RE: تردید برای ازدواج با دختری که دوست پسر داشته
سلامی دوباره
از کمکهاتون ممنونم
می خوام چند تا سئوال بپرسم ، ولی جوابهای کامل می خوام
آیا دختری که قبل از ازدواج یک رابطه ی دوستی با یک پسر داشته نمی تونه به همسر آیندش وفادار باشه ؟!
اگر می تونه به چه مدت زمان نیاز داره تا خودش رو برای ازدواج آماده کنه ؟
اگر نمی تونه پس این همه دختری که در حال حاضر دوست پسر دارن تکلیفشون چیه ؟!!
می دونم که این موضوع به عمق رابطه ی قبلی بستگی داره ، به همین دلیل خواهشا برای جوابهاتون همه ی حالتها رو درنظر بگیرید
احساس می کنم مشکل اصلی ، شک من به اون دختر بعد از ازدواج هست ( با توجه به سابقه ی قبلی ) ، اگر فکر می کنید مانع اصلی آرامش زندگی من این شک من هستش ، به چه مواردی نیاز دارم تا بتونم این شک رو از بین ببرم ؟ چه تضمین هایی باید ببینم ؟ ، چه رفتاری باید داشته باشم ؟
اصلا آیا این شک به جا هست یا نه ؟ یعنی اصلا لزومی برای وجود این شک در من وجود داره یا نه صرفا یک احساس اشتباه هستش ؟
با کمال احترام ، احساس می کنم برخی از دوستان نسبت به اون دختر ذهنیت بد پیدا کردن و این ذهنیت در جوابهاشون تاثیر گذاشته ، خواهشا راهنمایی های خالص تری بکنید
معمولا خانم ها از خیانت همسرشون می ترسن ، اما من می تونم وفاداریم رو تضمین کنم ، البته هیچ کس از آیندش خبر نداره و احتمال هر اتفاقی هست اما من در حال حاضر شرایط ایده آلی برای فاسد شدن !! دارم ولی یاد گرفتم که نیازهام رو کنترل کنم ، اگر شریکی برای زندگی داشته باشم این کنترل مطمئنا بیشتر خواهد شد ، در ظاهر آدم مذهبی ای نیستم ولی اعتقادات مذهبی قوی ای دارم ، می دونم که در مقابل کوچک ترین کارها در زندگیم مسئولم و باید جواب بدم
به هر حال ، سئوالم اینه که ، آیا اگر این دختر وفاداری من رو ببینه و بهش ثابت بشه آیا می تونه در آمادگی اون برای ازدواج و وفاداری متقابل موثر باشه ، اگر تاثیر گذار هست ، من چطور می تونم این وفاداری رو بهش نشون بدم ؟
باید چند نکته رو یادآوری کنم :
اول این که این دختر کمی با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنه ، می دونم که یکی از دلایلی که تصمیم گرفته با کسی دوست باشه همین موضوع هست
دوم اینکه باز هم تاکید می کنم رابطه ی اونها مستمر و طولانی نیست ، از قرار های متعدد خبری نیست ، از قرارهای طولانی مدت خبری نیست ، از رفت و آمد های دو نفره خبری نیست ، خواهشا اینها رو هم برای تخمین عمق رابطه در نظر بگیرید
یک نکته ی مهم :
می خوام موضوع کاملا منطقی و به دور از احساس بررسی بشه ولی اگر امیدی هست ( که مطمئنم هست ) دوست دارم این امید رو توی جوابهاتون ببینم
منتظر جوابهاتون هستم ، پیشاپیش ممنون ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahmood_N
سلامی دوباره
از کمکهاتون ممنونم
می خوام چند تا سئوال بپرسم ، ولی جوابهای کامل می خوام
سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد برادرانه، مجبور نیستی به همه پست هایی که در تاپیکت گذاشته میشه توجه کنی و بهشون جواب بدی
این تاپیک مال شماست و برای رفع مشکل شما ایجاد شده، هرجا لازم دونستی توضیح بده در غیر اینصورت سکوت کن
امیدوارم هرچه زودتر به نتیجه برسی
آیا دختری که قبل از ازدواج یک رابطه ی دوستی با یک پسر داشته نمی تونه به همسر آیندش وفادار باشه ؟!
اگر می تونه به چه مدت زمان نیاز داره تا خودش رو برای ازدواج آماده کنه ؟
اگر نمی تونه پس این همه دختری که در حال حاضر دوست پسر دارن تکلیفشون چیه ؟!!
می دونم که این موضوع به عمق رابطه ی قبلی بستگی داره ، به همین دلیل خواهشا برای جوابهاتون همه ی حالتها رو درنظر بگیرید
سوالاتت خیلی کلیه و نمیشه همه حالات رو در اینجا بررسی کرد
اما لازمه بدونین فقط عمق رابطه مهم نیست،
هدف از رابطه : سرگرمی، نیاز عاطفی و جنسی و یا به قول خودت مشکلات اقتصادی !
