RE: راه های انتخاب همسری مناسب از بین هموطنان ؟
flag کار خوبی میکنی، انشاالله که همون مرد پاک نصیبت میشه. ایووب من همیشه وقتی کسی رو نمیشناسم با اندیشه مثبت و این فرض که درون اون شخص پاکه قدم اولو بر میدارم. خوب همونطور که خودت میگی بعدا یواش یواش مشخص میشه از گفتار و رفتار. مشکل اینجاست که تو این فاصله اکثرا یه رابطهٔ احساسی برقرار شده و به آدم ضربه میخوره. پیدا... انشاالله من آدم بی انصافی نباشم. منظور من هم این نیست که الان بخوام حتما یه دختر آفتاب مهتاب ندیده رو گیر بیارم. منظور من درون اون خانومه. وقتی که با یه زن ازدواج میکنی و زندگیتو روی وجودش بنا میکنی این یه حسّ خاصه که دست کسی بهش نخورده باشه اینو آقایون بیشتر میفهمن که منظور من چیه. ولی با این وجود حتا اگه من الان مطمئن بشم که درون اون شخصی که من باهاش آشنا شدم الان پاکه و واقعا عوض شده حاضرم برا اینکه بی انصاف نباشم دوباره برگردم باهاش. با اینکه این یه دارد خاصی داره. ولی این هم که خودش همه چیه گذشتشو بدون اینکه من بدونم به من گفت من و خیلی تو فکر میبره که شاید واقعا عوض شده باشه. و من نمیخوام در پیشگاه خداوند به قول تو آدم بی انصافی باشم. من فقط اینجوری مقایسه میکنم که مثلا خود من در ۲۵ سالگی فقط با خانوم قبلیم رابطهٔ جنسی داشته بودم اونم اینجا. بعد الان یه شخص ۲۵ ساله رو میبینی که با خیلیا رابطه داشته اونم دختر و اونم تو محیط ایران!
اینجا باید اینو هم بگم که خانوم قبلیه خارجی من موقع ازدواج دختر بوده و خیلی هم مقید توی دین خودش. فقط میخوام بگم که اینجا هم هر چند خیلی کم ولی باز دخترا و خانومای مقید پیدا میشن...اونم توی محیط آزاد اینجا..
البته بیان اینکه چی درسته یا نوشتنش شاید پیچیده باشه. بحث درون انسانه. این یک بحث پیچیدهٔ است...به قول پیدا خیلیا بدون اینکه بفهمن و حق انتخاب داشته باشن این کارا رو نکردن. و شناگرای قابلین. این خیلی مهمه. و بعضیا هم آزدیشو داشتن و شرایطشون طور دیگه بوده ولی شاید درون بهتری داشته باشن. من بعضیا رو مخصوصاً اینجا میشناسم که قبل و بعد از ازدواج یک دنیا عوض شدن. واقعا بیشتر ترس من حتی در مورد اون خانومی که توی تاپیک قبلی بیان شده بیشتر در مورد تفکر و تربیتیه که در این ارتباطها تو ذهنشون نقش گرفته و در آینده شاید همراهش میمونه.
انشاالله خداوند از سر تقصیرات همهٔ ما بگذره، با رحمش با ما رفتار کنه، و مشمول الطاف خودش کنه. امین
ازاینکه کمی حرفام تند بود عذر میخوام.
منظورم این بود که تمرکزتون را روی این mozo کمتر کنید و به پاکی درونی و همراه با آگاهی بهای بیشتری بدین.
موفق باشین:72:
ایرانی مقیم همان کشور و مقید هم هست.
خودتون میتوانید همان جا تحقیق کنید.شاید برای یک خانم مجرد مقید ایرانی خارج از ایران زندگی سخت باشد.ولی کسی که این محیط را میشناسد راحت تر قبول میکند وسازگاری بیشتری دارد.
سلام دوست عزیز،
خوشحال شدم که مشکل اولت حل شده،دیدی که حتی سوء تفاهم هایی هم پیش اومد ولی مشکل شما حل شد! این نشانگر اینه که تمام اعضای تالار علی رغم برخی اختلافات فقط یک هدف دارند و آن هم کمک به شماست!
