RE: معنی این رفتارا چیه!!؟؟
اولا تشکر می کنم از فرشته مهربان که راهنمایی فرمودند وهمچنین سایر دوستان خوبم
اما یه گله هم میکنم از سرکار خانم فرشته مهربان
من واقعا نمی فهمم این تاپیک چه مشکلی داره و من چه کمکی خواستم که خلاف قوانین و اهداف همدردی بوده من که گفتم هم مادر و خانواده من از این موضوع اطلاع دارن و هم مادر ایشون و قصد من ازدواج بوده و هست و ایشون هم به همین نیت تا حالا جواب من رو دادن و اگه غیر از این بود که اصلا جواب نمی دادن!!
همونطور که بهشت فرمودن زدن قید یه نفر که 3 سال عاشقش بودی به همین راحتی نیست من همیشه وقتی بیکار می شم تو دانشگاه یه سری به اینجا می زنم و خیلی از تاپیک های اینجا رو خوندم ولی نمی دونم چرا در 95 درصد موارد اولین راهنمایی که افراد در موارد مشابه من می گیرن اینه که بیخیالش شو!!! خوب هم من و هم افراد دیگه ای که اینجا برای مشاوره و نه بهتر بگم همدردی میان می دونن فراموش کردن رابطه واقعا به نفعشون هست ولی خوب همیشه یه دلایلی اون گوشه های ذهنشون هست که نمی ذاره!!
بازم اگه فکر می کنید مشکل من بی مورد هست تاپیک رو قفل کنین
بازم از همه دوستان بابت همدردیشون سپاسگزارم
برادر من
همانطور که گفتم تالار همدردی با روابط دختر و پسر مخالفه و در این زمینه ( حفظ رابطه یا ایجاد آن) مشاوره نمی دهد .
تاکید همدردی بر رسمیت بخشیدن به رابطه است ، و صرف اطلاع داشتن مادرها هم دلیل بر رسمیت و تضمین ازدواج نیست . و دقیقاً به دلایل کارشناسی و روانشناختی و اجتماعی و ...... گفته می شود اگر شرایط ازدواج دارید رسماً پیش بروید و با رسمیت و زیر نظر خانواده ( بعد از گام برداشتن در مسیر خواستگاری ) و به کمک مشاوره حضوری اقدام به شناخت کنید ، نه اینکه وارد فاز احساسات شده ( که تحریف شناختی را موجب می شود ) و بدون رسمیت تنور احساسات را برافروخته تر کنید و به امید عاقبتی نامعلوم به روح و روان و شخصیت خود آسیب بزنید .
آری برادرم حرف همدردی این است که شما را آزرده کرد .
مایل بودم توجهت به بقیه قسمتهای حرف من که اشاره به نشانه های عدم سنخیت بین شماست ( طرز پوشش و آرایش و .... که خلاف اعتقادی که شما معتقدید اهلش هستند ) را هم ببینم که نظرت چیست ، بی اهمیت است یا واقعاً هشدار می بینی ؟.
از همه اینها گذشته و مهمتر این است که ایشون شما را رد کرده و می کند و شما بدور از عزت نفس مردانه ات چسبیدی و رها نمی کنی و از همدردی هم راهکار میخواهی که چطور راضیش کنی .
از نظر من ایشان متوجه عدم سنخیت بین خودش و شما هست ( در مورد آرایش و پوشش تذکر داده ای و توجه نکرده ) و در واقع می داند که مناسب هم نیستید برای همین هم شما را رد می کند . اما شما رها نمی کنید .
دچار شیدایی شده ای برادر من و باید از این بیرون آیی تا بهتر ببینی و بشناسی و تصمیم بگیری .
تلاش برای حفظ چنین رابطه ای با خواستنهای یک سویه اشتباهه و بی خیال شدن و رهایی درسته . اگر چه این حرف به خاطر وابستگی و شیدایی شما به مذاقتان خوش نمی آید ، اما من آزردگی و دلخوری شما از خودم را به جان می خرم تا راهنمایی درست داشته باشم . به قول معروف بگذار من بده بشم اما شما راه درست رو پیدا کنید
سلامتی و خوشبختی شما آرزوی من و دیگر دوستان است
.
من از همدردی در این تاپیک راهکار نخواستم.
چرا در تاپیک های قبلیم راهکار خواستم ولی در اینجا فقط نظر سایر دوستان اللخصوص خانم ها رو در مورد این رفتار متناقض خواستم بدونم که آیا این اقتضای سن یک دختر 20 -21 ساله است که با وجود اعتقادات قلبی باز هم تا حدی مقهور یک سری تمایلات انسانی(حس خودنمایی) می شود و آیا ممکن است گذرا باشد یا اساسا این من هستم که فریب خوردم!!
من کی گفتم ایها الناس مرا در ربودن دل این دختر یاری کنید!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
اگر واقعا همدردی در راهنمایی مراجعین خود سند ازدواج یا گواهی شهادت عمو و عمه و خاله و سایر بستگان دختر و پسر را جهت رسمیت بخشیدن بخواهد تا مشاوره بدهد که خیلی مسخره است و جای تاسف...!! من میگم مادر من و مادر ایشون مطلع هستن یعنی ما به قصد ازدواج ارتباط برقرار کردیم اون هم فقط و فقط محدود به دانشگاه پس همین میتونه دلیلی باشه که من دنبال ارتباط آنچنانی و خوشگذرانی نیستم حالا اگر باز هم قانع کننده نیست و من نمی دانم چرا نیست هر کاری دوست دارید انجام بدهید.
خواهر خوبم من همونطور که گفتم اولین بارم نیست که اینجا میام واسه همین هم اصلا دلیلی نمی بینم که به خاطر راهنمایی هاتون از شما آزرده خاطر بشم. اتفاقا خیلی هم برام جالب بود و قابل تامل:316:
دقیقا همین تناقض ها و عدم سنخیت هاست که باعث شد تاپیک بزنم و نظر دوستان رو بدونم، همون سوالی که تو پاراگراف اول پرسیدم من رو دو دل کرده... نمی خوام شتابزده و یه طرفه به قاضی برم و زود قضاوت کنم اصلا میدونید واقعیت اینه که نمی خوام اصلا قضاوت کنم میخوام خود حقیقت رو بدونم واسه همینم هست که تا الان صبر کردم وگرنه با کنار هم گذاشتن چندتا از شواهد و نتیجه گیری کردن خیلی راحت می شه نظر داد!!
اصلا دلم راضی نمیشه کسی اینجا بده بشه تا من آرررررررره...!!!:_)
بازم ممنون بابت راهنمایی
میلاد عزیز سلام و صبحت بخیر
دوست عزیز هم تاپیک قبلیتو دنبال کردم و هم اینو
کارشناسان راهنمایی های بی نقصی بهت دادن دیگه بستگی به پذیرش خودت داره
من شخصا فکر میکنم اگه دختری از پسری کاملا خوشش بیاد سریع اجازه خاستگاری میدهد
در مورد شما میلاد عزیز فکرم اینه که فریب خورده اید و اساسا صبر کردن و پافشاری روی این قضیه یه جورایی کار ادم عاقل نیست
در هر حال انتخاب راه با شماست و از ته دل امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
دوست عزیز:72:
همه دوستان راهکارها رو نشون شما دادند ولی انگار نمیخواهی گوش کنی.(لطف یکبار دیگه همه پستها رو بخون.)
"کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد. "
به نظر من این خانم میخاد شما رو تا آب نمک بخوابونه.
از طرفی دنبال کیس مناسب تر هست از طرفی با شما از دست پیش میکشه با پا عقب.
لطفا مواظب خودت باش.
موفق باشی:72:
در اینجا فقط نظر سایر دوستان اللخصوص خانم ها رو در مورد این رفتار متناقض خواستم بدونم که آیا این اقتضای سن یک دختر 20 -21 ساله است که با وجود اعتقادات قلبی باز هم تا حدی مقهور یک سری تمایلات انسانی(حس خودنمایی) می شود و آیا ممکن است گذرا باشد یا اساسا این من هستم که فریب خوردم!!
سلام اقا میلاد گل
دوست عزیز ایشون تغییر نمی کنه و اعتقاداتش و شیوه زندگیش همینه احتمالا تا به این سن از جانب خانواده ام تحت فشار بوده و نخواسته تغییر کنه پس شما و هر کس دیگر هم نمی تونه تغییرش بده
درسته اقا میلاد به نظر می یاد ایشون شما رو نمی خواد و در فکر پیدا کردن مورد بهتری است والا هیچ دلیلی وجود نداره به جدایی اصرار داشته باشه
من تو پست قبلی هم گفتم با اینکه می دونم خیلی سخته ولی الان فقط و فقط شما باید تصمیم بگیری وتنها این شما هستین که می تونین به خودتون کمک کنین زمانیکه تونستی این واقعیت رو قبول کنی
یه تایپیک جدید با موضوع جدید ایجاد کن تا راهکارهای فاصله گرفتن و فراموش کردن این عشق رو به شما پیشنهاد بدن