RE: میدونم که بازم میاد چطوری برخورد کنم؟؟؟؟
ستاره عزیز سلام
خوب با توجه به جزئیاتی که مطرح کردی چند نکته حاذز اهمیت است که دوستان اشارات خوبی داشته اند اما این نکات را لحاظ کن!
1- گویا شما از لحاظ فرهنگی و طرز تفکر با هم متفاوت هستید! چرا این را می گویم؟ الان برایت باز
می کنم. نه پس کردن پول خساست است و نه خواستن چادر شکاک بودن! بلکه او با این نوع
ادبیات ، تربیت و فرهنگ بزرگ شده و شما بگونه ای دیگر و همه می دانیم که اختلاف فرهنگی
بسیار در زندگی تضاد ایجاد می کند! پس به این نکته دقت کن! برای تو برخی ظواهر مهم است و
برای او نه! این در آینده ممکن است حتی سر دکور خانه برای تو و نوع خرید هایت دردسر درست
کند! اگر برایت این مسائل مهم است پس کمی دقت کن!
2- نکته بعدی که حائز اهمیت است این است که ما باید همدیگر را همان طور که هستیم
بپذیریم...او باید تیپ شما را بپذیرد و شما شیوه و مرام او را در زندگی! اینکه بخواهیم بعدا
کسی را تغییر دهیم کار درستی نیست چرا که اغلب این کار نشدنی است!
3- باید دقت کنی که برخی افراد محدود کردن همسرشان را نوعی عشق می دانند! اما
خوب این واقعا تربیت آنهاست! اگر با این نوع برخورد مشکل داری بیشتر دقت کن!
4- مخاطب شما دمدمی مزاج است و بسیار احساس محور رفتار می کند که این کمی موضوع
را خطرناک می کند چون زندگی شوخی نیست که هی بگوییم سلام و خداحافظ!
تکیه گاهی انتخاب کن که در سخت ترین روزها هم به راحتی به تو نگوید خداحافظ!
و در آخر...
ایشان آدم خوبی است اما این شعار همیشگی من بوده و هست! هر خوبی مناسب ما
نیست! بعد هم گاهی برخی معایب یا فرهنگ های متفاوت چنان مهم هستند که خوبی های
دیگران را می پوشانند!
پس خوب و با دقت تمام این نکات را لیست کن و خودت شرایط را آنالیز کن!
به فکر 2 خواستگار دیگر هم نباش! چون عجله در تصمیم به آدم اجازه شناخت درست را
نمی دهد! بعد هم شما که سنی نداری! به نظر بهتر است کمی بیشتر راجع به زندگی
مشترک و مسائل آن به شناخت بپردازی و معیارهای مورد نظر از همسر آینده ات را برای
خودت بنویسی تا بر اساس معیارهایت و با مطالعه مقالات خوب همین سایت به تصمیم درست
و آگاهانه و عاقلانه برسی
موفق و پیروز باشی
:72:
ستاره عزیز
با توجه به مسائلی که توضیح دادین و با در نظر گرفتن اینکه شما هم در رد کردن ایشون تردید دارید، از نظر من مراجعه به یک روانشناس با هدف مشاوره ازدواج بهترین گزینه است.حتی اگر نتیجه مشاوره به رد ایشون هم منتهی بشه در آینده خودتون را سرزنش نخواهید کرد چون از صحت تصمیمتون مطمئن خواهید بود.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین.:72:
سلام دوستان من تازه واردم
میشه بگین چطوری تاپیک جدید ایجاد کنم تا مشکلمو بگم شاید حرفاتون کمکم کنه
فرهنگ 27:
سطح مذهبی هر دو در حد انجام واجبات.راه خونه هامون دوره ,محل سکونت ما بهتره .
البته به خاطر اینکه اون خونه یاذگار پدر خدابیامرزشون هست اونجا هستن وگرنه توان تغییر محل سکونت رو به بهترین جا دارن و از افرادی هستن که چندین بستگانشون از افراد و دکترها و مهندسین سر شناس شهرمون هستن و خانوادهامون تحصیل کردن و از این نظر هم کف هستیم.
پیدا:
"این که از شما در اولین برخوردها و بیرون رفتن ها پول خورد خواسته شاید کمی تو ذوق میزنه" خیلی تو ذوقم خورد:302:
bahar.shadi:
اسم قشنگی انتخاب کردید به ادم انرژی میده:43:
1-"تکیه گاهی انتخاب کن ..."بیشتر برای همینه که میخوام بهش جواب رد بدم.
