RE: سردی نامزدم ازارم میدی..... خیلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حنان
ببين عزيزم اينكه ميگي از نظر كلامي بهت ابراز محبت ميكنه نشون ميده كه از نظر عاطفي بهت سرد نيست و دوستت داره
ولي خوب شما ميگين كه همسر عقديتون از نظر رابطه فيزيكي امتناع ميكنه... آخه شما وقتي رسما عقد هستين كه نبايد ديگه بوسه رو از شما دريغ بكنه! من نميدونم ولي من تاحالا نديدم كسايي كه عقد باشن ولي ديگه اين ساده ترين چيزهارو از هم دريغ كنن، اگرم دريغي بوده از سمت خانم بوده كه چون توي فرهنگ ما ايرانيا مادرا از بچه گي در تربيت خصوصا دختراشون اين روابطو به عنوان گناه معرفي ميكنن يا دختر به خاطر خجالتي بودنش از اين روابط امتناع ميكنه .... ولي اينكه يه آقا از ساده ترين چيزها امتناع بكنه من نشنيدم در اين حد!!!
گفتم شايد آدم خجالتي اي باشه!!! كه ميگين نيست، يا شايد اينجور روابط باعث يه جور احساس گناه ميشه درونش ( كه اونم در رابطه با خانوماست بيشتر من در رابطه با آقايون نشنيدم)
خوب عزيزم شما كلا موقعيت تنها شدن رو ندارين يا اينكه ميتونين داشته باشين ولي اون نميخواد كه داشته باشين؟؟؟ حتما از مادر و پدرش خجالت ميكشه يا از كساي ديگه و دوست نداره كه ديگران فكر كنن تحمل نداره صبر كنه تا رسما ازدواج كنه... نميدونم
يه احتمال هم هست كه شايد از نظر جنسي آدم سردي باشه....
اميدوارم دوستان با تجربه بتونن كمكت كنن
ممنون حنان جان که جواب دادین.
از تنها بودنمون فرار میکنه.فک کنم جمعا بیشتر از یکی دوبار اتاقای خونه ی مارو ندیده!همیشه وقتی میاد مامانم مثلا میگه بفرمایین تو اتاق لباساتونو عوض کنین,نامزدم هم میاد و زود کتشو میندازه رو آویز و میره,دقیقا مثل فرار!
من همیشه سعی میکنم یه طوری باشم که باهام راحت باشه ولی آخه منم غرور دارم نمیتونم که اصرار کنم.
ما 9 سال با هم اختلاف سنی داریم لیلا جان.
مي شه سن هر دو تون را دقيقا بگين.
سپيده خانم مطمئن باشين به خاطر سن و اختلاف سني نيست. اين سني كه گفتين سني است كه اگر يك مرد در آن ازدواج كند يكي از دلايل اصلي اش براي ازدواج رابطه جنسي است و بس.
بس دلیلش چی میتونه باشه لیلا جان؟
نمي دونم عزيزم. راستش را بخواي زياد درك نمي كنم اين رفتارش را.
به نظرم يك بار كه تنهاييد خودت پيش قدم بشو ببين عكس العمل اش چيه؟
ولي قبل عروسي بايد حتما اين موضوع را حسابي روشن كني. اينا يادت نره.
فاصله سنی اون خانم فامیل ماهم 10سال هست..من فردا اون خانمو دوباره میبینم قرار بود یسری اقدامات انجام بده و عکس العمل همسرشو ببینه ..میام نتیجه رو بهت میگم.من که خودم یه ساله ازدواج کردم حرفات خیلی واسم عجیبه اما قابل حله...
مي دوني تا او نجايي كه من مي دونم مردها بعد از عقد اصلا نمي تونند جلوي خودشون را بگيرند.
حتما قبل عروسي حسابي اين موضوع را روشن كن. و از هر نظر مطمئن شو بعد عروسي كن. نمي خواد رابطه ات را كامل كني فقط در حدي كه بفهمي مشكلي نداره.
من واقعا درك نميكنم اين قضيه رو؟
به سن و سال هم ربطي نداره.
شوهرت چه دليلي رو عنوان كرده؟
می ترسه اگر بوس کنه نتونه خودشو کنترل کنه و اونقدر ادامه بده تا به رابطه کامل منجر بشه.