RE: آیا تحمل کردن زنم بخاطر دختر کوچکم منطقی است؟
ممنون ازهمه دوستان که با راهنمایی خوبشون کمک کردند.
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم.همسرم نجیب وپاکدامنه،زرنگه،بااینکه هیچوقت ازپول ومادیات ازش حساب کتاب نخواستم،اماتو این مورددرسته یعنی حیف ومیل نمی کنه.اما اینکه منتی سرش گذاشته باشم نه هیچوقت اینکاررونکردم.درخصوص مسائل عاطفی مشکلی وجودداره واون اینک شدیداًعاطفیه ومشکل هم همین جاست اون میگه به هیچکس حتی دخترم نبایدبیشترازاون محبت کنم.بیشتردوست داره مثل یه بچه کوچیک قربون صدقه اش برم.شدیداًخودمحوره وهمه چیزدنیا دوروبراون می چرخه ونقطه ثقل هرچیزخودشه.مشکلات من اینه که کم حرفم.چیزی که برای همسرم حرف زندگیه برای من غیبت به حساب میاد.به کاربردن کلمات خیلی عاطفی برام سخته.ازجیغ ودادبه شدت عصبانی میشم.مشکل همسرم با خانواده ام ازحنابندان شروع شدوهمه هم مقصربودن اما بیشترازهمه خانواده من مقصربودن برای همین هم ارتباطم رومحدودکردم تا بیشترازاین وضعیت بدترنشه.مشکلات زندگیمون روبه هیچ احدوالناسی نگفتم(به جزالان).اگرتوخیابون زنی بهم نیگا کنه سریعاًبرانگیخته میشه وعکس العمل نشون میده
بیشترراهنمایی کنید
ممنون
با شرحی که دادید، مشخصه که فرد منصفی هستید که تلاشای خوب همسرش رو ندید نمیگیره.
دلتون میخواد معجزه ببینید توی زندگیتون؟
معجزه ی زندگی شما در کلامتون قرار گرفته.
پس از لحاظ عاطفی او را پر کنید هر جور که می خواهد
تا از این جهت هیچ گونه کمبودی را احساس نکند دوست خوبم نسبت به کم حرفی تان هم کمی تلاشتون رو بیشتر کنید و با او بیشتر صحبت کنید حقیقتش من خودم هم با همسرم اینچنین مشکلی را دارم و او خیلی کم با من حرف می زند حتی از همه بدتر ابراز احساسات برایش خیلی سخت است ولی کنار همه این کمبودها خیلی تلاش می کند تا به آن چیزی که ن نیاز دارم برسد و وقتی این تلاش او را می بینم کمی کمتر ایراد می گیرم و به او اجازه ابراز می دهم
پس شما هم به او نشان بدهید که سعی تان را می کنید اصلا چه خوبه که از او هم کمک بگیرید ..
در ضمن بهتره که مشکلتون رو با خانواده حل کنید و هر چه زودتر سوء تفاهم را برطرف کنید...
به نظر من هم حق باچشمک عزیزه
بهش بیشتر توجه کنید باهاش حرفای عاشقانه بزنید
خب شما هم مرتبا ازش تعریف کنید چه عیبی داره
این و بدون دوست عزیز همه خانوما اینطورن که اگه ازشون تعریف کنی میان طرفت
موفق باشی:72:
سعی خودم روخواهم کرد.ممنون
دوست عزیز سلام
چقدر دوستان راهکارای خوب و اثرگزار برات گذاشتن
این که شما حرفاتو اینجا زدی میتونه اثر خوبی براتون داشته باشه چون معمولا ادما با درددل و صحبت ارومتر میشن
در پست بالا اشاره به کم حرفی خودتان و نیاز عاطفی همسرتون کردید اگه همین اشکال را حل کنید زندگیتان بهبود پیدا میکنه
امیدوارم موفق باشید و شاد
سلام.راستش چندتا موضوع برام روشن شدجالبه شما هم بدونید
اول اینکه متوجه شدم یکی ازعلت های عصبانیت های اخیرمن دربرابررفتارهای همسرم؛حرف های زیادی بودکه تودل مونده بودونمی تونستم به کسی بگم تا وقتی که اومدم تواین سایت.ازمسئولین سایت وهمچنین کاربرهای خوبش ممنونم.واقعاسبک شدم.
دوم اینکه سعی بیشتری کردم ونظرات دوستان روسعی کردم پیاده کنم.به تعبیری خودم روزیرپا گذاشتم الان وضعیت ازابری وطوفانی به نیمه آفتابی رسیده
بازم ممنونم:104:
سلام
خیلی خوشحال شدم ،خدا رو شکر
نیمه آفتابی که خیلی عالیه !ان شاال... تمام آفتابی هم میشه
فقط ی موضوعی آقای xman اینکه می گید در واقع خودم رو زیر پا گذاشتم !
نمی دونم دقیقا چه کارهایی کردید که حس می کنید خودتون رو زیرپا گذاشتید و لی
اشتباه نکنید ،شما خودتون رو زیر پا نذاشتید
شما برای بهتر شدن رفاه و آسایش خودتون(در درجه اول) و خانواده تون دارید تلاش می کنید با راهکارهای و تکنیک های درست به زندگیتون سر و سامون بدید.
چون شما خودتون رو دوست دارید و دوست دارید زندگی آرامی داشته باشید .پس سعی می کنید همسرتون رو بیشتر درک کنید
این اصلا به معنی زیر پا گذاشتن خود نیست.
در ضمن همون طور که شما شیوه برخورد و رفتارتون تغییر ایجاد کردید مطمئن باشید این تغییرات مثبت رو رفتار همسر شما تاثیر می زاره و فقط باید کمی صبور باشید.
در همه زندگی های زناشویی روزهایی آفتابی ،ابری ،طوفانی و نیمه آفتابی وجود داره ،درسته همه دوست دارن همیشه اوضاع افتابی باشه ولی این طور ایده ال گرا و کمال گرا در مورد زندگی زناشویی نباید فکر کرد.بلکه باید تو روزهای آفتابی انقدر از آفتاب انرژِی گرفت و انرژِی ذخیره کرد، که بتوان روزهای سخت تررو با کمک همون انرژِی ذخیره شده ،طی کرد.
:72:
] سلام
خیلی خیلی خوشحال شدم که امید دوباره به قلب شما طلوع کرده ..
دوست خوبم هرچقدر افکار مثبت رو گسترش بدی به همان اندازه امواج مثبت رو دریافت می کنی ...
مطمئنم که به زودی زودی خیر وبرکت کل زندگیتان را در بر خواهد گرفت ...
بازهم می گم هر چقدر خوب رفتار کنی و خوب فکر کنی خیرش به خودت می رسه....
موفق و موید و سرشار از شادی باشی:72: