RE: دارم وابسته میشم...راهنماییم کنید
ستوده تنها و saaaye جان از همدلی وراهنماییتون ممنونم.:72: کلمه به کلمه حرفاتون رو قبول دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saaaye
خواهر -برادری تو این زمونه و این شکلی هیچ معنا نداره . فقط یه راه ـ در رو ؛ واسه اینه که تو ازش توقعی نداشته باشی. توقع ادامه ی رابطه به صورت رسمی. به عبارتی اون داره تنهایی و کمبودهاش رو این جوری سر پوش می ذاره.
میدونم هر وقت منطقی بهش فکر کردم به همین نتیجه رسیدم.....اما چه کنم که احساسم زورش میچربه وهمیشه یه توجیهی میاره!
امروز جواب اس ام اسهاشو خیلی سرد دادم یا اصلا ندادم .اما انگار بو برده دوباره شروع کرده به دوستت دارم دوستت دارم گفتن.آخه من نمیدونم کی مجبورش کرده !!آخه یعنی چی....
الان دوتا مسئله عذابم میده 1.خیلی خیلی ناراحتم وانگار با اینکه میدونم ولی نمیخام باور کنم که ابراز علاقه هاش کشکیه! 2.نمیتونم تمومش کنم:302:
اون میخواد موبایلش اس ام اس بیاد؟ خب باشه شماره من یا یکی از آقایون رو بدید بهش . یا شمارشو بدید اینقدر هر روز بهش اس ام اس بفرستم که خسته بشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parasoo67
ستوده تنها و saaaye جان از همدلی وراهنماییتون ممنونم.:72: کلمه به کلمه حرفاتون رو قبول دارم.
میدونم هر وقت منطقی بهش فکر کردم به همین نتیجه رسیدم.....اما چه کنم که احساسم زورش میچربه وهمیشه یه توجیهی میاره!
امروز جواب اس ام اسهاشو خیلی سرد دادم یا اصلا ندادم .اما انگار بو برده دوباره شروع کرده به دوستت دارم دوستت دارم گفتن.آخه من نمیدونم کی مجبورش کرده !!آخه یعنی چی....
الان دوتا مسئله عذابم میده 1.خیلی خیلی ناراحتم وانگار با اینکه میدونم ولی نمیخام باور کنم که ابراز علاقه هاش کشکیه! 2.نمیتونم تمومش کنم:302:
منم نمی خواستم باور کنم اما وقتی 40 روزه رفته پی کارش فهمیدم یه سرگرمی بودم واسش
عزیزم من کاملا میدونم چی میگی چون قصه ات کاملا شبیه به منه اما....
من این راه رو رفتم یکسالم به بازی های اون گذشت بی هیچ فایده فقط تو ضربه میخوری باور کن:305:
خیلی از مردها براشون قربون صدقه رفتن مثل اب خوردنه هنوز نشناختیشون منم مثل تو می گفتم مگه میشه؟؟!! تازه طرفم التماس هم می کرد می گفت بدون تو میمیرم که فکر کنم حتما مرده خبری ازش نیست:311:
بهش بگو باید ارتباطتون کاملا رسمی و توی یه چارچوب مشخص باشه اگه واقعا دوستت داشته باشه قبول می کنه اما اگه قصدش سو استفاده باشه زیر بار نمی ره
عاقل باش نه عاشق...:72:
ستوده تنها این آقا اصلا قصد ازدواج با این خانم رو نداره ! صرفا یک سرگرمی سادست که این خانم با تمام احساسش وارد بازی شده.
وقتی قصد ازدواجی نیست چی رسمی بشه؟
برن صیغه خواهر برادری بخونن؟
چرا پرستو جان تو هر کاری اراده کنی میتونی انجام بدی . محکم باش دختر . تا هر کس یه دوست دارم بگه باید اینجوری تن و بدنت براش بلرزه؟!!اون روزی رو تو ذهنت مجسم کن که این اقا پسر ترکت کرده و برمیگرده بهت میگه من فقط میخواستم باهات دوست باشم و بگم و بخندم حرف احساسی بزنم و خوش باشم (در حالی که تو بهش وابسته شدی ) الانم یکی دیگرو میخوام . ببین چه حس بدی بهت دست میده!