طول رابطه : یه ماه یه سال ده سال
عرض رابطه:): روابط کلامی، احیانا روابط جسمی
و در اخر اینکه ایا این رابطه مدیریت شده است و قرار هست نهایتا با کسب یه هدف مشخص به نتیجه برسه یا نه هر چه اید خوش اید !
احساس می کنم مشکل اصلی ، شک من به اون دختر بعد از ازدواج هست ( با توجه به سابقه ی قبلی ) ، اگر فکر می کنید مانع اصلی آرامش زندگی من این شک من هستش ، به چه مواردی نیاز دارم تا بتونم این شک رو از بین ببرم ؟ چه تضمین هایی باید ببینم ؟ ، چه رفتاری باید داشته باشم ؟
اصلا آیا این شک به جا هست یا نه ؟ یعنی اصلا لزومی برای وجود این شک در من وجود داره یا نه صرفا یک احساس اشتباه هستش ؟
شک شما کاملا به جاست
اصولا قبل از ازدواج همه چی مشکوکه و بعد از ازدواج همه چی مصون از بدبینی و سوظن
اصلا اهمیتی نداره که شما مطمئن باشی که مثلا اونها فقط دست همدیگرو گرفتن یا خیلی کم همدیگرو میبینن و به هم وابسته نشدن:( (خب پس خیالم راحت !)
شما باید طرفت رو بشناسی باید بدونی چطور به خودش اجازه داده با کسی چنین رابطه ای داشته باشه
من نمی خوام کسی رو محکوم کنم ولی باید بتونه از عقیده و نظر خودش با قدرت تمام دفاع کنه
بدترین فکری که میشه کرد اینه که این دختر تا زمانیکه مورد مناسبی مثل شما رو پیدا نکرده به این روابط ادامه خواهد داد
و حالا که شما هستی دیگه نیازی به این روابط نیست !
به این فکر کن که بعد از ازدواج با ایشون، یکی از ویژگی هایی رو که الان داری از دست بدی، قطعا در اون زمان شما دیگه مورد مناسبی نیستی پس دلیلی برای نداشتن رابطه با کسی غیر از همسر وجود نداره !
به این فکر کردین که شاید هدفش ازدواج با اون شخص باشه ؟(بیاین یه مقدار خوش بین باشیم:82: )
تنها راهی که دارین اینه که در یه جلسه رسمی و خونوادگی با ایشون حرف بزنین و با دلایل و مواضعشون اشنا بشین
متاسفانه شما به شدت به ایشون علاقمند هستی و دلیل درستی هم برای این علاقه ات نداری یا حداقل اینجا چیزی نگفتی ،(دلایلت رو بگو لطفا )
برای همین احتمال اینکه با هربار صحبت با ایشون علاقه شما افزایش پیدا بکنه خیلی زیاده
پس سعی نکن خودت رو گول بزنی و به بهانه شناخت بهش نزدیک بشی و باهاش رابطه برقرار کنی
کار اونجا سخت میشه که ایشون هم به شما علاقمند بشه اونموقع دیگه فاتحه یه ازدواج منطقی و معقول خونده است :160:
خواستگاری رسمی! اونقدر رسمی که فرصتی برای فریبندگی و متقابلا شیفتگی وجود نداشته باشه
با خودت خشن تر برخورد کن، یه مدت احساست رو قورت بده مراقب باش از چه کلماتی استفاده می کنی، حتی توی ذهنت !
از لیاقت طرفت مطمئن بشو بعد واسش بمیر !
در غیر اینصورت خیلی زودتر از اونچه فکر میکنی از کرده هات پشیمون میشی
دوست عزیز
شما روابط خارج از ازدواج رو نمی پسندی و نگران خیانت احتمالی طرف مقابلت هستی چون فقط یه دوستی ساده رو تجربه کرده
می گم ساده چون بنظر شما مشکل دار هست، برای خیلی های دیگه تعریف شده است، عواقبش رو هم می پذیرن!
در عین حال دو تا مسئله رو عنوان کردی که من حس می کنم با عقیده و سلیقه شما همخوانی نداره
نقل قول:
اول این که این دختر کمی با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنه ، می دونم که یکی از دلایلی که تصمیم گرفته با کسی دوست باشه همین موضوع هست
دختری که برای رفع مشکلات اقتصادیش از احساس و وجود خودش مایه میذاره، میتونه مورد مناسبی برای شما باشه ؟
شاید خدایی نکرده در اینده وضع مالیت خراب شد، همیشه که روبراه نیستی، در این موقعیت چه همسری شایسته شماست؟!
