RE: میشه یه ذره منتظرش بمونم ؟یعنی توذهنش چی میگذره ؟کمکم کنید
نسترن 1
ببخشید من متوجه نشدم که همدیگرو حضوری دیده بودین .باز هم عزیزم باید بهش فکر نکنی،خوب شما که شناخت کامل ازش نداری ،نمی دونی وقتی می گفته من تصمیم بگیرم برای ازدواج هیچ کس نمی تونه جلومو بگیره
واقعیت داشته این حرفش یا نه!
حتی اینکه تا این حد مطمئن بوده رو انتخابش و همه چیز رو تموم شده فرض کرده ،نشون می ده خیلی منطقی و با فکر این تصمیم رو نگرفته بوده .
در مورد افسردگیش هم ،اگر واقعا دلیل این سرد شدن این بوده،بازهم کاری از دست شما بر نمی اد ،چون خودت گفتی نمی خوای برای شروع مجدد رابطه اقدامی کنی و اصلا درست هم نیست،
خوب اصلا بهش فکر نکن ،اگر برگشت اون موقع بهش فکر کن...
آخه خیلی از این هایی که تونت می ان واقعا جهت سرگرمی می ان و هویتشون رو دروغ می گن .
قطع ارتباطتون چه جوری بود؟یعنی چه جوری گفتی قطع شه؟
منتظرش نباش که این حس بد بهت دست نده.
درین مدت اگه خواستگار اومد بی دلیل به خاطر اون آقا ردش نکن تا این حس بد بهت دست نده.
عزیزم اینجا همه داریم داد میزنیم منتظرش نمون.تو هم محکم داد بزن بگو بهش فکر نمی کنم.:324:
نقل قول:
،نشون می ده خیلی منطقی و با فکر این تصمیم رو نگرفته بوده .
کاملا موفقم! شک نکن کسی که به همین سرعت تصمیم بر انتخاب میگیره، با همین سرعت هم تصمیم بر رد میگیره!
نقل قول:
شاید نباید رابطمو قطع میکردم
در درستیِ تصمیمت بر قطعِ رابطه به هیچ وجه شک نکن
اگر جستارِ مشکلِ من رو بخونی متوجه میشی که ادامه ی رابطه فقط و فقط به خودت ضربه میزنه!و هیچ تضمین و تعهدی برای اینکه اون آقا به خواستگاری رسمی بیاد ایجاد نمیکنه!
نقل قول:
2.رهاش کردم یعنی به خداسپردمش،بره فکراشو بکنه.
3.سوال تاپیکم دیگه
باید بدونم آیا وابستگی و دلبستگی نسبت به اون در درونت ایجاد شده که میخوای منتظرش بمونی یا به خاطرِ شرایطش اینو میگی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
قطع ارتباطتون چه جوری بود؟یعنی چه جوری گفتی قطع شه؟
همه چی خوب بود-گفته بود مثلاتوی تعطیلات عاشورا وتاسوعا میاد،گفت به مامانم هم موضوعوبگم (منم گفتم،ولی نگفتم رابطه داریم)و وقتی واسه خواستگاردیگه میدید توفکرم بهم میگفت ردشون کن وازمنم مطمعن باش؛همچنین میگفت یکی از اعضای خانوادتودرجریان بذار(ولی چون بهش اطمینان کافی نداشتم،نگفتم) ----->ایناروگفتم که بگم اینکارش سرگرمی نبودوبرنامش منطقی بود.
ولی نتونست بیاد،درگیرتموم کردن شغل قبلیش واستخدام درشغل جدیدش شد؛نیومد
منم عصبانی بودم ودوسه روز بود گیرمیدادم- و بهش گفتم خداحافظ واسه همیشه؛ولی اون گفت خیلی عجولم و نمیتونه تاقبل عید بیاد؛منم گفتم پس قطع رابطه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 'عشق پرواز'
باید بدونم آیا وابستگی و دلبستگی نسبت به اون در درونت ایجاد شده که میخوای منتظرش بمونی یا به خاطرِ شرایطش اینو میگی؟
نه؛دوران وابستگیم تموم شده،دلبستگی هم زیاد نیست چون منطقم اجازه نمیده به ادمی که فقط یه بار دیدمش دلبسته باشم(واسم مسخرست)
1.به خاطرشخصیتشه که نمیخوام کامل فراموشش کنم،تقریبا خواستگارای زیادی داشتم ولی ادمیو ندیدم اینهمه معیارای منو یکجا داشته باشه(ضمنایه چیزایی در من هست که دقیقأ جزء معیارای اون بوده) واسه این حس میکنم ما واسه هم ساخته شدیم !
