RE: ازدواج با فردي كه خانواده تاييد ميكنن يا ادامه راه؟
قدم اول را خوب اومدی خانمی.
در ادامه راه حتما از دوستان کمک بخواه تا راحت تر بتونی این جدایی را تحمل کنی .
عزیزم در اسرع وقت مبایل ، ایمیل و هر پل ارتباطی با ایشون داری را عوض کن. هر چیزی که شما رو یاد اون می ندازه از دسترس خارج کن.
اگه هم واقعا خواستگار باشه که اقدام رسمی باید کنه و حتی اگر هم به صورت رسمی هم اقدام کنه ایشون معایب بسیاری داره و از خط قرمز هایی عبور کرده که در آینده زندگیتون را دچار مشکل می کنه.
پس در هر حالتی اون را از ذهنتون خارج کنید . دوستان حتما به کمکتون می یاند وبا همدلی هایی که خواهند کرد شما را مصمم تر در قطع ارتباط می کنند.
فقط عزیزم هر حسی داشتی یا درگیری ذهنی برات پیش اومد حتما اینجا با دوستان مطرحش کن.
نقل قول:
عزیزم در اسرع وقت مبایل ، ایمیل و هر پل ارتباطی با ایشون داری را عوض کن. هر چیزی که شما رو یاد اون می ندازه از دسترس خارج کن.
ديشب به ايميلم پيام داده بود . نوشته بود : من چون براي رابطه ها ارزش قايل ميشم ... اومدم حرفاي اخرمو بهت بزنم . نوشته بود من ماه 6 يا ماه 7 سال 91 ميام خونتون . اخر سال 91 عقد ميكنيم . نوشته بود اين نهايت توان منه .اگر دوستم داشته باشي برميگردي .
توي اين مدت انقدر غصه خوردم كه ديگه تواني ندارم . ديگه نميخوام برگردم . اون منو خورد كرده . غرورمو شكسته .
خيلي از اقايون ارزو شون بود كه جاي ايشون باشن اما اون اينارو متوجه نبود . توي محيط دانشگاه -محيط كار - و...نميگم خيلي سطحم بالاست و از اين حرفا ... نه! اما اينجوري بود . ميدونست خيلي بهش علاقه دارم و نميتونم تركش كنم ... براي همين اين بلا هارو سرم اورد . جوري با من رفتار ميكنه انگار دارم التماسشو ميكنم كه بياد خواستگاري من و اون واسه من ناز ميكرد .
من خيلي بهش علاقه داشتم و دارم اما ديگه به ازدواج باهاش فكر نميكنم .
نقل قول:
اما تو و زندگی و آرامشت مهمتر از هر چیزه که اینو دوستت بت نمیده من خودم آدمیم که خیلی
اینجور چیزاها برام مهمه مثلا پسری که جاهای خاص حلقه دست نکنه پس معلومه یه مشکلی داره
براي من هم اين موضوع خيلي مهم بود و هست .
نقل قول:
ولی این رفتارهایی که می گی واقعا نشون می ده که ایشون نمی خواسته شما رو حتی به عنوان دوستش مطرح کنه چه برسه به عنوان نامزد یا کسی که قصد داره باهاش ازدواج کنه !وقتی آدم کسی رو واقعا بخواد و از انتخابش مطمئن باشه دلیلی نداره چنین رفتار نشون بده و حلقه اش رو هم نندازه!
جز افسوس و گريه به حال خودم حرفي ندارم .
به قول فرشته جان براش یک بار برای همیشه یک سوگواری بکن و اون را از ذهنت خارج کن.
یه جای اشتباه برای خودت توی زندگی بذار و اون همین اشتباهی بود که کردی.
از این اشتباه درس بگیر و ارزش بالای خودت را یاد اور شو که از این پس بازیچه دست دیگران نشه.
یک شروعی دوباره و سربلند از این امتحان. اینکه تونستی راه درست را از اشتباه تشخیص بدی.
اینکه اونقدر شهامت وقدر ت داری که خودت را از یک رابطه احساسی نادرست بیرون بکشی و برای آینده ات بهترین تصمیم را بگیری.
اینها کم چیزی نیست که تو داری به دست می یاری.