2-چادر خواستن شکاک بودن نیست اینکه بگه اگه با دوستت میری بیرون منم بیام ... به نظرم نشونه ای از شکاکی به نظرم .
3-"هر خوبی مناسب ما نیست " حرف قشنگیه
4-عجله ای برای ازدواج ندارم اما دلمم نمیخواد فقط به خاطر اینکه سنی ندارم موقعیت هامونسنجیده رد کنم و بعدا انگشت ندامت به دندان بگیرم دلم میخواد اگه میگم نه دلیل قانع کننده ای حداقل برای خودم داشته باشم.
به نظرم خدا فرصت هایی که جلوی راهمون قرار میده بی حکمت نیست حداقل ارزش فکر کردن رو دارن.
parvane123:
مشاور دانشگاهمون که در جریان ماجرامون بودن خیلی از ایشون تعریف میکردن و البته بعدش که همین صحبت ها رو با هاشون در میون گذاشتم یکم نظرشون عوض شد.
ممنون از همه نظراتون .در کل دارم به این نتیجه میرسم که ما با وجود مشترکاتی که داریم تو بعضی موارد هم اختلافات فاحش و زیادی داریم که ممکنه مشکل افرین باشن پس با اینکه برای من و ایشون سخته اما بهشون جواب رد میدم اینکه یه مدت ناراحت باشم:316::302: بهتر از اینه که یک عمر پشیمان از تصمیمی باشم که از رو احساسات گرفته شده و از صمیم قلب براش ارزوی خوشبختی میکنم .:310:
نظرتون چیه؟؟؟؟؟
به نظرم بیشتر به خودتون فرصت بده ولی بهش تاکید کن فقط این رابطه برای شناخته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setaree11
عجله ای برای ازدواج ندارم اما دلمم نمیخواد فقط به خاطر اینکه سنی ندارم موقعیت هامونسنجیده رد کنم و بعدا انگشت ندامت به دندان بگیرم دلم میخواد اگه میگم نه دلیل قانع کننده ای حداقل برای خودم داشته باشم.
به نظرم خدا فرصت هایی که جلوی راهمون قرار میده بی حکمت نیست حداقل ارزش فکر کردن رو دارن.
ستاره عزیز
من نگفتم گزینه های خوبت را رد کن و یا زود ازدواج کردن بد است...بلکه گفتم عجله نکن!
در واقع منظورم این بود که به خاطر گزینه های دیگر نکند احساسی شوی و تصمیمی بگیری که
بعدا پشیمان شوی!
با دقت و عاقلانه اول تکلیف این آقا را مشخص کن و بعد به خواستگاران دیگرت اجازه ورود بده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setaree11
در کل دارم به این نتیجه میرسم که ما با وجود مشترکاتی که داریم تو بعضی موارد هم اختلافات فاحش و زیادی داریم که ممکنه مشکل افرین باشن پس با اینکه برای من و ایشون سخته اما بهشون جواب رد میدم اینکه یه مدت ناراحت باشم:316::302: بهتر از اینه که یک عمر پشیمان از تصمیمی باشم که از رو احساسات گرفته شده و از صمیم قلب براش ارزوی خوشبختی میکنم .:310:
نظرتون چیه؟؟؟؟؟
عزیزم
نظر نهایی با خود شماست نه با ما!
ما در مورد کسی قضاوتی نمی کنیم تنها بر اساس توضیحات شما و تجارب و مطالعات خودمان
نکات مهم را متذکر می شویم اما تصمیم نهایی با شماست اما در گرفتن تصمیم نهایی دقت
کن!
آیا تصمیم نهایی شما بر اساس منطق بوده یا احساس؟
اگر احساسی عمل کنی بعدا پشیمان می شوی که چرا رد کردم ایشان را؟
ولی اگر منطقی تصمیم بگیری ، منطق احساسات را توجیه می کند و هرگز پشیمان نمی شوی
بازهم عاقلانه و به دور از احساساتت تنها با منطق و شرایط روحی و توقعاتت از زندگی تصمیم
نهایی را بگیر و چند روزی به خودت زمان بده و از او هم زمان بخواه اگر باز معذرت خواهی کرد.
تا به یک نتجه منطقی و قطعی و عاقلانه به دور از احساس محوری برسی.
برایت آرزوی خوشبختی و موفقیت می کنم!
درسته bahar.shadi
تصمیم نهاییم منطقی بود.
ممنون از راهنمایی هاتون