2.نمیخوام حس کنم احمق بودم که مثلا سرکاری بودم از اولش
3.یا اگه پشیمون شده باشه،بدونم چه رفتاری ازم اشتباه بوده
[b]
نقل قول:
نه؛دوران وابستگیم تموم شده،دلبستگی هم زیاد نیست چون منطقم اجازه نمیده به ادمی که فقط یه بار دیدمش دلبسته باشم(واسم مسخرست)
این خیلی عالیه! و اگر وابستگی و دلبستگی واقعا نداری، به نظرم منتظرش موندن و انتظارش رو کشیدن(و یا احیانا رد کردنِ خواستگارای دیگهت به خاطرِ اون) حماقتِ محضه!
اما راجع به اینکه میگی تو فکرش چی میگذره!
دو حالت داره!
1.یا هنوزم تو رو میخواد پس زودتر اقدام میکنه که مبادا از دستش بری.(طبق حرفی که گفتی با بعضی معیارهاش تطابقِ کامل داشتی)
2.یا پشیمون شده! که دیگه برنمیگرده!(این جواب سوال دومِ عنوان تاپیکت)
نتیجه:
حالت1: اگر بخواد برگرده، انتظار کشیدن یا نکشیدنِ تو اومدنش رو نه تسریع میکنه و نه به تعویق میندازه!پس منتظرش نمون!
حالت2: اگر پشیمون شده باشه دو تا حالت پیش میاد:
---الف: دیگه هرگز برنمیگرده پس انتظار کشیدنت کاملا نابجاس و فقط به خودت ضربه میزنی
---ب: ممکنه بازم بخواد برگرده که این نشون میده ثبات شخصیتیش پایینه و باری به هر جهت! و ممکنه حتی بعد از ازدواج هم از این بلاها سرت بیاره!پس بازم ارزش نداره انتظارشو بکشی چونکه همچین آدمی نمیتونه خوشبختت کنه.
بنابراین! در هر سه حالت! طبق اون جاهایی که صورتی کردم! انتظار کشیدنت درست نیست!(اینم جواب عنوانِ تاپیکت)
در مورد اینکه فک میکنی برا هم ساخته شده بودین...اگر واقعا اینطور بوده باشه خدا شما رو به هم میرسونه! اما! مراقب باش که این باعث نشه انتظارشو بکشی! چونکه ممکنه این احساسِ تو اشتباه باشه!
در مورد اینکه میخوای بدونی چرا ممکنه پشیمون شده باشه! اگر مقصودت اینه که اگر مشکلی داشتی حل کنی تا در مورد دیگران این اتفاق برات نیفته، بهتره بدون اینکه بخوای به اون آقا فکر کنی خودت رفتار خودتو آنالیز کنی و سعی در بهبود شخصیتت داشته باشی با خوندن کتاب های روانشناسی و...
امروز sms داد ولنتاین تبریک گفت .
ازدوستانی که شارژ دارن خواهش میکنند از فرشته مهربان خواهش کنند به تاپیک منم یه نیم نگاهی بندازن :316:
نسترن 1 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
این کنجکاوی طبیعی هست . اما ادامه دادن به آن اصلاً عقلانی نیست .
هیچ ذهن خوانی ای نداشته باش ، نه مثبت نه منفی . آنچه دوستان از علت احتمالی نیومدن ایشون گفتند تنها احتمالاتیه که اصلاً لزومی نداره ذهنت را مشغولشون کنی .
هیچ احتمالی نده و ذهنت را اینگونه درگیر نساز .
بسیار کار خوبی کرده ای که رابطه را قطع کرده ای( اگر چه با روشی احساسی بوده )
در جواب پیامکش هم بگو شرمنده اگر بنده جواب نمی دهم ، چون درست نمی بینم تا وقتی اقدام رسمی نشده هیچ ارتباطی داشته باشیم . بهتره هروقت در این مورد تصمیم گرفتید تماس بگیرید اگر بنده تا آن وقت از میان خواستگارن هنوز موردی را انتخب نکرده بودم ، پذیرای شما برای اقدام رسمی خواهم بود .
بعد از آن دیگه به پیامک ها جواب نده و نخوان
تنها به تماسی که بخواهد زمان اقدام رسمی را تنظیم کند پاسخ بده .
تمام انتظارت از آمدن ایشون به خواستگاری را بخشکان و روی ایشون تمرکز نداشته باش . زندگی عادی را در پیش بگیر . کنجکاوی نکن و به خواستگارهای که مطرح می شوند توجه کرده و بررسی داشته باش .
چنان باش که گویی چنین موردی پیش نیامده
.