RE: طرح قوانین تالار در انجمن "حقوق ما"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fnh63
راست ميگه ديگه. براي خودتون قانون جنگل رو با كلاهي شرعي
قانون انجمن جلوه ميدين. من قصد توهين به
آرمانخواه رو ندارم ولي آيا با صلاحيت تر از آرمانخواه، قانونگذار نبود؟!
حتماً نبود!
منم اگر پادشاه بودم رياست خراسان رو به پسرخاله ام ميسپردم!
دوستان زحمت بكشن و تشريف ببرن لينك زير رو واقع شده در وبلاگ آرمانخواه مطالعه بفرمايند: (دو سه خط بيشتر نيست، نترسين!)
همدردي
فرشید جان چرا برای اعضا زحمت می تراشی !:300:
من متن نوشته ی آرمانخواه در وبلاگش را برای دوستان قرار می دهم :
"بنام خدا
روز اربعین در قم مهمان یکی از اقوام بودیم ایشون مدیر سایت همردی هستن و از من دعوت کرد در پاره ای موضوعات در تالار گفتگوی سایت وقت بگذارم .از اینرو لینک اونرو روی وبلاگم قرار دادم . شما هم یه سری بزنید ! "
RE: طرح قوانین تالار در انجمن "حقوق ما"
سری زدم به تالار و پاسخهای دوستان رو ذیل نوشته "طرح قوانین تالار" دیدم و قصد پاسخ نداشتم ، اما نوشته امضای آقای 118 به نظرم جالب اومد :
من جمع اضدادم !
ازدحام تناقض ها !
چون روی پای خودم ایستاده ام !
و تویی که همچون تاک بر دیگران لنگر انداخته ای محکوم به سکوتی !
We will never submit . We will never be silenced. We will never forget
1- خدا نکنه ما ازدحام تناقضها باشیم چه اینکه اونوقت از تک تک جملاتمون هم این تناقضات آشکار میشه .امیدوارم اینگونه که در حرفها و نوشته هامون تناقض باشه نباشیم
2- و یه سئوال از شما که جمع اضداد هستید چه تناقض و تزاحمی بین فامیلی و همزمان ارتباط فکری و کاری هست و حال اونکه در این ارتباط و کمک و همیاری و همدردی هیچ نفعی مترتب نمیشه ، هیچ پست و مقام و .. تقسیم نمیشه ؟ و آیا این ارتباط گناه و خطا و اشتباهه ؟
3- و خواننده محترمی که این سطور رو میخونه با خوندن یادداشتها و بعضا پیشنهادات و انتقادات آرمانخواه - اینجانب - خود حکم کنه که کجای اون مطالب در تضاد و تناقض هست و کجاش بوی فامیل بازی و رانت و رانت خواری و .. میده ؟
4-و البته و صد البته که من دوست میداشتم و دارم که در ذیل هر یادداشتی دوستان به نقد محتوایی اون می پرداختند - خواسته ای که در بسیاری از یادداشتهام تصریح شده و کمتر و کمتر پاسخی گرفتم - و امروز هم پذیرای نقدها ، توصیه ها و راهنماییهای شما عزیزان هستم و از اونها بهره خواهم برد.
5- و از دوستانی نظیر fnh63 و 118 تشکر میکنم که وقت گذاشتن و مطالب وبلاگ بنده رو خوندند و ازشون مییخوام اگه در اون مورد هم نظری دارند در وبلاگ قرار بدن.
6- در پایان توصیه ام اینه که عمر و وقتمون رو صرف موضوعاتی کنیم که ارزش و نفعی -مادی یا معنوی - برامون داشته باشه ضمن اینکه با همه این حرفها کمتر کسی به اصل مطلب پرداخته و اونو به بحث گذاشته .
با آرزوی توفیق و بهروزی شما .