده از در قدرت و توانمندی نه ضعف و حقارت
یعنی چی که بخوای به کسی چه خانواده خودت چه همسرت بگی اون دوست نداره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!! این مشکلات شما چرا باید بره بیرون خانواده اصلا" ؟؟؟؟؟؟ واسه دردو دل هیچوقت کسیو از خانواده انتخاب نکن یه دوست میتونه گوش شنوا برات باشه ولی خودت جلوی خانواده حداقل تحقیر نکن لطفا" و در عین حال اینم بدون و مطمین باش اگه همسرت تورو نمیخواست یک لحظه هم کنارت نبود خیلی سادهتر از این حرف ها رهات میکرد
(هیچ گربه ای محض رضای خدا گوشت نمیگیره :311: ) پس لطفا" ضعیف نباش ادم ضعیف و حقیر و که خودش خودش و قبول نداره و وجودش به وجود دیگیری وابسته هست هیچکس دوست نداره
محبت کن به خودت برس با خودت مهربون باش و واسه خودت ارزش قایل شو مطمین باش اون موقع شوهرته که دو دستی تورو میچسبه و ول نمیکنه :72:
مریم جان ممنونم که پیگیری میکنی عزیزم نمیدونی وقتی میبینم جواب دارم ازت چقدر خوشحال میشم
شب پیش دوستش مونده بود شوهرم کارمنده اما گاهی اوقات با دوستش ککارهای شبکه کردن کافی نت و شرکت کامپیوتری انجام میدن که تا اخر شب طول میکشه قسط هارو هم با همین پولاپرداخت میکرده
حرف حسابی نداره یعنی من اصلا دیگه چیزی ازش نمیپرسم چون نگرانم که هی بخواد بگه من بهت علاقه ندارم
نمیخوام تکرار بشه این حرفا
اینکه شام نمیخوره و شب زود میخوابه یا روز جمعه تا دیروقت میخوابه واسه اینه که میخواد صدای منو دربیاره اخه اون م.فع ها من واسه این چیزا خیلی گیر میدادم
حالا فهمیدم روش برخوردم باکارهای اشتباه اون بدو اشتباه بوده
الان واسه اینکه گیرنداده باشم و راحتش گذاشته باشم خیلی عادی برخورد میکنم
همون شبی که گفت برو خونه مامانت تنها نباش من امشب نمیام ....منم گفتم میخوام خونه باشم
گفت هر کاری دوست داری بکن
گفتم چرا عصبانی میشی؟ مگه تو میگی برو من فورا باید بگم باشه
گفت کی گفتی باشه؟
گفتم ببین ...من که این مدت هیچ کاری به کارت ندارم فکر نکن که رهات کردم و حاضرم اینطوری زندگی کنم
بهش گفتم هر چقدر از این رفتارها داشته باشی من پای زندگیم ایستادم و میدونم که ان شا ا.. درست میشه تو هم یه روزی میفهمی که به خودت بد کردی
اس ام اس هم دادم بهش و واسش نوشتم : امیدوارم بفهمی که از زندگی چی میخوای همیشه میگفتی عشق وارامش اما فکر نکنم اینارو بخوای چون داریشون اما ازشون فرار میکنی
مهراوه جان عزیزم متوجه منظورت نشدم ...
یعنی میگی غریضه هست ؟ اخه چرا قبل از طلاق چنین چیزی میخوان؟
صحرا جان مرسی از حرفای قشنگت
راستش اینکه به خانواده هاکشیده شد تقصیر خودش بوداوایل چند ماهی که اینطوری بود من نذاشتم کسی بفهمه خودش باعث شد
دوست نداشتم بگم که منو نمیخواد و میگه دوست ندارم اما مادرشوهرو مامانم اینا براشون عجیب بود میپرسیدن دردتون چیه؟
که دیگه گفتم البته شوهرم انو هم میگفت که تو هیچ عیبی نداری از سر منم زیادی من با خودم مشکل دارم و... که من این حرفارو هم منتقل کردم
میشه از تجربیاتت در این زمینه برام بگی .....
اینکه میگی محبت کنم اما حالت گدایی نداشته باشه مثلا چی کار کنم؟
و چی کار کنم که قوی تر و محکم تر به نظربیام؟
دوست عزیزم
راه محبت رو امتحان کردی؟
محبت بدون چشم داشت به محبت همسرت؟
مدتی رهاش کن به حال خودش...اما از روابط زناشویی براش کم نذار...
پیش مشاوری که رفتی چه نتیجه ای گرفتی؟بازم رفتی؟راهنماییاش چطور بود؟
درست میشه خانومی
خدا بزرگه.نگران نباش فقط کمی محکم باش و رابطه ات رو با خدا قوی کن
حتما نماز غفیله رو بین نماز مغرب و عشا بخون خیلی خیلی معجزه میکنه
من برات دعا میکنم . برات صلوات نذر میکنم.انشالله درست میشه