RE: دختر دکترا مهندسی از اروپا + پسر دیپلمه؟
ببینید misollac گرامی؛شما با این جمله دارید آشکارا و البته با زبان بی زبانی می گویید که از نظر احساسی برانگیخته شده اید.برای ازدواج بیشتر از احساس باید به خِرَد و منطق و واقع بینی تکیه داشت.
من نمی خواهم شما را نسبت به او بددل کرده یا سنگ بزرگ جلوی پایتان بگذارم،اما انسانها در درازای زمان تغییر می کنند و این مورد مهم تر که:ازدواج مقوله جدای از موقعیت وحشتناک و نجات شما به دست او و روابط شما با ایشان در آن برهه ویژه از زندگی شماست،حرف سر یک عمر زندگی است . . .
مقالات تالار و بویژه مطلب:*اگر چنین هستید،دست نگه داریدازدواج نکنید* را بخوانید البته اگر 30% صفاتی که آن مطلب گفته را داشته ازدواج کنید.
سلام misollac
به نظر من درست نیست که این بنده خدا دیپلم داره رو بگید بی سواد در ثانی خودتون میگه در بحرانی ترین شرایط زندگی تون باعث نجاتتون شده پس سواد هیچ وقت و باز هم تاکید میکتنم هیچ وقت ملاک شعور پایین نیست چون شعور به نظر من به خانواده و ذات طرف بر میگرده
سلام اقا عارف مرسی از جوابت ولی کاشکی بهتر نوشته ها را می خواندی
من اصلا به این فرد نگفتم بیسواد بلکه خودش معتقد هست که بیسواد هست و من باسواد! من حتی هم گفتم که اون از دوستان باسواد دیگر من بهتر هست و حتی مثال هم آوردم که یک دوست با مدارک بسیار بالای تحصیلی داشتم که آخرش به من خیانت کرد!
از نظر شخصیت هم که گفتم که شخصیت بالایی داره ولی مشکل من این هست که اون خودش اینطور فکر می کنه البته خیلی اعتماد به نفس داره و در کارش هم خبره هست
سلامي دوباره
دوست عزيز مي توني بگي اون مواردي كه از نظر عقلي 50 % باهاش مشكل داري و به نتيجه نمي رسي رو براي ما هم بازگو كني شايد اينجوري راحتتر بتونيم باهم صحبت كنيم
دوست گرامی
معیارهای شما برای ازدواج با این آقا به جز محبت و کمکی که به شما کرده چیست؟
سلام دوست عزيز
با توجه به اينكه چندين سال خارج از ايران بودي هم از نظر فرهنگي و تحصيلي با هم تفاوت زيادي داريد گرچه هردو شما شخصيت خوبي داريد .
به هرحال شخصيت خوب شرط لازم هست ولي كافي نيست . بخصوص كه اين آقا تجربه زندگي خارج كشور را ندارند و ممكن است مشكلات زيادي پيش بيايد .
وای ......بهتر از این نمیشه http://noqte.com/img/Yahoo/4.gif
میشه ما رو هم به جشن عروسیتون دعوت کنید http://noqte.com/img/Yahoo/41.gif
سلام هنرمند
من فکر می کنم بیشترین مشکل ما در ارتباط با کارمان باشه من می ترسم که اولش بتونیم هماهنگ بشیم ولی بعدش دچار مشکل بشیم هر دو ما کارمان را دوست داریم مخصوصا او. ولی اون بارها به من گفته که می خواد چند سالی را در خارج باشه ولی من فکر می کنم در هر صورت اینجا زیاد برای اون مناسب نباشه چون حداقل زبان بلد نیست بعد می ترسم همین باعث اختلاف بشه من خودم باید حداقل تا 10 سال دیگر اینجا باشم
از طرفی از نظر خانوادگی می ترسم
فامیلهای من به غیر از خانواده ام همه مذهبی هستند و به او فقط به چشم یک مطرب نگاه می کنند
سلام
احساس انسان با تایید عقل به حرکت می افتد یعنی اگر عقل شما تایید و فرمان این حرکت را نمیداد احساس شما هم به این نتیجه نمیرسید که بخواهد در چنین راهی قدم بگذارد ، انتقال فرمانی از عقل به احساس آنقدر سریع اتفاق می افتد که گاهی انسان فکر میکند اصلا عقلی در کار نبوده و همه کارها را دل یا احساس کرده است- حتی عاشقان هم بعد از یک شناخت و تفکر عاشق میشوند- پس خواست شما میتواند کاملا عقلانی باشد و نه تنها یک امری احساسی بی محتوی.
شما خودتونو علاوه بر اینکه مدیون چنین شخصی میدونید از لطف اون هم در زمان بحرانی زندگیتان استفاده کردید. شما هم میتوانید این قضیه را فراموش کنید و هم فراموش نکنید این "بستگی به خواست شما" دارد.
شما یک خانم تحصیل کرده هستید بد و خوب زندگی خودتان را خوب میشناسید در اینجاو هرجا هر کس نسبت به تجربه و حالات و روحیه خودش به شما نظر میدهد ولی من از شما میخوام که ببینید "دل خودتان چه میخواهد" آن کار را انجام بدهید .
الینا جان حدودا من معیارهام را همه از دست داده بودم من واقعا به آخر خط رسیده بودم بعد که با او اشنا شدم هم اصلا به ازدواج با او هم فکر نمی کردم ولی حالا که چند سال گذشته عاشقش شدم و الان اولین و مهمترین معیارم اینه که فرد علاقه مند پیشرفت من باشه و به من کمک کنه درست همون کاری که او برای من کرد و من خیلی از پیشرفتهام را مدیون او هستم ولی نمی دونم من هم می تونم باعث پیشرفت او بشم
اخه او خیلی به کارش علاقه داره و من فقط کمی از موسیقی سر در میارم و از طرفی فکر می کنم اون قبلا دوست داشته که با کسی که هم رشته اش هست ازدواج کنه ولی حالا هم به من علاقه مند شده هر دومون از این می ترسیم که نتونیم به هم کمک کنیم من می ترسم که او اینجا نتونه پیشرفت کنه اگر چه وضعیتش تو ایران اصلا خوب نبوده ولی تازگی تونسته یک کار خوبه پیدا کنه
معیار های احساسی من در باره ازدواج با او 100 درصد هست هر وقت بهش فکر می کنم همه چیز را فراموش می کنم ولی معیارهای زندگیم 50 درصد هست
البته شاید اینجا هم بتونه پیشرفت کنه من براش خیلی تحقیق کردم ولی بهش نگفتم نمی خواستم اون را به خودم وابسته کنم گذاشتم برای وقتی که خودش واقعا تصمیم بگیره