RE: ازدواج و ادامه تحصیل خارج کشور
به نظر من بهتر هست شما ابتدا مدتی به مقصد مورد نظرتان برید و شرایط رو بسنجید و بعد از حصول اینکه می توانید هزینه زندگی رو تامین کنید بفکر ازدواج باشید. خواندن دکتری در امریکا همراه با ازدواج و مشکلات کار برای دانشجویان دکتری مشکلات بزرگی هست که باید بررسی کنید
ممنون از شما eng.aydin
اما مشکلات مالی را میتوان با گرفتن فاند حل کرد و به نظر من داشتن همسری خوب آن ور آب غنیمتی است گرانبها
regards
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dr. Mehdi
ممنون از شما eng.aydin
اما مشکلات مالی را میتوان با گرفتن فاند حل کرد و به نظر من داشتن همسری خوب آن ور آب غنیمتی است گرانبها
البته میزان فاند ممکن هست کفایت نکند. مشکلات فرهنگی ممکن هست برایتان بوجود بیاید. از نظر علمی اساتید انتظار بسیار بیشتری از شما دارند. وقتی استاد از پولی که در اختیار دارد برای شما بورس تحصیلی می دهد، انتظار بالایی دارد. خواندن دکترا نیاز به فکر با ارامش بالا دارد. اجاره خانه در امریکا بالاست.ممکن هست چند ماه اول پولی دریافت نکنید
شما باید این ها را در نظر بگیرید و پاسخ های منطقی برایش بیابید.
نظر من : به هیچ وجه در یک بازه بسته تصمیم نگیرید حتما ازدواج کنید. بگذارید همه چی روال عادی خودش را طی کند.
دکترا در امریکا هدف بزرگی در زندگی یک فرد هست که توان زیادی می طلبد
زندگی زناشویی مشکلاتی دارد که فرای شعر های عاشقانه هست و نیاز به صرف وق دارد. ایا شما این وقت را خواهید داشت؟
اگر توانایی مدیریتان بسیار بالا باشد می توانید موفق باشید ولی باید خوب فکر کنید و همه جوانب رو ندر نظر بگیرید
:72:
دوستان عزیز و کارشناسان محترم سایت
دوستانم که آن طرف هستند مرتباً به من توصیه میکنند که ازدواج گن و با خانومت که البته فاند هم گرفته بیا اینور. ین طوری زندگی راحتر میگذره اماکو همسر با مشخصات مورد نظر من. اینو بهش میگن دو راهی:316::302: