نقل قول:
دوست من خدای متعال مهربانتر از این هست که حتی اگر بهش اعتقاد هم نداشته باشی بهت کمک نکند.
این لازمه عدل خدا برای همه است که در هر شرایطی لطفش را دریغ نکند.
امام حسین (ع) میگوید اگر دین ندارید لا اقل ازاد مرد باشید.(نگفته است اگر دین ندارید بروید بمیرید؟)
دکتر بهتر هست این حرف ها را به جای من به کسی مثله مریم 123 بگویید .
مرسی از صحبت های قشنگتان . مخصوصا چیز هایی که در مورد دین مسیحیت بود . من هر از چند گاهی برنامه های mohabat TV را نگاه می کنم . خیلی دین زیبا تر و منطقی تری نسبت به اسلام است .فقط حیف که هی می گند مسیح خدواند شما رو دوست داره مسیح خداوند فلان حرف رو زده . منم نمی دونم چرا اما این جملات رو که می شنوم خندم می گیره .
من نمی گم لزوما دین چیز خوب یا بدیه . صد در صد یه جاهایی ازش خوبه و یه جاهایی هم ...
بازم ممنونم .
نقل قول:
و به نظرم با توجه به اختلاف نظرهایی که هست، و با توجه به محدودیت های دنیای مجازی و این سایت، به مسائل مذهبی پرداخته نشود.
یک چیزی به شما توی تاپیک قبلی گفتم. اینجا هم می گویم.
در یک مسئله من و شما به هم شبیه هستیم. هر دو در جامعه ای زندگی می کنیم که از نظر مذهبی با اکثریت جامعه در تضاد هستیم. من مسلمان هستم و در کشوری زندگی می کنم که خیلی هایشون مسیحی هستند و خیلی هایشون هم بی دین. و بیشترشون هم ذهنیت خوبی نسبت به مسلمانان ندارند.
بله من هم به دوستان می گویم بحث رو منحرف نکنند . اما انگار فایده نداره .
حامد جان درسته که ما تا حدودی با هم مشترکیم . اما من در کشوری زندگی می کنم که خون من مباح است .
در صورتی که با هم فکران خودم گروهی را برای هم فکری و تبادل نطرات تشکیل دهیم حکمی کمتر از اعدام برایمان نمی برند . داشتن ماهواره و فیلتر شکن جرم است که این ها تنها راه های دسترسی من در دنیای مجازی به همفکرانم است . و خودتونم در این تایپیک دیدید که چقد با یکی مثله من مشکل دارند .
نمی خوام بگم مشکلاتم از شما بیشتر . چون هر چی که باشه شما هنوز هم ایران رو دوست داری و یه ایرانی هستی و زندگی توی یک کشور خارجی سختی های خودش رو داره . شاید بهترین راه برای منم مهاجرت به یکی از کشور های شمال اروپا باشه . البته می دونم خیلی کار سختیه و آسون نمی تونم تز ایران مهاجرت کنم .
نقل قول:
تاپیک های انجمن مهارتهای ارتباطی رو مرور کن تا بتوانی ارتباط بهتری با اطرافیانت برقرار کنی.
و کمی صبر و حوصله ات رو بیشتر کن و سعی کن زود رنجیده نشوی.
برای اینکه بخواهی دیگران تو رو همینطور که هستی قبول کنند، باید تو هم دیگران رو قبول کنی و به اعتقاداتشون احترام بگذاری.
از دوستان تقاضا می کنم به بحث های اعتقادی نپردازند.
امیدوارم توانسته باشم کمکت کنم.
امشب که خیلی خستم خوابم می یاد اما حتما فردا مطالعش می کنم . راستش توی این 6 سالی که بی دینم انقدر توهین شنیدم که به همین راحتی ها رنجیده نمی شم . مثله همین برخوردی که برخی ها توی این تایپیک بام داشتند . اصلا از دستشون دلگیر نشدم .
حامد جان بیش تر از هر کسی توی این جا منو درک کردی . ازت ممنونم :72: