RE: چه درخواستهائی از همسرامون بی جاست؟؟
سلام بچه ها
درخواست بی جای دیگه...
شب شده از سرکار اومده و من بگم من از صبح تنها بودم و حوصله ام سر رفته.
حالا منو ببر گردش و تفریح.همین پارک سرکوچه.صلا شامو اونجا بخوریم !!
اونم که خسته کوفتس...یا قبول میکنه و با دلخوری میاد یا میگه نه و بازم دلخوری پیش میاد !
ای بابا این همه رفتیم خونه مادرتینا خسته شدم عزیزم بیا این هفته نریم خونشون(در حالی که هفته ای یکبار می ری خونشون) .........مگه میشه نریم خونشون اونها تا زنده اند باید بهشون سربزنیم و احترامشون رو نگه داریم تا بعدها افسوس این روزهارو نخوریم
وقتی ازشون درخواست می کنی نریم امکان نداره باید بریم تازه چه خوبه که آدم بره چون اینطوری بیشتر دلشون شاد میشه و شاد کردن دل هم که....
درخواست بی جا ممنوع..
ماه قبل که حقوق همسرمو هنوز نداده بودند یه موردی پیش اومد که من بهش کمک کردمو همون وقت همسرم قول داد حقوقشو که دادن بهم میده...امروز واسه یه کار بانکی رفتیم بانک و زمانی که میخواست حقوقشو کارت به کارت کنه ازش خواستم پول منو هم بریزه به حسابم......اما همسری انگار دلخور شد....حالم گرفتست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
ماه قبل که حقوق همسرمو هنوز نداده بودند یه موردی پیش اومد که من بهش کمک کردمو همون وقت همسرم قول داد حقوقشو که دادن بهم میده...امروز واسه یه کار بانکی رفتیم بانک و زمانی که میخواست حقوقشو کارت به کارت کنه ازش خواستم پول منو هم بریزه به حسابم......اما همسری انگار دلخور شد....حالم گرفتست
بچه ها به نظرتون درخواست پریماه بی جا بود؟
بچه ها واقعا درخواستم بی جا بود؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی نباید به روی خودم میاوردم؟؟؟؟؟؟:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
قسمت های بولد شده رو ببینید !
پولم ، حقوقش ! و .... ! مال من ، مال اون = مساوی کدورت !
زندگی مشترک پس چی می شه ؟
به نظرم تاجایی هم که می تونیید کمک کنید به همسرتون نه اینکه بگید ، پولم ! پولت !
به همسرتون برخورده که خودتون رو جدا دونستید !
حرف های بقیه گوش ندید که می گند پول تو جدا هست و ... ! هر موقع احساس کردید کمک کنید ! آلبته اگه قبول دارید زندگی شما همه چیزش مشترک هست !
اگر هم ندارید که باز هم این روش گفتن درست نیست !
اتفاقا من می خواستم به این دوستمون بگم که درخواستش بی جا نبوده ولی ترسیدم که پست انحرافی زده باشم..
به نظر من چون قبلا به توافق رسیده بودند که این پول برگرده بی جا نبوده وفقط پریماه عزیز موقع طلب پولشون یکمی عجله به خرج دادند ...
آخه اگه من این کار بکنم ( پول قرض دادن ) موقع دریافت اگه حرفی نزنم همسرم بیشتر از اون چیزی رو که باید برمی گردوند رو بهم میده و میگه زیادیش به خاطر اینکه اون موقع ،کمکم کردی و برای طلبش هم عجله ای نکردی....
به نظره منم بهترین راه حلو داود گفت
اما در غیر این صورت ای کاش صبر می کردید تا خودش این کار را انجام دهد.
به نظر من هم درخواست پريماه درست نبوده. خوبه همسرش هم فردا بهش پول بده بعد كه حقوق پريماه رو دادن بگه يالا پول منم بده.
گلنوش جان همسرم که مرد خونست .وظیفه مرد تکمین خانمشه...نمیشه که به من پول بده و بعد بگه پولمو بده...خداروشکر تابحال اینجوری نبوده و نخواهد بود......