RE: نمیتونم عاشق شوهرم بشم .خوشحال نیستم
محتاج عشق عزیز
به همدری خوش آمدی
درکت می کنم . گاهی آدم وقتی رویاهایی که برای خودش و زندگی مشترک داشته تحقق نیافته می بینه ، سختش میشه .
اصلاً میدونی چیه ، همش تقصیر این رویاهای عاشقانه و اون مرد رویاها هست که نمیذاره ما زندگیمونو بکنیم ، آخه همش اون میاد جلوی چشممون و می بینیم این اونی که می خواستیم نیست و ....
محتاج عشق گلم ، این دو سطر را ظاهراً به زبان مطایبه برات گفتم ، اما واقعیتی است که مخل این زندگیهاست .
لینکهایی که برات میزارم رو دقیق بخون ، بعدش با هم صحبت می کنیم تا بهترین عملکرد را در این شرایط در پیش بگیری .
البته اولین گام را همینجا و قبل از مطالعه لینکها بهت می گم و بعد از مطالعه ، بقیه گامها را .
گام اول :
پذیرش ......
یعنی به خودت بگو همینی که هست ، من باید ببینم که با این شرایط با همین شوهر و با این ویژگیهاش چه کار می توانم بکنم که از زندگی باهاش لذت ببرم ، آرام باشم و احساس رضایت کنم . باید ببینم اصلاً این شدنیه ، و اگر شدنیه چطوری ؟ در این صورت ، اول تمام آنچه هست را از نظر می گذرانی ، به خودت می قبولانی ، و می پذیری ، وقتی پذیرفتی ، سئوال اولت را دنبال کن ، اونم اینه که ، آیا با همین شرایط می توان از زندگی لذت برد ؟ و اول دنبال جواب این خواهی رفت ، و بعدش سئوال بعدی و .....
اصلاً می دونی چیه خانمی ؟ لینکها رو الآن بهت نمیدم بخونی . اول این پذیرشه رو ایجا کن و دروناً و کاملا ًآماده ، به این سئوال برس تا بعد .....
پاورقی
======
ببین عزیز من زود و ذهنی نگو پذیرفتم و حالا سئوال ، خوب فکر کن ،سنگهاتو همه جانبه وا بکن ، و کاملاً به پذیرش همسرت همینجوری که هست و تمایل به ادامه زندگی برس بعد بیا دنبال جواب سئوال ، وقتی به سئوال رسیدی اول خودت خوب در بارش فکر کن ببین جواب خودت چیه ( من جواب خودت به این سئوال را هم لازم دارم )
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محتاج عشق
الان از انتخابم پشیمون نیستم چون شوهرم با ایرادایی که داره ادم وحشتناکی نیست . این منم که دوستش ندارم چون احساسم رو نمی تونم به زور عوض کنم .من باید عاشقش بشم و واسه این راه حل میخوام. من باید خوشحال بشم و واقعا احتیاج به کمک دارم. منظورم از عقلانی این بود که ( به نظرم عقلم راه درستو رفته اما احساسم یاری نمیکنه)
ممنون که جواب دادی ،ببین عزیزم درسته که پسر خوب کم پیدا میشه ولی هیچ کدوم اینها دلیل نمیشه که آدم از چاله تو چاه بیفته
اون طوری که گفتی من حس کردم از چاله تو چاه افتادی
با توضیحی که دادی مشخصه که اشتباه فکر کردم ، دلایلت فقط همون چندتا دلیل کوچیک نبوده از ازدواجت پشیمون نیستی
ولی همچین داشتی سیاه نمایی می کردی که من با خودم فکر کردم چه دختر بیچاره ای !آخی !با ی ادم مجسمه بی احساس با ظاهر بد و هپلی و دروغ گو و وحشتناک داره زندگی می کنه!
منظورم اینکه انقدر جنبه های منفی زندگیت رو نبین!
همین که از انتخابت پشیمون نیستی و راضی هستی خیلی خوبه!
اینکه الان احساس عشق به همسرت نداری
فقط به شوهرت ،ظاهرش و خصوصیات اخلاقیش بر نمی گرده.
به خودت و ذهنیت خودت بر می گرده
تو سعی کن بهش محبت کنی،مثل خودش بهش ابراز علاقه کنی،ی بار بهش ابراز علاقه کن [/color][/color]
اگر ظاهرش رو نمی پسندی با محبت و مهربونی لباسی که خودت دوست داری رو بهش هدیه کن و بگو دوست دارم این لباسو تو تنت ببینم
مطمئن باش رفتار گرم و خوب تو اون مجسمه رو آب می کنه
اگر می خوای تو زندگیت تغییر ایجاد کنی نباید خودت ثابت باشی و انتظار داشته باشی همسرت تغییر کنه
تو خودت رو تغییر بده و مطمئن باش اثر این تغییری که در تو ایجاد شده ،تو رفتار همسرت می بینی.