نقل قول:
بنده هنوز درخواست ازدواجم رو مطرح نکردم ، در حال حاضر برای اون دختر ، شاید دغدغه ی انتخاب بین دو " دوستی " مطرح باشه ، من می خوام این دغدغه رو به دغدغه ی انتخاب بین " دوستی " ( بی ارزش ) و " ازدواج " تغییر بدم
،
یه دختر بیست و چند ساله خیلی خوب میدونه تفاوت دوستی و ازدواج چیه
برفرض که از روی منطق شما رو و ازدواج رو و یه زندگی سالم رو انتخاب کرد
ایا اگر شما و موقعیت خاصتون نبودی هم باز این انتخاب صورت می گرفت ؟
شما که نمی تونی به همین سادگی و با وعده ازدواج عقیده کسی رو تغییر بدی !
ایشون با منطق خودشون روابط ازاد با جنس مخالف رو، غلط و اسیب زا نمی دونه اما شما نظر دیگه ای دارین، درسته ؟
به این فکر کردی که بعد از ازدواج با ایشون، فرزند شما با چه اصولی تربیت خواهد شد ؟ عقیده شما یا همسرت ؟
یک نکته ی مهم :
می خوام موضوع کاملا منطقی و به دور از احساس بررسی بشه ولی اگر امیدی هست ( که مطمئنم هست ) دوست دارم این امید رو توی جوابهاتون ببینم
همیشه امید هست
خواستگاری رسمی ولا غیر:104:
منتظر جوابهاتون هستم ، پیشاپیش ممنون ...
سلام
گفتید احساس کردید من تا به حال به کسی علاقه مند نشدم ! اگر حمل بر خودستایی نباشه من در عاشقی و دوست داشتن همسرم خیلی موفق بودم و هستم.بارها همسرم از اینکه کنارش هستم ابراز خوشحالی کرده و هم خودش و هم من میدونیم که اگر حضور من در تمام سختی ها و مشکلات نبود هیچ وقت به این جایی که الان رسیده نمیرسید.
عشق واقعی رو اتفاقا من دارم در زندگیم تجربه میکنم و در این زمینه تجربه ام از شما خیلی بیشتره
ببین برادر من..
برای من هیچ فرقی نداره شما با اون خانوم ازدواج کنی یا نه.من هم مطمئن باشید با شما و اون خانوم هیچ خصومتی ندارم.
به قول خارپشت شما میتونی به هر صحبتی دلت میخواد توجه کنی و هرکدام رو هم که به صلاح نمیدونی نادیده بگیری
شما با مطرح کردن این تاپیک نیاز خودت رو به همدردی و هم فکری اعلام کردی .
من هم هرانچه که در مورد این مسئله دیدم و برخورد داشتم رو دارم در اختیار شما میذارم
شما گفته بودید به خاطر مشکلات اقتصادی وارد این رابطه شده
یعنی تامین مالی میشه؟!
اگر میشه...
از خودت یک سوال میپرسم..با شرایط الان جامعه...کسی به نظرت حاضره بدون هیچ چشم داشتی (حتی کوچکترین رابطه عاطفی و فیزیکی و...) کسی رو تا حدود هرچند خیلی جزیی تامین مالی بکنه؟!
نکته دیگه کسی که به خاطر یکسری مسائل مالی تن به یک رابطه نا مشروع میده و براش مهم نیست که اینده اش تحت الشعاع این رابطه قرار بگیره...ممکنه در اینده به خاطر مسائل دیگه تن به کارای دیگه بده؟!
در نهایت بازهم میگم...شاید این خانم بشه بهترین زن دنیا برای شما....ولی بودن اقایونی که با داشتن فرزند دچار بدبینی و شک به همسرشون شدن اونم فقط به علت دانستن روابط همسرشون قبل از ازدواج.
گفتید هنوز درخواست ازدواجتونو مطرح نکردید...در پست اولتون نوشته بودید که پیداش کردید و باهاش حرف زدید از علاقه تون و فکرهای درون ذهنتون گفتید...بله شما مستقیما خواستگاری نکردید ولی این حرفا دقیقا یعنی خواستگاری اما با زبان دیگه
اون خانوم خیلی خوب منظور شما رو فهمیدن...اگر غیر از این بود دلیلی نداشت شما از برنامه هاتون و ...براش توضیح بدید
در نهایت میگم..از دست من یا هرکس دیگه ای دلخور نشید اینجا همه سعی و تلاششون اینه بدون هیچ چشم داشتی بهترین راه حل رو ارائه بدن و شما مختاری در انتخاب اون راهی که با منطق و عقل خودت جور دربیاد
یا علی