اصلا شماها که تمام حرفتون محدود بوده به 4 تا حرف احساسی بدون شناخت چطور تشخیص دادی که مهربونه! از کجا معلوم با چند نفر دیگه مثل تو توی همون سایت رابطه نداشته! پرستو جان چت رو بذار کنار خودت رو به کارایی که دوست داری مشغول کن .تو با این کارات داری میگی من ضعیفم بی اراده ام هر کس از راه برسه بگه دوستت دارم عاشقش می شم
به خوت اینو بگو:
من نیستم چون دیگران
بازیچه ی بازیگران
متاسفانه دخترها وقتی کمی محبت می بینند وابسته میشن.
بعضی از مردها این رو میدونن و سو استفاده می کنند.
فرقی نمی کنه دختر پولدار باشه یا فقیر ، زیبا باشه یا زشت ، کافیه پسر راهی برای محبت کردن پیدا کنه ، اون وقت هست که دختر وابسته میشه ، عاشق میشه و.....
من مرد هستم و دارم این حرفا رو میزنم.تو رو به خدا بانوان گرامی احساس پاکتون رو دست هر نامردی ندید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
ستوده تنها این آقا اصلا قصد ازدواج با این خانم رو نداره ! صرفا یک سرگرمی سادست که این خانم با تمام احساسش وارد بازی شده.
وقتی قصد ازدواجی نیست چی رسمی بشه؟
برن صیغه خواهر برادری بخونن؟
من حرفهام رو زدم فقط یک کلمه این کار رو نکن کاش منم قبل شروع رابطه ام یکی پیدا میشد بهم بگه نکن به خدا وضعم اینقدر داغون نبود
پرستو جان تو لیاقتت بیشتر از اینه که بازیچه بشی هنوز نمی شناسی مردها رو مثل خودم ساده ای به خدا:163:
بازم ممنون از دوستان که نظرشون رو گفتند.
از نظر اینکه سرم گرم بشه ومشغول باشم راستش من برای کارای دانشگاهم وقت کم هم میارم ترم 7 گرافیک هستم دانشگاه سراسری با استادای سخت گیر رشته م خیلی پرکاره. که الان این مسئله داره تا حدودی لطمه میزنه بهش.
1majid دوست عزیزمن کمبود محبت ندارم. احساساتی هستم اما بی جنبه و پسر ندیده نیستم توی دانشگاه و جامعه بودم... توی این مورد خاص خب به مشکل خوردم . آخه چون از اولش نوع برخوردش و حرفاش به دلم نشست الان سخته برام...من حتی وقتی عکسش م دیدیم از قیافه ش اصلا خوشم نیومد اما نمیدونم چرا از چشمم نمیفته!!
یه کاری هم که خوب بلده اینه که حس دلسوزی منو برانگیزه مثلا من نمیخواستم فیسبوکم رو ببینه و ادش کنم که اونجام جلو چشمم باشه نمیدونید چه کرد.........تا ادش کردم.
البته از همین دیشب تا حالا با حرفای شما خیلی بهتر شدم ولی هنوزم.....
اگه نمی تونی تمومش کنی پس منتظر روزی باش که خودت رو اونقدر سرزنش می کنی که ناراحتیش از تموم کردن این رابطه بیشتره.
اینکه گفتم به خودت رحم کن دقیقن منظور این بود که به یه همچون روزی نرسی. این ماجرا برای تو یک تجربه است عزیزم.
قبول دارم ترک ناگهانی خیلی آزار دهنده است . اما من نمی دونم از نظر تخصصی روش ترک کردن چه جور صحیحه . این که یک دفعه کات کنی و تمام یا اینکه رابطه ات رو یواش یواش به سمت حذف کردن ببری؟!
من خودم شخصن ارتباطم رو از هر روز به هفته ای یکبار رسوندم در ساعت مشخص. بعد به دو هفته یک بار و در طول این هفته ها هم مدام به این فکر می کردم که چه قدر ذهنم و وقتم آزاد شده . ضمن اینکه احساسم بهش سرد شده بود و نهایتن هم تمومش کردم و هر چی نشونه داشتم ازش ، از آی دی حتی عکس حتی سیم کارت همه رو نیست و نابود کردم .
نمی تونی بگی : نمی تونم . چون آدمهای زیادی تونستن. اوکی؟
ولی هنوزم همون طورید !
فقط بدونید باید تموم بشه ، راه دومی نیست.