قانون سوم نیوتن
هر علمی را عکس العملی است
این اتفاق به صورت نا خود آگاه بین شما می افته
وقتی شما این نیرو یا فشار رو به همسرت انتقال میدی که من دوستت ندارم و تو مرد آروزهایی من نیستی
اون هم متقابلا این نیرو رو به شما وارد می کنه... که من حرفی ندارم با تو بزنم و میره تو نقش یک مجسمه.
البته این ها نظر شخصی منه
امید وارم کارشناسان به تاپیک شما سر بزنن :72:
ببخشید من بعد از ارسال پست فرشته مهربون رو دیدم ،کارشناسا اومدن :)
چشم.البته چرت و پرت و میگه هااااااااااا :311::311: تو این موضوع کم نمیاره .تو این موضوع کاملا متفاوته ومیخواد بگه من همه چیو بلدم. حالا حتی اگه مطمئن نباشه حرفش درسته یا نهوخیلی محکم و راحت داستان میبافه واست. مثلا من واسه حرف زدن تازگیها جدول میارم وسط میگم بیا حل کنیم.( من تقریبا واردم تو این کار) بعد همه سوالهارو اشتباه جواب میده و گیر میده که مطمئنه! نام قدیم اصفهانو میگه گز! میگم گز سوغاتشه! قبول نمیکنه ! بعد میگه 90 % جوابش 2 حرفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گفتم ااااااااااا نه بابا !!:311: اخه از جای جدول که 2 حرف خالی داره.معلومه که 2 حرفست. اره سارا جون اینجور موقع ها از بس حرف میزنه میخوام بگم بسته! خیلی عجیب غریبه.نیست؟
سلام به گلم محتاج عشق و بقیه دوستان سارا، نازنین و فرهنگ :72:
خیلی دیدن این تاپیک برای من جالب بود چون همین امروز تصمیم داشتم تاپیکی به همین مضمون بزنم که اومدم و این مطلب رو دیدم.
عزیزم من هم به دلیل یک سری مسائل عقلانی و مذهبی با همسرم ازدواج کردم با اینکه اصلا هیچ علاقه ای به خودش و نوع شخصیت و ظاهرش نداشتم. ولی امیدوار بودم که حد اقل از لحاظ معنوی باعث رشد من بشه. من هم خیلی در بند مادیات نیستم ولی دقیقا یک سری کم توجهی های ایشون و مشکلات جدی در روابط جنسیمون و مسائل دیگر (مثل دعواها و نارضایتی خانوادم از این ازدواج، نداشتن کار همسرم و اینکه سربازی نرفته بود ووو) باعث شد مشکلاتی پیش بیاد.
من الا حدود 5 سال و نیمه که ازدواج کردم. یک مدت طولانی واقعا همسرم رو دوست داشتم به خاطر برخی مسائل خوب اخلاقیش و بعضی دیدگاههای خودم (که الان تا حدودی زیر سوال رفتن). اما از پارسال علاقم به همسرم روز به روز کمتر شد تا حدی که به مرز طلاق هم رسیدیم ولی جرات این کار رو نداشتم. الان هم، البته از اولش بیشتر همینطور بود، عین همخونه میمونیم یا دوست یا خواهر و برادر نه مثل زن و شوهر.
در حال حاضر دقیق نمیدونم چطوری میتونم راهنماییت کنم چون به هر ترتیب پیشگیری بهتر از درمانه و شمام مثل من پیشگیری نکردی.
پیگیر کارهات هستم، الان سر کارم خیلی وقت فکر کردن ندارم، چیزی به ذهنم رسید حتما برات می نویسم.
امیدوارم بتونی یه زندگی خیلی زیبا رو تجربه کنی.
:46::72:
(احتمالا همین پست رو خودم یه تاپیک کنم :P )
نازنین و فرشته مهربان عزیز . من همین امروز این سایت ثبت نام کردم و واقعا از صحبتهای همه دوستانم لذت بردم. اینکه من اینجا هستم یعنی به زندگیم پایبندم و با تمام وجودم میخوام که مشکلم حل شه. پس به حرفاتون مو به مو عمل میکنم و از نصایح شما سرسری نمیگذرم .قول میدم .