اصلا" دنبال این نباشید که دختر از کدام محیط هست،برای اثبات این موضوع باید بگم یکی از اقوام در یکی از روستاهای اطراف محل زندگی من ازدواج کرده،اما این خانم متاءسفانه ظاهرا" با کسان دیگری هم به صورت پیامکی در ارتباط است.
البته هنوز زود است برای قضاوت،چون چند ماه بیشتر از ازدواجشان نمیگذرد و درواقع هنوز در مرحله نامزدی هستند.
نکته ی دیگری که حائز اهمیت است آماری است که ارائه کردید،باید بگم کذب محظه!
در واقع کسی که این آمار را به شما داده است احتمالا" در محیطی بوده که این آمار با کمی غلو در آن صدق میکرده.
من نمیدانم این آمار از کجا درآمده،حتی خودم هم در دو شهر بزرگ مختلف مدتی گذرانده ام و همچین چیزی را مشاهده نکردم.
یک نکته دیگه در مورد یکی از اقوامم که در بالا به آن اشاره کردم هم هست،در واقع خانم ایشان حجاب چادر داشتند و قبل از ازدواج ظاهرا" که نمازشون قضا نمیشد،ولی الان حجاب رو رعایت میکنه ولی نماز ....نمیدونم،از خدا میخام که فقط اشتباه محض کرده باشم و اشتباه کنم و این فامیل ما خوشبخت بشه.
پس ارتباطش با محیط بسیار کمه و این آمار رو اصلا" صحیح نمیدونم.در ضمن از نوشته های خانمهایی که در قبل از من پستهاشون رو بررسی کردی میتونی متوجه بشی که یک حسی در اکثر خانمها وجود داره که میشه اسمش رو حیا هم گذاشت و بدون که خدا فکر اینها رو کرده و فکر نمیکنم جز عده ی اندکی دختری حاضر بشه براحتی تن به روابط جنسی بده.به نظر من این حس در بانوان رو میشه در مقابل حس غیرت در مردان در نظر گرفت،همونطور که (از همه عذر خواهی میکنم)مردان بی غیرت وجود دارند(بلانسبت همه) زنان هرزه(بلانسبت همه)رو هم میتونیم در ردیف عده ای که حس حیا و ناموس کسی بودن رو دارا نیستند قرار بدیم.
من ا... توفیق
نه خواهش میکنم پیدا، من اینجا از نظرات همهٔ شما واقعا استفاده میکنم. خیلی هم از نظرات شما ممنونم. واقعا تو این دوری و شرایط اینجا که کمتر کسی حرف آدمو میفهمه با شما نوشتن و از شما نظر خواستن نعمت بزرگیه، حامد دانشجو مرسی از پیامت، نمیدونم از اینکه نوشتی که مشکله اولم حل شده چه منظوری داشتی چون به نظر خودم شاید فقط یه قسمتای کوچیکی ازش حل شده باشه، خلاصه انشاالله خدا به قول شما مشکل منو و مشکل همهٔ دوستان حل کنه،
آهان پس کامل مشکل اولتون حل نشده....
ایرادی نداره همین که یه قسمتاییشو دوستان با نظراتشون تونستن حل کنند جای خوشحالی و نشان پیشرفت است نه در جازدن،
حالا که از اون قضیه به سلامت گذشتید باید دقت داشته باشید که دوباره در همچین محلکه ای گرفتار نشوید،به قوله معروف مومن از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره....!!!!
حواستون رو جمع کنید حتی شده برای مدت طولانی مرخصی بگیرید و به ایران بیایید(اگر هنوز قصد دارید همسرتون رو از ایران انتخاب کنید) مطمئن باشید ضرر و هزینه اشتباه دوباره خیلی بیشتر از یک یا چند ماه حقوقه،این رو به عنوان یک برادر کوچکتر به شما میگم.
--------------------------------------------------------------------
و خدایی که در همین نزدیکی است...