آفرین که انتخاب درست رو انجام دادی…همسرت خصوصیات مثبت زیادی داره که خودت هم بهشون اشاره کردی…حالا می رسیم به ایجاد اصلاحات که خوشبختانه در مورد همسر شما تا اونجایی که از صحبت های شما متوجه شدم بیشتر ظاهری هست و با یه کم صبر و حوصله تبدیل میشه به همونی که خودت می خوای (قدرت زنانه خودتو دست کم نگیر). البته این کار اصلا قرار نیست با دعوا و بی مهری انجام بشه بلکه تنها راهش محبت و توجهه.
باور کن با این کار هم خودت بهش علاقهمند می شی و هم اون بیشتر بهت توجه می کنه.
در ضمن مراقب باش که با بی توجهی ها و بی مهری هات از شوهرت یک کوه آتشفشان آماده فوران نسازی…اغلب مردها یه مدت تحمل می کنن بعدش یکهویی فوران می کن و بعدش تبدیل می شن به یک کوه یخ.
لباسهاشو مرتب اتوکن و بشور
خودت براش لباس بخر
خودت کفششو واکس بزن
خودت جوراباشو بشو
بعد که عادت کرد به مرتب گشتن و تحمل نامرتب بودن براش سخت شد (زیاد طول نمی کشه آقایون سریع عادت می کنن) کم کم بخشی از این کارها رو به خودش واگذار کن.
اینها همش مهارتهای زنانه و عشقی که خدا در وجود ما قرار داده رو می طلبه.
برای اینکه باهاش هم کلام بشی در مورد مسائل مورد علاقش صحبت کن و اصلا باهاش کل کل نکن و بیشتر تاییدش کن (حتی اگه لجت از حرفاش در میاد) بعدش تدریجا علایق خودت رو هم وارد بحثاتون کن. عزیزم اینها همش ظرافتهای زنونه رو می خواد.
بچه ها شوهرم وقتایی که میخواد داستان ببافه خوب بلده حرف بزنه! اعتماد به نفسشم میگیره تازه. میخواد بگه از همه چی سر در میاره ! من بهش میگم لازم نیست همهچیو بدونه! چرا اسرار داری بگی همه چیو بلدی! عجیبه ها ! مثالی که واسه جدول زدمو بخونید (که البته جواب صحیح _جی_ هست) یعنی هیچ جوری نمیخواد کم بیاره .حتی اگه به حرفش مطمئن نباشه داستان رو خوب میبافه . و این اخلاقاش بیشتر باعث میشه به خودم بگم این دیگه چه جور ادمیه!!!!! و نتونم بشناسمش و بهش نزدیک شم !
محتاج عشق گلم
دیگه پست نزن :305:تا به پذیرش برسی
وقتی واقعاً و عمیقاً همسرت را همینطوری پذیرفتی بیا ارسال پست کن و خبر بده .:43::46:
.
محتاج عزیز سلام
کارشناسان بهترین راهنمایی ها رو برات گذاشتن سعی کن بهشون توجه کنی
من فقط خاستم یه نظر بهت بگم و اون اینه که عزیزم روحیه شوهرت رو درک کن بعضی مردها اخلاق اروم و خونسردی دارن
چقدر خوبه که شوهر اهل کار و زندگی هست و مطمئنم با خصوصیات خوبش میتونی زندگی گرمی درست کنی
باور کن انقدر زندگیهای مشکل دار وجود داره عزیزم رو خصوصیات خوب شوهرت کار کن و با توجه به اخلاقش کمی توقعت رو پایین بیار
در محبت و مهربونی خودت پیش قدم باش و توقع جبران هم نداشته باش
محبت اگه با توقع جبران نباشه معجزه میکنه شک نکن
به هر حال ازدواجت رو بهت تبریک میگویم امیدوارم خوشبخت بشی
[size=large]فرشته مهربان عزیز سلام
من این چند روز از قبلم خوشحالتر هستم چون سعی کردم به تیپش کمتر توجه کنم و قبولش کنم. اما نمیدونم این حالم تا کی ادامه داشته باشه ! به جای اینکه از حرفهای بی ربطش حرس بخورم بهش خندیدم و کمتر گیر دادم . الان خودم راحتترم ولی چجوری این حس رو ادامه بدم؟ شاید نتونم. نمیدونم ! یه جوریایی احساس میکنم خودمو زدم به کوچه علی چپ! به هر حال حرفاتون منو از اون حال دراورده (فعلا) به نظرتون الان وقتشه که مرحله بعد رو بهم بگین؟ [/size]
:300::316:
باور کن انقدر زندگیهای مشکل دار وجود داره عزیزم رو خصوصیات خوب شوهرت کار کن و با توجه به اخلاقش کمی توقعت رو پایین بیار
[quote] ویدای عزیزم واقعا درست میگی. ولی بعضی وقتا احساس منطق سرش نمیشه.